מנהלת, הצעה לסקר

miss mcmillan

New member
מנהלת, הצעה לסקר

למה אתם לומדים? -כדי להשכיל ולדעת כי העולם נורא מעניין. -כי הנסיבות מחייבות (הורים או סתם ח.ח.ח.ח.) או כי ככה כולם. -כדי להתקדם בחיים/לרכוש תואר או בגרות ולרכוש מקצוע. -מי אמר שאנחנו לומדים? אנחנו רק עושים כאילו. -אנחנו אפילו לא עושים כאילו- we don't need no education! -אחר (פרט בפורום ולא, תישחט) (כן, אני מאותגרת אקדמית. נו מה, יש זמנים שבהם מותר להטיל מעט ספקות, לא? חוצמזה שהפורום הזה מאותגר סיקרית אז אולי באמת...?)

Free Smile

New member
אני בעד שכולם יבחרו לרשום כאן ../images/Emo13.gif

"כולם" כל הסטודנטים שקשורים לפורום הזה ויש להם זמן פנוי עדיין לענות על שאלה כזאת בו
אבל זה סקר שמאד מענין גם אותי יהיה מענין לסקור את הענין הזה בכל המוסדות האקדמים

miss mcmillan

New member
האמת שהתכוונתי לא רק לסטודנטים

אלא גם לאותם תלמידי תיכון/אוטודידקטים שנמצאים out there.. ולמען האמת אני חושבת שברוב המקומות שהם לא הפורום הזה זו ממש לא בושה להגיד שאתה לומד רק בשביל תואר

Free Smile

New member
לעומת הפורום הזה

שבו "בושה" אינה חלק מהמושגים שאנו נוטים להשתמש בהם

miss mcmillan

New member
וכך יאה...

למרות שזה קצת צבוע. כי אם מישהו יבוא לכאן וישאל איך קוראים לכוסון הזה ניו???!!!!!!!111 אנחנו נגרום לו להתבייש- אפילו אם הוא עצמו לא יהיה מספיק אינטליגנטי להבין את זה ולהתבייש
.

Free Smile

New member
אז מה/מי כאן צבוע, לא ברור לי...

אנחנו צבועים? אפשר לאמר או לראות את זה אחרת - אנחנו עדיין לא במקום שבו אנחנו יכולים להיות, יש לאן לשאוף. כלומר אם אנחנו לא מאמינים בבושה אך עדיין מנסים לבייש אחרים, אנחנו יודעים שנשאר לנו עוד לעבוד על כך, על הימנעות מהערות מיותרות שאנחנו תכלס לא מבינים בכלל למה אנחנו מעירים אותם ולא מאמינים במטרה שלהן ובלי הרבה התפלספות - פשוט לא לגרום לאף אחד להתבייש - אם הוא יתבייש ואם לא - מה השגנו בזה, ומה הוא השיג בזה? לא נראה לי סביר לחשוב שאותו ילד או ילדה ימשיכו לבוא לפורום כזה רק בשביל לרשום כל הזמן את אותה ההודעה. במידה וכן, אז יש אמצעים אחרים שלא נוגעים בכלל לבושה שיעשה שימוש בהם אבל שוב, לא מדובר כאן על הפורום הרי... הפורום הזה יכול לתת איזושהי התבוננות בדרך שבה אנחנו "מתנהגים" או חושבים או מתיחסים לדברים.. הפורום כשלעצמו מבודד ולא מקביל לשום דבר אחר - חסר ערך עבורנו

miss mcmillan

New member
כמו כל דבר כשהוא מבודד..

האמת ש"צבוע" זו כלל לא ההגדרה, כי אנחנו (עדיין?) לא פורום "יישויות טהורות", ואפ'אחד לא מתיימר להיות טוב או מוסרי או משהו. ככה שאם תרצו, ביישו וגם אם זה יהיה מעשה רע- צביעות לא תהיה כאן
טעות שלי בהגדרה.. אם זאת, ידידי המואר, לא אהיה אופטימית עד כדי להאמין בבטחון מלא שכל אדם פה רואה זאת כ"דבר שיש לנו עוד לחעבוד עליו".. מצד שלישי גם פה אני לא צודקת. כי מה זה "לךראות מעבר למטריקס" אם לא להשתחרר מהכבלים של כל ההרגלים והמכשולים וההגבלות שאנחנו לא רוצים בהם, לא תלויים בהם באמת ופשוט נותנים להם לשלוט בנו ביומיום?
. אני מלאת סתירות. וכך נאה כנראה.

shikma r

New member
המממ..

