מנוחה אחרי החזרת עוברים????

מצב
הנושא נעול.

אמאלה2

New member
כן זה חדש לגמרי והתחילו עם כך

מה את אומרת..
באמת? בפב' הייתי שם ומהמיטה של ההחזרה לא נתנו לי אפילו להתרומם והעבירו אותי מייד ובשכיבה למיטה שנלקחה לחדר ואפילו להרים את הראש כדי לראות טלויזיה לא הרשו לי- להשאיר את הראש בשכיבה ולא לרדת מהמיטה במשך שעה - גם לא לעשות פיפי. יותר טוב שנותנים מייד לקום, לדעתי. בהצלחה והודעות חיוביות.
כן זה חדש לגמרי והתחילו עם כך
בחודש שעבר.

ע נ ב ל 2

New member
גם באלישע לא נתנו לקום להמיטה

גם באסותא שינו את השיטה
עד היום- אחרי החזרת עוברים העבירו אותי למיטה שם שכבתי עוד לפחות חצי שעה. היום הייתי שם ומיד אחרי הפעולה הרפואית יורדים - הולכים לחדר עם כורסאות ישיבה מתלבשים והולכים הבייתה. מאמינה בזה במאה אחוז. במיוחד אם מדובר במוקפאים אחרי מחזור טבעי כמו שהיה אצלי- (שהרי השחלות לא מגורות באופן מיוחד). ממש כמו בהריון רגיל וטבעי.
גם באלישע לא נתנו לקום להמיטה
אצלי החזרת המוקפאים היא לא במחזור טיבעי, אבל אני חושבת שאין הבדל.

נועה 35

New member
שיהיה לך בהצלחה! ../images/Emo57.gif

ביום שלישי אנחנו אמורים להחזיר עוברים מוקפאים. אחרי החזרת העוברים הקודמת...בהריון של יובל, ממש נחתי. היום לא נראה לי שאפשר להתארגן למנוחה, צריך לקחת את יובל לגן, להרים אותה וכו'... הבוס המטומטם של בעלי ממש לא מבין מה זה להיות אבא... מה עושים??? אנחנו די בלחץ מהמצב. איך אתם התארגנתם אחרי חזרת העוברים, בעיקר עם הילדים?
שיהיה לך בהצלחה!

hope13

New member
שאלה טובה

ביום שלישי אנחנו אמורים להחזיר עוברים מוקפאים. אחרי החזרת העוברים הקודמת...בהריון של יובל, ממש נחתי. היום לא נראה לי שאפשר להתארגן למנוחה, צריך לקחת את יובל לגן, להרים אותה וכו'... הבוס המטומטם של בעלי ממש לא מבין מה זה להיות אבא... מה עושים??? אנחנו די בלחץ מהמצב. איך אתם התארגנתם אחרי חזרת העוברים, בעיקר עם הילדים?
שאלה טובה
בהריון הראשון שלי פשוט לא זזתי עד הבטא ומכיוון שזה היה נסיון רביעי והפעם הראשונה שבאמת נחתי קירתי את ההצלחה לעובדה הזו. גם אני עברתי החזרת מוקפאים לפני כחודשיים (אגב, גם באסותא ואז השכיבו אותי לשעה אחרי ההחזרה...) הרופאה של דוגלת במתן מקסימום הסיכויים ומינימום האפשרויות שתאשימי את עצמך במקרה שלא תהיה הצלחה. ההנחיה שהיא נותנת זה לקחת דברים ב- easy כלומר, לא לעשות שום פעולות פיזיות קיצוניות, יחד עם זה בהחלט אין צורך לשכב במיטה. הפעם, כמו שאת אומרת, זה לא פשוט לנוח שכבר יש ילדים בבית לכן אני נחתי ממש רק ביומיים הראשונים ואח"כ השתדלתי לשחק איתם יותר על השטיח, להקריא סיפורים וכו'. נמנעתי מלהרים או לרחוץ אותם. היו כמה קטעים שפשוט "שכחתי" והרמתי לשניה או שהיו כמה נסיונות שלהם לבצע נחיתות חירום דווקא על הבטן... זה היה מאוד מלחיץ אבל העובדה היא שההריון נקלט (למרות שהסתיים בשבוע 9). גם אני מתלבטת לגבי הפעם ההבאה ונראה לי שבשביל השפיות שלי ושל כל המשפחה אחזור כמה שיותר לשגרה ואנצל את התירוץ שיש לי להימנע מכל מני עבודות שכיף להיפטר מהן מדי פעם (לטאטא, לסחוב קניות וכו') אז שיהיה לך המון בהצלחה ומקווה שקצת עזרתי.

