מנגנוני הגנה בפגישות עם בחורות

Berethor

New member
לדעתי עדיף שתציין את זה בשלב מוקדם ככל האפשר

נכון שכביכול זה נושא שקשור לשלב מתקדם יותר בקשר, אבל זה שלב שאתה שועף עליו ממלא, וכמעט הייתה בו לפני זה. זה על אותו עיקרון שאם הייתה אלהורי או עקר, עדיף שהייתה מציין את זה בשלב מוקדם ככל האפשר, הרי בסופו של דבר מדובר פה בחצי עקרות, אם רק בעזרת הפריה מלאכותית אפשרי שיהיו לך ילדים. כן היו נשים שזה לא מתאים להן, וכדאי שתגלה הבנה גם לזה, ולא תחשוב רק על עצמך, אבל אתה יכול למצוא גם מישהי שזה פחות מפריע לה, או משום שהיא לא רוצה ילדים או משום שהיא תהיה מוכנה לעבור הפריה מלאכותית בשבילך. כרגע זה הדבר העיקרי שמונע ממך למצוא מישהי, ולכן זה גם הדבר הכי חשוב להבהיר מראש, אל תחשוב שאם תחכה עם זה עד לרגע האחרון, זה ימנע מהאישה לעזוב אותך, כפי שראית אפשר אפילו לבטל חתונה על הנושא הזה, או משום שזה מפריע לה עד כדי כך, או משום שהיא מרגישה מרומה שהיא גלתה את זה רק בשלב הזה.

alaska33

New member
Berethor בוא ואגלה לך סוד....

אף אישה לא יודעת אם היא באמת פורייה.
זה שאישה מקבלת כל חודש וסת זה עדיין לא אומר שהיא יכולה להתעבר או להחזיק הריון.
אי אפשר לדעת עד שלא מנסים להיכנס להריון.
אם גבר רוצה להתמסד עם אישה פוריה בלבד הוא צריך לבחור אישה שכבר ילדה כמה פעמים...
לכן הבעיה של "בחור השרשור" לא כזאת נוראה, לדעתי הוא לא צריך ישר לספר, כי אולי גם אצל האישה יש בעיה שהיא לא יודעת אליה.
מקווה שלמדת משהו חדש היום....

Berethor

New member
אם זאת הייתה בעיה כל כך נפוצה

לא היה צריך אמצעים למניעת הריון, הרי בסופו של דבר זה הצד "החיובי" היחיד בבעיה שלו. חוץ מזה אפילו אם לא יודעים בוודאות, יודעים בסבירות גבוהה, הכל עניין של אחוזים, רוב הנשים יוצאות מהנחה שהן פוריות, לפחות בגלאים צעירים, כמובן שנשים מתקרבות לגיל המעבר אז הפוריות שלהן יורדת פלאים, ואז מגיעות לעקרות חלקית כמו אצלו ועד לעקרות מלאה. אם גבר רוצה להתמסד עם אישה פורייה הוא צריך אישה שכבר ילדה? נו באמת, אם הכוונה שלך היא לילדים לא שלו, אז כידוע זה בעיה בפני עצמה, והרבה גברים יש להם בעיה לצאת עם אישה שיש לה ילדים מקשרים קודמים. אם הכוונה שלך היא שהכי בטוח זה שתילד או תיכנס להריון לפני החתונה, יש בזה היגיון.

זה כמו לתהות "אם לסבתא היו גלגלים", רק בגלל שיכול להיות למישהי בעיה דומה, לא אומר שהיא אוטומטית תניח שיש לה בעיה, וגם אין סיבה שתעשה את זה. למעשה זה "הפוך גוטה הפוך", אישה תניח שהיא פורייה עד שיוכח אחרת ולא שהיא לא פורייה עד שיוכח אחרת, לכן אלא אם כן הוא יצא עם מישהי שכבר יודעת שיש לה בעיות בנושא, בגלל גיל או סיבות אחרות, אין סיבה שאישה שאין לה בעיות תחשוב ככה. אם את חושבת שהוא צריך להונות אותה ולגרום לה לחשוב שהבעיה היא אצלה ולא אצלו, במקרה כזה מדובר במעשה שפל. בנוסף כמו שציינתי כבר בהודעות אחרות שלי כאן, הבעיה הזאת יותר נפוצה בקרב נשים ולכן לאקסית שלו לא תהיה כל בעיה למצוא גבר שאין לו תבעיה הזאת, בנוסף יש הבדל גדול בין לעבור הפריה מלאכותית בגלל בעיות אצלה לבין אם זה בגלל בעיות אצל הבן זוג.

