מנטרלים את המתח ב
אנשים

butbut

New member
../images/Emo126.gifבובה עניתי../images/Emo45.gif סימנתי שתי כוכביות בתשובה

שבחרתי בכול פעם. אני מקווה שעזרתי הקובץ מצורף:] ואגב בכללי אני חושבת שקעקועים לא קורצים לי בכלל-זה כן אומנות הגוף-ולא הייתי עושה את זה בגלל שלא בא לי. זהו XD

Mc inbaz

New member
../images/Emo108.gif עניתי =]

את במגמת מדעי החברה? איך זה? רוב הסיכויים שאני אקח את זה שנה הבאה (כי המגמות שרציתי מתנגשות פיזיקה עיצוב ועכשיו במקום עיצוב אני צריכה לקחת משהו אחר..)

McGirl For Life

New member
נממ.. עניתי ../images/Emo9.gif

עשיתי עבודה דומה בתחילת השנה אבל בנושא אלימות...

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif גמני עניתי ../images/Emo9.gif ילדים בשכבה שלי

[י"ב] עשו את זה רק השנה, גם את י"ב? ><" אני פשוט לא זוכרת אז בקיצור עניתי על המוןןן שאלונים כאלה בנושאים שונים במהלך החודשים האחרונים. שיהיה בהצלחה, ותחזרי אלינו במהרה
~חרוז~ ~קובץ מצורף~

Simple Girl 175

New member
|מזודה|אם כבר כולם באטרף של שירים..

אז גמאני אקפוץ על ההזדמנות
agouinst me - stop
the couteeners - not 19 forever
dodgy - staying out for the summer
adele - chasing pavements
todd edwards - critters have feeers
the ting tings -that's not my name
cajun dance party - the race
sam sparro - black and gold
kanye west feat chris martin - homecoming
frane ferdinand - take me out
go audio - make up stories
shery crow - if it makes yoy happy
the hives - tick tick boom אם למישהי יש את אחד מהשירים האלה.. סגידה!!!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יש לי רק את...

adele - chasing pavements היא מדהימה! תורידי עוד שירים שלה kanye west feat chris martin - homecoming shery crow - if it makes yoy happy אני עכשיו מעלה לסנדספייס ואעלה לך לפה עוד מעט, אם לא יעלו לך לפני 3:

../images/Emo207.gif וברור שגמאני ^^"

אם למישהי יש ^^
Seether - Rise Above This 30 Seconds To Mars - A Beautiful Lie Bullet For My Valentine - Waking The Demon​
הא ואם יש המלצות לשירים של Yellowcard, אני גם אשמח ^^ תודה מראש

גילולית

New member
../images/Emo205.gifיש לי רק המלצות לילוקארד

האהובים עליי שלהם הם: BLIEVE(המילים
) OCEAN AVENUE back home וכל השירים מהאלבום החדש גם אם יש להם התחלות מוזרוץ אהמשירהנושאאהמ

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifסורי, אין לי אפחד מהשירים ><" אבל

המלצות לילוקארד המדהימים, ממה שיש לי [תנסי להוריד ומה שלא תצליחי אני אעלה לך]: City of Devils מדהיםם Space Travel Grey How I Go Way Away Breathing Empty Apartment Only One Twentythree זה מתקופת הפאנק שלהם אז אולי תאהבי One Year, Six Months Drifting Something of Value Rough Draft אני חושבת שהגרסה האוקסטית יותר יפה Light Up the Sky Shadows & Regrets Dear Bobbie
שיר מדהים ומרגש והייתה לי תקופת חרישה מטורפת עליו You & Me & One Spotlight Gifts & Curses ויש קאבר שהם עשו לשיר נושא מהסרט "מועדון ארוחת הבוקר" אם ראית אבל הבאסה היא שהוא רק בהופעה חיה עם קטעים מהסרט בתוך ההופעה ואולי את מכירה את השיר הזה, אניווי קוראים לו Don't You (Forget About Me).
מקווה שתאהבי חלק

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif וסורי על השרשור הגרוע.. ../images/Emo122.gif

למעלה