ריקי בש

New member
ממש לא קל עם ילדים בבית

שאלה טובה
בהריון הראשון שלי פשוט לא זזתי עד הבטא ומכיוון שזה היה נסיון רביעי והפעם הראשונה שבאמת נחתי קירתי את ההצלחה לעובדה הזו. גם אני עברתי החזרת מוקפאים לפני כחודשיים (אגב, גם באסותא ואז השכיבו אותי לשעה אחרי ההחזרה...) הרופאה של דוגלת במתן מקסימום הסיכויים ומינימום האפשרויות שתאשימי את עצמך במקרה שלא תהיה הצלחה. ההנחיה שהיא נותנת זה לקחת דברים ב- easy כלומר, לא לעשות שום פעולות פיזיות קיצוניות, יחד עם זה בהחלט אין צורך לשכב במיטה. הפעם, כמו שאת אומרת, זה לא פשוט לנוח שכבר יש ילדים בבית לכן אני נחתי ממש רק ביומיים הראשונים ואח"כ השתדלתי לשחק איתם יותר על השטיח, להקריא סיפורים וכו'. נמנעתי מלהרים או לרחוץ אותם. היו כמה קטעים שפשוט "שכחתי" והרמתי לשניה או שהיו כמה נסיונות שלהם לבצע נחיתות חירום דווקא על הבטן... זה היה מאוד מלחיץ אבל העובדה היא שההריון נקלט (למרות שהסתיים בשבוע 9). גם אני מתלבטת לגבי הפעם ההבאה ונראה לי שבשביל השפיות שלי ושל כל המשפחה אחזור כמה שיותר לשגרה ואנצל את התירוץ שיש לי להימנע מכל מני עבודות שכיף להיפטר מהן מדי פעם (לטאטא, לסחוב קניות וכו') אז שיהיה לך המון בהצלחה ומקווה שקצת עזרתי.
ממש לא קל עם ילדים בבית
זה נכון שלא צריך לשבות מכל מעשה כדי שיקלט ההריון ובקשר להריון שנגמר בשבוע 9, מה קרה? הפסיק להתפתח? לי זה קרה פעמיים. יצאתי פסיכית מזה- פשוט עד עכשיו לא הבנתי מה קרה ולמה. זה לא נורא לנצל את ההזדמנות לנוח קצת- לא להרים כבד ולא להשתגע, בכיף. למה לא? מגיע לכולנו- ובעיקר אחרי הטיפולים המתישים והזריקות למיניהן והמרוץ אחרי הבדיקות. ממש לא נורא אם ננוח קצת. בהצלחה ומחזיקה לך אצבעות לתוצאות חיוביות בהמשך.

ע נ ב ל 2

New member
הבעיה העיקרית שלי היא להרים את

ממש לא קל עם ילדים בבית
זה נכון שלא צריך לשבות מכל מעשה כדי שיקלט ההריון ובקשר להריון שנגמר בשבוע 9, מה קרה? הפסיק להתפתח? לי זה קרה פעמיים. יצאתי פסיכית מזה- פשוט עד עכשיו לא הבנתי מה קרה ולמה. זה לא נורא לנצל את ההזדמנות לנוח קצת- לא להרים כבד ולא להשתגע, בכיף. למה לא? מגיע לכולנו- ובעיקר אחרי הטיפולים המתישים והזריקות למיניהן והמרוץ אחרי הבדיקות. ממש לא נורא אם ננוח קצת. בהצלחה ומחזיקה לך אצבעות לתוצאות חיוביות בהמשך.
יובל במדרגות ולהושיב אותה בכסא הבטיחות באוטו...היא כבר די כבדה
...ובחזרה מהגן לכסא.

