מנויי פלאפון
SMS בחינם...

eranavni

New member
רואים שלא הבנת

רק מפלאפון לפלאפון לא לאף חברה אחרת אתה יכול גם לסלקום ומירס אבל זה יעלה לך כסף ואל תאמין לאף לאף אחד אי אפשר לשלוח לאורנ´

לכול מי שעדיין לא הבין../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוף איתכם! מה קשה!?!?!?!? אתם מנויי פלאפון? כן, אז יופי! אתם יכולים לשלוח הודעות כתובות חינם בתוך הרשת ומחוץ לרשת לרשתות שנתמכות בחינם עד היום ב 0:00 בלילה! זה הכול פשוט ביותר!!! בקיצור אתם יכולים לשלוח הודעות בחינם למנויי פלאפון, סלקום, ומירס, ולאורנג´ אי אפשר עדיין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! * וגם אפשר לשחק פלאמניה בחינם יש לי עובדי פלאפון במשפחה ואני יודע קצת יותר טוב מאנשים כמו אוהד שמזבלים את השכל על אפשרות שליחה לאורנג´!!!! - תודה לאל אם הבנתם!!! - דודי

eranavni

New member
למה אתה סתם משגע את השכל?

זה לא חינם לסלקום ומירס אני בררתי בשירות לקוחות וזה מה שאמרו לי וזה שהמשפחה שלך עובדת בפלאפון זה לא אומר כלום עובדה שזה מה שאמרו לי

ואם זה לא חינם אז מצידי אל תשלח!

אין לי כוח לוויכוח המטומטם הזה!!! אני מבחינתי יודע את העובדות! ואין לי כוח להמשיך אותו! אתה רוצה תמשיך אותו לבד!

eranavni

New member
די די אתה לא יודע כלום

אני אומר עובדות בשטח וקשה לך לקבל את העובדה שאתה טועה

אהה נכון התבלבלתי זה אתה ה"יודע"...

שחכתי כול המשפחה שלך עובדים בפלאפון ואבא שלך הוא המנכ"ל שם... לך תקרא עיתון!!! רשום שם בענק פרסומת ותקרא גם את הכתוביות הקטנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף נמאס לי עם אנשים קטנים ומעצבנים כמוך שמתווכחים עם עובדות!!!!!!!!!!!!!1 אווווווווווווווף!!!

eranavni

New member
ביניתיים אתה מתוקח

אני רק אומר מה ששירות לקוחות אמירו לי וזה שהמשפחה שלך עובדת בפלאפון למה אתה חושב שזה מזיז לי משהו? אולי הם טועים שבת על הפשרות הזאת? אולי?

תוב שעטא יודא יבריט...

עזוב אין לי כוח בשבילך! וזה שיש לי עובדים ברשת פלאפון זה אומר שאני יכול להביא מידע הכי מעודכן על הרשת הזו! אני סוגר את הדיון הזה עכשיו! ואני רוצה לסכם בו משהו! אתה רוצה תשלח, אתה לא רוצה אל תשלח! ההפסד כולו שלך! - דודי

eranavni

New member
סליחה מתנצל

כניראה שהעובדת שם באמת הייתה מטומטמת אני מבקש סליחה לא הבנתי אותך אני בדקתי באתר וראיתי שאפשר צרפתי גם קישור

תורי להתנצל (לא על המידע...)

אני מתנצל על ההודעה האחרונה פשוט זה ממש עצבן אותי הוויכוח הזה, אז סליחה, ולפעם הבאה תבדוק את העובדות בעוד מקום... אז סליחה, וחג שמח שיהיה לך
-
ד
די

eranavni

New member
אז הדיון הזה נסגר

מי שעדיין לא הבין שיגש לאתר שצירפתי

Nokia Fan

New member
יש כאן כמה...

שלא יזיק להם ללמוד מכם.
בכל אופן, חג שמח לכולם!!!