מנויי פלאפון
SMS בחינם...

מנויי פלאפון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif SMS בחינם...

יש לכם SMS בחינם מחר בערב החג לכול החברות!!! ויש גם אפשרות לשחק את המשחק פלאמניה ולזכות בפרסים בחינם!!! -
ד
די

ומירס! (אמיגו), ועוד משהו...

הם ידעו למה התכוונתי כי כולם יודעים שההסכם עם אורנג´ עדיין לא נחתם בגלל חוסר הסכמה של אורנג´ שחברת גונקסט תקשר בין החברות,
ד
די

peco

New member
סליחה שאני מתערב אבל../images/Emo87.gif

יש לי 2000 אי ואני יכול לשלוח לאורנג´.!!!!! תתפלאו!!!!!

ואריאלה../images/Emo70.gif

למה את תמיד חייבת להדגיש בכול חור אפשרי שסלקום יכולה לשלוח לכולם?!?! נו בסדר אז סלקום יכולה לכולם אבל את לא צריכה לפרסם את זה בכול חור במיוחד שזה לא קשור לעניין... ושמה שרשמתי מובן לחלוטין אני בטוח שגם ללא מה שרשמת האנשים הבינו...
ד
די

1אריאלה

New member
נו, באמת... קצת הבנת הנקרא....

הכוונה הייתה שבמסגרת המבצע, הודעות חינם הן רק לפלאפון וסלקום...... את זה הבנתם?

spheonx

New member
רדו ממנה קצת

מה יש לכם נגדה!? כל הודעה שנייה פה נהייתה: "נו אריאלה, מה דעתך על זה?" "אריאלה די לערב את סלקום בכל דבר" בלה בלה חלס! תתפלאו אולי, אבל היא כותבת פה בפורום ממש ממש כמוכם זה שהיא יכולה לתת נתונים יותר מדוייקים בנוגע לסלקום זה רק לעזרתכם, ממש לא לרעתכם, אז תפסיקו לקטול ממש כל משפט שלה, תבינו שהיא לא חייבת לכם כלום, היא ממש כמונו, היא לא אישיות נעלה או משהו בסגנון שצריך לקחת ללב כל דבר ולהרגיש פגועים, אם בא לה להתערב היא תתערב, אם לא, זו בחירה שלה ממש כמו שאני ואתה בוחרים אם להגיב להודעה בפורום או לא

idan3k

New member
באמת, אולי בהתחלה היו פעמים

שהיא נסחה קצת והגזימה אבל היא נרגעה, אז למה שאתם לא תעשו ככה גם?

eranavni

New member
איך אבל אי אפשר

גם לי יש ואני לא מצליח לשלוח לאונג´

רגע, לא הבנתי!../images/Emo101.gif

מרוב הבלאגן שלכם פה והלינץ´ על אריאלה לא הבנתי כלום... היום, בערב החג, אני יכול לשלוח הודעות חופשי מסלקום לסלקום? או רק מסלקום לפלאפון?

למעלה