anguly

New member
להרים במדרגות באמת לא כדאי,

יובל במדרגות ולהושיב אותה בכסא הבטיחות באוטו...היא כבר די כבדה
...ובחזרה מהגן לכסא.
להרים במדרגות באמת לא כדאי,
אני לא יודעת בת כמה הבת שלך, אבל הבת שלי כבר כמעט בת שלוש, ובמהלך הטיפולים היא עולה ברגל, ומטפסת לכסא לבד, היא יודעת שלאמא אסור להרים אותה "כי כואבת לה הבטן" - וזו משימה לא קלה, שלפעמים אורכת 10 דקות - אנחנו גרים בקומה 3-4, אבל אין ברירה... אני חייבת לציין שבפעם האחרונה כשקיבלתי את ההודעה שהבטא ירדה, הדבר הראשון שעשיתי היה לרוץ במעלה המדרגות עם הבת שלי על הידיים כששתינו מתפקעות מצחוק - בעלי חשב שירדתי סופית מהפסים. אבל הדבר שבאמת הכי קשה לי בטיפולים (מעבר לאכזבות) -זה הדברים הקטנים האלה -כשהבת שלי מבקשת שאני ארים אותה ואני לא יכולה.

hope13

New member
תודה

ממש לא קל עם ילדים בבית
תודה
אכן, אחרי שנצפה דופק איטי, הוא נעלם. אין ספק שמדובר בהלם. זה היה כל כך קרוב... עכשיו אני מצפה לגרידה ואוספת כוחות לפעם הבאה, ונראה לי שאני נמצאת בחברה טובה מאוד....

ריקי בש

New member
להופ

תודה
אכן, אחרי שנצפה דופק איטי, הוא נעלם. אין ספק שמדובר בהלם. זה היה כל כך קרוב... עכשיו אני מצפה לגרידה ואוספת כוחות לפעם הבאה, ונראה לי שאני נמצאת בחברה טובה מאוד....
להופ
אכן את בחברה הטובה ביותר שניתן לחשוב עליה. תעברי את זה בשלום ותאספי כוחות להמשך ותאמיני שבסוף זה יקרה- אין מניעה מכך. בהצלחה!!

Mרוצה

New member
אני חוזרת לסיפור ההצלחה המיתולוגי

של ונוס13 (שרק השבוע חזרה ואישרה כאן שאכן התרחש במציאות), שיצאה לטיול ג'יפים שבוע לאחר ההחזרה. כמו בכל נושא ברפואה, יש הרבה דעות סותרות ויש הוכחות שמחזקות כל אחת מהן. אז מה עושים? מה שמסתדר לך. כולנו יודעות שכמעט בלתי אפשרי לנוח מנוחה מוחלטת עם ילד קטן בבית, אז עד כמה שאפשר להשתדל להמנע ממאמצים מיותרים ולעשות בדיוק מה שחייבים. מחזיקה אצבעות למופשרים יפהפיים, לרירית לתפארת ולקליטה מוצלחת לטווח ארוך ארוך!

Mרוצה

New member
הסיפור המיתולוגי....

של ונוס13 (שרק השבוע חזרה ואישרה כאן שאכן התרחש במציאות), שיצאה לטיול ג'יפים שבוע לאחר ההחזרה. כמו בכל נושא ברפואה, יש הרבה דעות סותרות ויש הוכחות שמחזקות כל אחת מהן. אז מה עושים? מה שמסתדר לך. כולנו יודעות שכמעט בלתי אפשרי לנוח מנוחה מוחלטת עם ילד קטן בבית, אז עד כמה שאפשר להשתדל להמנע ממאמצים מיותרים ולעשות בדיוק מה שחייבים. מחזיקה אצבעות למופשרים יפהפיים, לרירית לתפארת ולקליטה מוצלחת לטווח ארוך ארוך!
הסיפור המיתולוגי....
כאן

venus13

New member
הוצאת לי את המילים מהפה ../images/Emo141.gif

הסיפור המיתולוגי....
כאן
הוצאת לי את המילים מהפה

ובכל זאת הייתי נוהגת בזהירות כפי שכתבתי אני לא יודעת אם זה בגלל טיול הג'יפים או למרות. לגבי התמלוגים - אני מסתפקת בבן הבכור
שיהיה בהצלחה ונוס

ע נ ב ל 2

New member
וואו..איזה אומץ לצאת לטיול אחרי

הוצאת לי את המילים מהפה

ובכל זאת הייתי נוהגת בזהירות כפי שכתבתי אני לא יודעת אם זה בגלל טיול הג'יפים או למרות. לגבי התמלוגים - אני מסתפקת בבן הבכור
שיהיה בהצלחה ונוס
וואו..איזה אומץ לצאת לטיול אחרי
ההחזרה...כל הכבוד!!!! נראה לי שאני מאמצת את השיטה...לתפקד כרגיל....חוץ מלנקות כמובן

מצב
הנושא נעול.
למעלה