ממ כן. אבל הוא מת;[
D DesertRose7 New member 23/8/05 #8 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif אני שחר.. ובאמת איפה את לומדת בר"ג.. אני אולי לא מרמת גן.. אבל לומדת שם
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif אני שחר.. ובאמת איפה את לומדת בר"ג.. אני אולי לא מרמת גן.. אבל לומדת שם
H Hip Hop star New member 23/8/05 #9 מה?../images/Emo12.gif את נוסעת כל יום מגבעת שמואל,כדי ללמוד ברמת גן?=|
D DesertRose7 New member 23/8/05 #10 זה לא כזה רחוק.. חוץ מזה שלבית ספר יש לנו הסעות בבוקר ובצהריים..אם מסיימים מוקדם או מתחילים מאוחר או כמו עכשיו זה זמן ופש ואני צריכה להגיע לבית ספר...אוטובוס. מתרגלים אחרי 3 שנים
זה לא כזה רחוק.. חוץ מזה שלבית ספר יש לנו הסעות בבוקר ובצהריים..אם מסיימים מוקדם או מתחילים מאוחר או כמו עכשיו זה זמן ופש ואני צריכה להגיע לבית ספר...אוטובוס. מתרגלים אחרי 3 שנים
H Hip Hop star New member 23/8/05 #11 ברור שיהיו הסעות... אם להיות כנים..אין לי מושג איפה גבעת שמואל..=|... אני רק זוכרת שאמרת פעם שזה ליד רעננה או כפר סבא..לא זוכרת...
ברור שיהיו הסעות... אם להיות כנים..אין לי מושג איפה גבעת שמואל..=|... אני רק זוכרת שאמרת פעם שזה ליד רעננה או כפר סבא..לא זוכרת...
D DesertRose7 New member 23/8/05 #13 לא ../images/Emo122.gif זה באמצע של בני ברק פתח תקווה וקרית אונו
H Hip Hop star New member 23/8/05 #16 אה?!../images/Emo2.gif טוב לדעת..מה גרם לי לחשוב שזה באיזור רעננה???
D DesertRose7 New member 23/8/05 #22 ../images/Emo45.gif אני רואה שאת בקיעה.. מכירה אנשים מגבעת שמואל?