מזל טוב עדי :] ענבל תהני בצבא נתגעגע :P
L LoveYourHate New member 17/1/08 #13 עדי יקירתי בהצלחה../images/Emo23.gif וענבלייי עוד שלושה ימים הא?!!?!?! חח נראה לי שאני יותר בלחץ ממך..!! את כ"כ מצלצלתי אלי כל הזדמנות שיש לך .. ואיי כ"כככ!! חח אני רואה אותי מצלצלת אלי "לירון!!!! אני מתגעגעת!!!" טוב טוב די די
עדי יקירתי בהצלחה../images/Emo23.gif וענבלייי עוד שלושה ימים הא?!!?!?! חח נראה לי שאני יותר בלחץ ממך..!! את כ"כ מצלצלתי אלי כל הזדמנות שיש לך .. ואיי כ"כככ!! חח אני רואה אותי מצלצלת אלי "לירון!!!! אני מתגעגעת!!!" טוב טוב די די
T TheTuneOfYourDeath New member 18/1/08 #15 ../images/Emo79.gif בהצלחה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif
A A Bleeding Angel New member 18/1/08 #16 מזל טוב לשתיכן! עדי, בהצלחה עם הניהול. ענבלירון, שיהיה לך גיוס קל ושתהני מהשירות!
D darklighter New member 18/1/08 #18 אל תדאגי הם לא יעשו לי חיים קשים../images/Emo11.gif../images/Emo190.gif תהני משירותך אצל האנשים הירוקים המרושעים ואני אביא את האנשים הירוקים המרושעים שלי לפהXDD
אל תדאגי הם לא יעשו לי חיים קשים../images/Emo11.gif../images/Emo190.gif תהני משירותך אצל האנשים הירוקים המרושעים ואני אביא את האנשים הירוקים המרושעים שלי לפהXDD
F from yesterday New member 19/1/08 #26 מזל טוב../images/Emo213.gif../images/Emo24.gif עדי בהצלחה בניהול וענבל גיוס נעים[ככה אומרים?
T TheMarsArmy New member 19/1/08 #30 מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif ובכן, בהצלחה! אל תהיי קשוחה מידי. just kidding.