מנהלת, הצעה לסקר

shikma r

New member
אכן.

ואני אפילו זוכרת שאמרתי את המשפט הזה בהקשר דומה. סקרנים סקרנים,אבל עד כמה..!? חתול,כלב, אדם..מה זה משנה? ואין מה לעשות, גם בגלל אהבה אנשים מתים.ותאווה.וחמדנות. וכו וכו'... ואל תתרצי,גבירתי, את היסחפותיך. את ניסחפת,אני חופרת, חסר מישהו שירחף עם הרוח ונהיה "אחד למען כולם בלה בלה". אני פה כשתצטרכי לפנות לפריקת לב\מטען\עול.

0Pandemonium0

New member
שאלו למה אתה לומד באופן אישי.

עזוב את מערכת הכאילו-חינוך בצד לבינתיים

miss mcmillan

New member
אקזקטלי

חוצמזה שהלימודים חינם כמו שאני צנצנת.. על 127% היקף לימודים אני משלמת השנה כ-11,000 שקלים חדשים, וזה עוד בתואר ראשון
. בתארים מתקדמים תוסיפו לסכום הזה עוד שליש (כלומר יותר מ-14,000 ש"ח לשנה אחת), ותזכרו שאולמרט עוד רוצה להרים אותו

miss mcmillan

New member
זה אומר בדיוק מה שזה אומר

אני לומדת בהיקף של עוד 27% מעומס של תכנית לימודים ממוצעת- כלומר במקום 40 נ"ז בשנה, 49. וזה המון!

miss mcmillan

New member
יחסים בינ"ל ולימודי מזרח אסיה

(סינית לבד זה כרבע מהתואר שלי
חוץ מלימודים היסטוריים על סין). מין קומבינציה קטלנית של הטופ-אופ-דה-פופ מבחינת עומס ממדעי החברה ומדעי הרוח. שורצת בעיקר באוניברסיטה העברית בהר הצופים בי-ם.

בעיקר??

מה זה בעיקר? את שורצת (שורצת
) בעוד אוניברסיטאות?? טופ אופ דה פופ=top op da poof?

miss mcmillan

New member
לא ממש, לא

הייתי בבר אילן בפסיכומטרי, ולפעמים אני מבקרת חברים בגבעת רם... טוב. אני לומדת רק בהר הצופים, טוב? סתם יש לי נטייה לניסוחים מעורפלים
.

miss mcmillan

New member
אה, וזה בכלל

top of the pop נראה לי שפעם קראו ככה למצעד של האמטיוי או משהו

אה, אז אני לומד בגלל האמא הפולניה

שלי:D ובנימה קצת יותר רצינית, אני רוצה מקצוע (אפשר להבין מהמסגרת שלי למה אני לומד... אני עתודאי). אני מתעניין בנושא (או שהתעניינתי לפני שנכנסתי לבוץ כל כך עמוק), ואני רוצה (את ה)מקצוע.

למעלה