מנדי שוב מכה - התעלומה בבנקים

לא כנרת. את לא מבינה בכלל מה קורה

העליתי כבר לפני מספר חודשים את הסברה שמדובר פה בגורמים אינטרסנטיים שמטרתם לתפוס את הסחורה הצפה בשוק שלנו ולהשתמש בשוק האופציות העמוק ביותר בעולם כדי להעמיק את הרווחים. רוכשים את הבנקים כאילו אין מחר - עיסקאות בורסאיות, חוץ-בורסאיות, הכל! מי יכול כבר לרצות בנקים שמתומחרים בצורה כ"כ גבוהה ואין להם עוד מקורות התפתחות? לצערי, אם משלבים את זה לתמונת הפקיעות האחרונות - כל אחת ואחת מהן מפתיעה מאוד בדרכה - בין אם למטה או למעלה, עם תנועות אדירות בנכס הבסיס בשבוע שלפני הפקיעה ופקיעה עוצמתית לאחד הכיוונים ובניגוד לכל הגיון... אני לא יודע כבר מה לחשוב. זה לא שוק הון בריא שעולה על סקטור אחד ויחיד בתוספת 2-3 מניות אחרות. תסתכלו על מדד היתר, תסתכלו על הנעשה בשאר השווקים המתעוררים ששם - כמו שעולים יודעים יפה מאוד גם לרדת - ותתחילו לקבל תמונת מצב. תוסיפו לזה עוד רינונים ששומעים מכיוונים שונים ומשונים, כגון אפשרות להלבנת כספים, חקירות בבנקים מסויימים, ותקבלו תמונת מצב שחורה משחור. אני מקווה מאוד שהחששות שלי יתבדו. מאוד מאוד.

o n e d a y

New member
הזדמנות לכבס ולעקוץ דרך מניות

הבנקים. יש יתרון עצום בכך שזה דרך מניות הבנקים

BB 2

New member
אפרופו קונספירציות

קבלו עוד אחת: שמעתי על מישהו שמאמין שהבורסה עולה כחלק מפיגוע כלכלי של אירגוני טרור ממומנים ע"י כסף סעודי. מקור בכיר ביותר טען שהם מנסים לפגוע בבטן הרכה של עמישראל קרי - ע"י הרס הכלכלה. לטענתו, אותם גורמים טרוריסטיים גילו את החולשה המובנת לתוך שוק ההון הישראלי בשיתוף של כלכלן גאון גרמני ניאו נאצי. הם משתלטים למעשה בצורה אגרסיבית על הסחורה הצפה ע"מ להכניס את הציבור לבורסה ולגזור עליו קופון, ולמוטט את המשק. אופי הפעילות בחודשים האחרונים הינו חריג ושונה מכל התנהגות שוק בארץ או בעולם. לדבריו אין שום היגיון כלכלי במהלכים המבוצעים כאן אלא למעט אינטרס ברור של הרס. בקיצור, מי שהעליות מדירות שינה מעיניו הרי לו עוד קונספירציה להרהר בה לפני השינה. אגב, כמה נחמד לשכב בסוכה בלילה להסתכל על הכוכבים שמנצנצים לפעמים דרך הסכך...
עד שפתאום יורד גשם... וגם זה נחמד. בקיצור הקיצורים: תחלמו חלומות פז ותפסיקו לחשוב על פריצים פולנים שלוקחים לכם ת'כסף. ולמי שעדיין מפחד ולא נרדם: גם בברזיל עלו חזק, גם במצרים ובכל מיני שווקים מתעוררים היו זינוקים.. ככל הנראה בלי "גורמים עלומים בקשיים אבל עם כסף שזקוקים לקרדיט"... זה נורמלי זה טיבעי לגמרי ולא מתים מזה.

a n g l o

New member
לא יודע. מנהל הפורום כאן לא הזכיר

את זה. נראה לך שהוא לא היה מספר לנו, אם היה חושב שזה רציני ?

Conquistador

New member
הוא סיפר

בתאוריה פרטית. כל אחד והתאוריות שלו. מישהו רוצה בנקים אז מה?

Conquistador

New member
אגב זה לא "זרים"

נא לשים לב: "הכסף הזה מופעל ע"י מקבל החלטות מקומי ממולח ואגרסיבי שמודע לעוצמתו בשוק הישראלי" מממממ. והוא בטח גוזר קופון? גוזר. אז זרים או אמחא?

ilanc7

New member
ויז. ככה? רק אם זה מנדי ?

כי איך קוראים לו, עושה גידור... מאת: ilanc7ו 13/10/05 | 19:39 אסטר' מניות נייטרלי לשוק

ilanc7

New member
נ.ב.

זה שאני אומר, לא אומר שאני יודע על מה אני מדבר.

osi8

New member
לא כל מה שעולה יקר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עם הרווחים התפעולים העצומים של הבנקים + ריווחי הון כאלה גם לאחר העליות שהיו במניות הבנקים- אינם יקרים וכנראה הזרים יודעים זאת ולכן הם קונים וקונים מניות בנקים...

למעלה