מנהלת...אם לא היית חוסמת אותי היית רואה סקירה

כמנהלת אסור לך להגרר לכאלה מקומות

למרות שזה קשה, אני יודע, גם אני חוטא בכך (למרות שבוודאי אינני מנהל פורום כזה או אחר)

צב200

New member
לאיציק 100

חבל שמחקו את ההודעה שלך על היורו זה הניב המון פיפסים.

matanbil

New member
לא הבנתי

למה מחקו את ההודעה של איציק100? מה רע בו? הוא אחד הותיקים פה ואף פעם לא ראיתי משהו רע בהודעות שלו אפשר הסבר?

צב200

New member
למה הרסתם?

מישהי אחת הרסה והרבה ממורמרים. נראה לך זה מעליב?

ferrytale

New member
אני אסתום את הפה

אבל את בטח יודעת בדיוק מה אני חושבת...

matanbil

New member
יכולה לענות לשאלה שלי?

אין לי מושג למה כולם התחילו לריב פה אבל יש פה אנשים, כמו איציק, שאני נהנה לקרוא וחבל לי אם חוסמים אותם

forextrader1

New member
צב200, לא מתאים לך!

מאז שנכנסו כאן כמה הזויים ובעלי בעיות פסיכוטיות קשות הפורום נהרס. אני מתפלא עליך שאת נגררת לזה. (לא שהיה חסר לך בצורת התגובות ההיסטורית שלך..) מההיכרות שלי אתך בפרטי חשבתי שזה קצת אחרת אצלך..

napipi

New member
מנהלת כנסי בבקשה

הנה לך דוגמה קלאסית שמוכיחה את כל טענותי. אנשים שמזוהים איתך, להם את נותנת גב באופן ברור, הם אלו שמנסים להגביה להבות לשמר את הסכסוכים. ראי שירשור זה ואת השרשור לגבי עודד שובל, בו טריידינג התנפל עלי. מציע לך לשים דברים על השולחן ולבחון באופן אובייקטיבי. את נתת במה להשתלחויות לא ראויות מצד חבריך. טריידינג ופורקסטריידר 1 היו צריכים להיות מורחקים כבר מזמן אם היית נוהגת באופן שווה באנשים כאן

forextrader1

New member
napipi - אני לא ציינתי שמות

על ראש הגנב בוער הכובע. תראי מאז שנכנסתם לפורום והתחלתם להתלהם ולהתנסח כמו לא יודע מה.. איך הפורום נראה ומריח!

היא הייתה פה לפניך

גם לפני אלוהים היא הייתה (אומרים שהשטן היה). קיצר, לחסום ולהעיף קיבינימט

../images/Emo191.gif כנסי יא טרול ../images/Emo191.gif

אני מוסיף גם את forextrader1 לרשימה של אלה שיש לך בעיות איתם. יש פה מישהו בכל בצד שלך מהמרת כפייתית שכמותך?

תפסיקי לבכות כמו תינוקת ותדייקי בעובדות

טריידינג לא היה תוקף אותך אם לא היית תוקפת אותו מההתחלה

matanbil

New member
מסכים

טריידינג מה לך ולריבים כאלה? לא יודע מה אתה זוכר לה איזה התבטאות שמסתבר שכלל לא היתה לכיוונך וחבל שהפסקת עם הבלוג

צב200

New member
לדעתי המנהלת הזויה

מאז שהיא נכנסה הפורום נהרס! אני כאן 4 שנים מההכרות שלי איתך חשבתי שאתה יותר חכם לדעת מי חכם ומי לא

forextrader1

New member
המנהלת בסדר

מי שמתנסח בצורה פוגענית וחסרת מעצורים הוא הבעיה כרגע. אני עוקב החברה האלה התחילו עם התנסחות פוגענית ומזלזלת גישה רחובית בעליל.. ולצערי המנהלת נאלצה להגרר ולהגיב, אולי חוסר הנסיון של המנהלת גרם להמשך העגום, היא משתדלת מאוד ובסך הכל ראויה לכבוד מינימלי לכל הפחות. בכל מקרה זה לא מצדיק את התנהגותם, שיחות והתנסחויות תת רמה.

למעלה