כן אכלנו כאלה עופות חופש במפגש והיה טעיםושונה
T tWiS tEd New member 18/1/10 #15 היא אוהבת כנפיים הכי בעולם. והתרנגולת שלמה.. נראה לי מסובך. זה לא יוצא שרוף?
R rampelech New member 19/1/10 #24 אם זה מה שהיא אוהבת אז אני לא מתווכח.... בכל מקרה זה לא יוצא שרוף, וגם עם החלק הפנימי נשרף קצת זה לא נרא כי אלו העצמות.
אם זה מה שהיא אוהבת אז אני לא מתווכח.... בכל מקרה זה לא יוצא שרוף, וגם עם החלק הפנימי נשרף קצת זה לא נרא כי אלו העצמות.
פ פוקסי99 New member 18/1/10 #18 על האש סדנה יש כאן סדנה לעל האש לבשרים שונים בכל שאלה נוספת אני תמיד כאן פוקסי
T tWiS tEd New member 19/1/10 #21 שמע, אני לאממש מכירה אותך אבל אוהבת אותך!! ממש התלהבתי משיפודי השווארמה! זה הבשר האהוב עלי. רק מדוע הסודיות לגבי המרינדה, וסוג הבשר לקבבים?
שמע, אני לאממש מכירה אותך אבל אוהבת אותך!! ממש התלהבתי משיפודי השווארמה! זה הבשר האהוב עלי. רק מדוע הסודיות לגבי המרינדה, וסוג הבשר לקבבים?
T tWiS tEd New member 20/1/10 #25 תודה אנשים יקרים. אתם מקסימים!!! עזרתם המונים. רוצים שאחזור לעדכן איך יצא ותמונות?
ר רולר רציני New member 21/1/10 #28 המלצה אחרונה לכנפיים לזרוק חצאי כנפיים על האש ללא טיבול כלל. כאשר הן מוכנות להוציא לקערה עם רוטב צ'ילי מתוק (שחומם מראש)* לערבב ולהגיש. מנה מעולה ולא שגרתית במחוזות הנפנוף
המלצה אחרונה לכנפיים לזרוק חצאי כנפיים על האש ללא טיבול כלל. כאשר הן מוכנות להוציא לקערה עם רוטב צ'ילי מתוק (שחומם מראש)* לערבב ולהגיש. מנה מעולה ולא שגרתית במחוזות הנפנוף