גם גברים פוסלים נשים על נושא פוריות, פשוט רבים מהם לא מודים בזה בפה מלא, אצל נשים קל מאוד להעריך את רמת הפוריות, קודם כל לפי הגיל, אבל נכון שאם יש בעיות שלא נובעות מגיל אז זה יותר קשה לדעת. גבר שנכנס לקשר עם אישה שקרובה לגיל המעבר, מודע לכך שהוא ככל הנראה נכנס לקשר עם אישה לא פורייה, הוא מודע לחסרונות שלה כבר מהתחלה, ואז בוחר אם הוא רוצה להיכנס איתה, ואם זה יהיה לקשר רציני, כי כמובן שזה יותר בעייתי להיות עם אדם כזה בקשר רציני מאשר בקשר לא רציני, זה לא המקרה של אישה שיוצאת עם גבר בכל גיל שהוא, כי מהגבר לא מצופה לבעיות כאלה.

ארוסתך הקודמת היא חתיכת סתומה

אני גם ממש, אבל ממש מבינה אותך.
למרות שתהליך IVF זה לא קצת סבל, זה תהליך שהוא דיי מתסכל. אתה פשוט תצטרך לקפוץ למים ולספר, אם זה אמיתי מתגברים על הכל, גם על בעיות פוריות.

raptor0102

New member
נכון, את צודקת שזה לא קצת סבל

אבל בגלל מה שעברתי והמעבר מרופא לרופא וממכון לפיריון הגבר לעוד מכון וההתנה לתשובה של איכות הזרע שלך, והניתוח לנסות לתקן את הבעיה בעברתי, בגלל כל אלו אני כן יודע יותר מאחרים מה זה העניין הזה, וכמה זה לא נעים, נכון לא חוותי כאב של החדרת ביציות, אבל גם 100 אחוז מהגברים בעולם לא חוו דבר כזה.
מקווה שיהיה בסדר,
תודה

B L I M P

New member
כולנו דפוקים במשהו

וכולנו מגיעים עם מטען רגשי (ולפעמים פיזי).
&nbsp
לדעתי יש חשיבות גדולה למתי מספרים - כי מוקדם מדי עשוי ליצור רתיעה ומאוחר מדי זה קצת "הונאה", במיוחד אם הבחורה רוצה ילדים. אבל תאמין לי שכמו שזה מטריד אותך לבחורה יהיו את הבעיות שלה. אז אל תתן לזה להוריד לך את הבטחון יותר מדי.

turangaleela1

New member
לא מבינה למה שזה יהיה סיבה לסינון בקרב נשים

אולי כי אצלי זו לא סיבה :)

אם ככה היא מגיבה לבן זוג שהיא אוהבת ורוצה לחיות איתו ורק בגלל כזה דבר ביטלה את החתונה אז תכלס עשתה לך טובה....
וכך גם לגבי נשים שזה מה שיפריע להן כשיכירו אותך.

נראה לי שהשורה התחתונה פה היא שאין לך כל כך ברירה- תצטרך למצוא מישהי שזה לא מפריע לה עד כדי כך. בשביל זה אתה חיב ללמוד לקבל את המצב כפי שהוא. וואלה, מי שזה לא מתאים לה עדיף שלא תהיו ביחד, ובעיקר לטובתך כי למה לפסול מישהו שמכל בחינה אחרת יתאים ורק בגלל ספירת זרע לא להיות איתו?
כמו שאחד לפני כתב בצורה חדה וטובה- מי שספירת הזרע שלך מעניין אותה יותר ממי שאתה, לא שווה את המאמץ בכלל.

יצאתי עם מישהו שגם יש לו איזו בעיה, לא בדיוק זוכרת מה זה היה. אבל לא הייתה לי בעיה עם זה, וגם זה לא שיום אוחד הוא הושיב אותי ואמר לי בדרמטיות שיש לו משהו חשוב להגיד לי. פשוט באחת השיחות זה עלה והוא אמר שיש לו את הבעיה הזו.
נסה לעשות את זה בדרך כזו. אני דוגלת בשיטה של "אם לא נעשה מזה סיפור גדול זה פשוט לא היה כזה סיפור".

המון בהצלחה!

למעלה