מנהלת...אם לא היית חוסמת אותי היית רואה סקירה

איציק100

New member
מנהלת...אם לא היית חוסמת אותי היית רואה סקירה

שניכתבה אתמול בבוקר וחוסכת כמה פיפסים ואולי גם מרוויחה ההפסד היה כולו שלך ושל חברי הפורום שאולי בגלל "הצבע הכחול " אימצו את הטרייד שלך לונג יורו דולר סקירה יומית 25/11/10 יורו דולר שער נוכחי 1.3326 גרף יומי יש יממת מלבר אבל עדיין לא ניגמר היום טווח מסחר של יממת מלבר1.3420-1.3283 פריצה/שבירה =137 דולר פראנק שער נוכחי 0.9970 גם פה גרף יומי יממת מלבר טווח מסחר של יממת מלבר 0.9988-0.9897 פריצה/שבירה = כ 100 פיפס דולר יין שער נוכחי 83.47 2 ימי מסחר אחרונים התקבלה יממת מלבר שהיום אמורה לנוע טווח מסחר ליממת מלבר 83.83-82.77 פריצה/שבירה =כ106 פיפס פאונד דולר שער נוכחי 1.5763 גם פה גרף יומי יממת מלבר טווח מסחר ליממת מלבר 1.5837-1.5740 פריצה/שבירה =כ97 פיפס פאונד יין שער נוכחי 131.59 גם פה גרף יומי יממת מלבר טווח מסחר ליממת מלבר 133.37-130.84פריצה/שבירה =כ250 פיפס בהצלחה אשמח לשתף את דעותי הטכניות במח"ט פה

ferrytale

New member
אף אחד לא אימץ את הטרייד שלי!

כל אחד עובד לפי השיטה שלו! ומי אמר שמישהו מהם הפסיד? כולם היו בשורט.

איציק100

New member
מנהל/ת פורום שרושם משהוא בכינוי "כחול"

צריך להיות מאחרי המלל משהו ולא סתם "אף אחד לא אימץ את הטרייד שלי" כך לא כותב מנהל פורום אחראי "כולם היו בשורט" את מנהלת פורום והכינוי שלך כחול אז להבא אחריותך ברשימת טרייד להגדיר סטופ ברור ,בכדי שהקורא הפסיבי ידע את רמת הסיכוי /סיכון כידוע לך המט"ח מפיל הרבה חללים ,ואם מישהו ניכנס לטרייד בגלל מה שרשמת ,אולי גם לא יודע מה רמת מינוף מותרת בטרייד כזה ולקח 2 לוט מתארת לעצמך מה הוא מרגיש? אם לא תתקשרי ואספר לך מניסיון אישי גם כצופה וגם כבעל אתר שנותן מגוון איתותים ההרגשה שמישהו מפסיד /יפסיד/הפסיד בגללי נוראה ביותר . לכן האחריות היא מעבר לחסימות לא אחראיות ומעבר לזיבולי מוח ,ופתיחת אשכולות ללא תוכן בהצלחה רק למען סקרנותך (ולא מוריד מכבודך כלל) כנסי לקישור ותקראי סקירות ואיתותי סווינג וגם סקלפינג היום אני מתמקד יותר בסווינגים בבקשה

ferrytale

New member
סליחה סליחה.. עם כל הכבוד לך אדוני היקר

לא יודעת מי ומה אתה חושב שאתה אבל רד מיד מהעץ! פורום מסחר במט"ח הוא פורום שמשקף דעות, בצורה מאותה ומתורבתת.. אין במט"ח שום דבר ההופך אותו למדע מדויק! אני עומדת מאחרוי כל מילה שלי מאז ומעולם בפורום הזה! אין טרייד נכשל שלי שלא רשמתי שהוא ניסגר בהפסד! מעבר לזה, כתוב ומוסבר בתקנון הפורום, בפיסקה הראשונה כי: שיקול דעת: חשוב לזכור כי כל המידע בפורם זה הינו דעתם האישית של הכותבים וכי אין להתייחס להודעות אלו כהמלצה ו\או לפעול על-פי הן. על הגולשים השונים בפורום מוטלת האחריות המלאה לשיקול הדעת, אתר תפוז והנהלת הפורום אינם אחראים לנזקים שעלולים להיגרם לתיק ההשקעות האישי. וגם אתה, לא מתליח לפגוע ב100% מהטריידים שלך, אף אחד לא! אל תסבן אותי עם הניסיון האישי שלך ושמור את המניפולציות שלך למקומות אחרים. זה שאתה ניתחת משהו והוא עבד לך זה יפה, זה דבר אחד, כמו שאמרתי, אף לא אחד לא מצליח ב100%, את תנסה לפרסם את עצמך על חשבוני, לא יעבוד לך!

איציק100

New member
קוקיה על ההרים מטפסת על גבעות

לא מחפש רייטינג לא מחפש מנויים לא מחפש פירסום פה לאף אחד אין מוניטין על הידע והחוכמה לא לי ובוודאי שלא לך לי אין אחריות בפורום שלך לך יש כי את בצבע כחול חחח אז מינימום "מכחול" לינהוג באחריות המשיכי במעשייך תרומתי תהיה למי שמעוניין לישמוע/ליקרוא דיעה אחראית בהצלחה

ferrytale

New member
לא בכלל לא..

שום פרסום ולו הכי קטן... שבת שלום ומבורכת שתהיה לך

איציק100

New member
אז תיבדקי את הפירסומים האחרים

שיש אצלך בפורום אין לי כל היתנגדות לקישוקים לאתרים אחרים ולמידע מעניין ורלוונטי אבל היתנהגותך כקוקיה מסגירה את ........... דבר נוסף לא טענתי על הצלחה או כישלון בסה"כ ריעננתי את המטרה והאחריות של מנהל פורום באשר הוא במיוחד בשוק ההון וקשור לכסף בהצלחה

napipi

New member
עזוב, אין עם מי לדבר

תפנה לפורום משוב וספר להם על התנהלות המנהלת. בסוף יבינו שם שיש להחליפה והשמש תשוב לזרוח על הפורום הזה

napipi

New member
זה נכתב על בזפורקס

ובכלל, מה זה הרגשי נחיתות האלה??? התנהגות תינוקית

matanbil

New member
אחי, שכח מזה

היא מנסה לברוח מזה, תן לה אז יאללה, תעמידו פנים כאילו זה לא היה וזהו

napipi

New member
זה פשוט לא יאומן כמה אגו יש למנהלת

נראה כאילו החיים האמיתיים שלך משמימים וריקים מתוכן. שפה נוקשה ובוטה מסתירה בד"כ אישיות קטנה ופחדנית

ferrytale

New member
מאחלת לך חצי מהיכולות שלי

חצי מהשכל וחצי מכל מה שיש לי ועוד בגילי הצעיר!

למעלה