התשובות שלי הן: כדי להשכיל ולדעת כי העולם נורא מעניין (והזוי) בנורמות שלו ,לכן גם כדי להתקדם בחיים/לרכוש תואר או בגרות ולרכוש מקצוע,דבר שבעצם מעלה את השאלה מי אמר שאנחנו לומדים? אנחנו בטח רק עושים כאילו.למה אנחנו עושים כאילו? כי הנסיבות מחייבות (הורים או סתם ח.ח.ח.ח.) או כי ככה כולם,אבל בעצם מי אמר ומי הגדיר מהו חינוך ? אנחנו יכולים לבד,לא? אנחנו אפילו לא עושים כאילו- we don't need no education! כולנו ייצוריים תבוניים מטבענו (הממ...כמה ספקות לגבי זה ,אבל בפעם אחרת),אל תגדירו לי "חינוך". ולגבי השחיטה, בואו נרגע, אחרי הכל אנחנו בני אדם (?!).. כן כן.. העולם מעניים בסה"כ לא?

miss mcmillan

New member
נמ |מאוכזב|

מה?.. אז לא נשחט אותך? bummer
העולם אכן מעניים, ואנשים רבים לא אוהבים את זה, אבל שנינותך אכן שנונה להפליא. למעשה חשבתי לסכם את הסקר עם משהו בסגנון אבל, הו, חטפת לי. ולא דעברתי על חינוך אלא על לימוד, הציטוט היה סמלי בלבד אבל נו.

shikma r

New member
אני מאמינה ש...

מישהו אחר ישחט אותי לפניכם. (תכלבס,חבל-די בניתי עליכם.תרנגולות). :) וכן,הנחתי שזה משהו בסגנון של למידה כוללת,אבל נכון שאני תמיד לוקחת את זה לכיוונים שלי הכי נוח בהם?! ידע זה כוחחח! ובנוסף,אנחנו ייצורים סקרניים מטבעינו,לא?! האחיין הקטן בן 11 החודשים מזכיר לי עד כמה.

miss mcmillan

New member
אנחנו יצורים סקרניים

והסקרנות הרגה את החתול. לתשומת לב ההנהלה פה, אגב
טריני, אם את רואה סקרנות, השכימי להרגה!!! פן תהרוג לך את כל מלאי ה
ים, וכל החדשים (מרוב שהם באים לפה רק בשבילם) יברחו, ומה יהא על פורומינו אז? טוב אני נסחפת. תקופת מבחנים- איזה כיף שיש תירוץ לחירפון.

אז בעצם, מבחינה גנטית,

החתול לא בנוי לסקרנות של בני האדם? למה הסקרנות הורגת רק חתולים? (אגב, פתגם רוסי מרמז על כך שסקרנות הורגת גם תרנגולי הודו). _______ איך התפרצתי לכם לפורום ככה, בלי גינוני נימוס. לא יפה מצדי. אז אני איתן, נעים מאוד. (לפחות לי
)

shikma r

New member
לא יודעת מה הולך אצלו מבחינה גנטית

אבל מה שבטוח זה שאנחנו סקרנים לא פחות ממנו,ובנתיים חתולים נהרגים ממכוניות ולא מספיקים להסתקרן מספיק בכדי למות מאותה סקרנות הורגת,כביכול. הורסים צדקו, סקרנות יכולה גם להרוג תרנגול הודו,ואני אומרת גם בני אדם. אתה מוזמן להתפרץ בכל עת אל פורומינו הקט,התמים והשטחי . ברוך הבא,איתן. :)

miss mcmillan

New member
איזה נחמדים וטובי לבב אנו.

סטטיסטית, סקרנות הורגת יותר חתולים מבני אדם, כי אין שום דבר שיכול לגרום לחתול להידרס ולא לברוח בזמן, חוץ מאשר סקרנות קיצונית. ואני מדברת מנסיוני המר
.

shikma r

New member
לא יצא לי לבדוק סטטיסטיקה אבל

אם אמרת, מאמינה לך. האאא?!?! רוצחת! דרסת חתולה?

Gilliana

New member
מצטערת לנפץ את המיתוס

החתולים לא נשארים שם ולא בורחים בגלל סקרנות - הבעיה היא מה שנקרא "קפיאת חרדה". התופעה הזו מתרחשת בעיקר בלילה כאשר אורות המכונית מסנוורים את בעלי החיים (ולאו דווקא חתולים) אבל לא רק. אין לזה שום קשר Whatsoever עם סקרנות. ואני חושבת שבעל החיים היחיד שהסקרנות מסוכנת לו (ואפילו מאד) - היא בעל החיים האנושי.

0Pandemonium0

New member
ברוך הבא, איתן.

מיד תקבל חתול רשמי ותוכל לברר מה לו ולסקרנות הקטלנית באופן אישי.

למעלה