מני אתה יכול לתת עוד פרטים לגבי

• פותח הנושא DCS
  • פורסם בתאריך

DCS

New member
מני אתה יכול לתת עוד פרטים לגבי

ההודעה בלוח: חונכים\ות או מלווים\ות לנכים ונכות בברכה DCS

smile2life

New member
בכללי הרעיון הוא לשדך

בין חונכים לנכים. אדם אשר מעוניין לחנוך נכה יכול\ה לפרסם שם את פרטיו. אותו כנ"ל לגבי נכה הזקוק לחונך\ת - אמור לעשות את כל התהליך יותר קל. פגועי ראש או נפש זכאים לחונך CATH22 יוכל לתרום עוד אינפו בנושא, אם ירצה

smile2life

New member
תפקיד החונך הוא חברתי

לשמש לנכה מכוון , חבר ולהחזיר לו את כישוריו ויכולתו בחברת אנשים. הגדרת תפקיד החונך\ת הוא בין הנכה לחונך\ת עצמם (שלרוב אלו סטודנטים\יות)

../images/Emo151.gif../images/Emo54.gif

אם אני סטודנטית בעצמי וגם מתעסקת בחונכות האם אני גם צריכה חונך?? האם יש משהו שיוכל לתרום לי???

ברלה1

New member
הצתה מאוחרת.

מה ז"א?לפרסם היכן?וחוצמזה אפשר לבקש (ולקבל)מהמין השני?והאם אפשר לקבל עוד פרטים?קריטוריונים לקבלה,התהליך,יתרונות,חסרונות,שמועות,התנסויות, הלא לכך נועד הפורום בין היתר.

DCS

New member
כן יש לי שאלה

לפני כמה שנים ידידה שלי היתה חונכת/מלווה לנכת צהל (אני חושב יותר מלווה )למרות שלא הבנתי מה ההבדל. היא הועסקה דרך משהב"ט וקיבלה שכר. היום הנני סטודנט לתואר ראשון וגם נכה צהל באחוזים קטנים אומנם. ואני מעוניין לדעת אם ניתן ואיך ניתן לעבוד כמלווה. האם יש למי לפנות או שאין דבר כזה. בברכה DCS

c a t c h 22

New member
חונך או מלווה

חונך ומלווה הם שני מסלולים נפרדים ולא ניתן לעבור בניהם. מלווה נכים מקבלים זכאות למלווה 8 שעות ,12 שעות ו 24 שעות ליממה. חונך מדובר ב 40 שעות חודשיות. העסקה היא דרך חברת כוח אדם ע"י עובד מיוחד. אפשר לפנות לחברה, אך עדיף ליצור קשר ישיר עם נכה זכי או עם מלווה לנכה לאחר מיכן להסדיר את העסקה. כדי לקבל עזרה מעשית אני צריך לדעת: 1. מגבלות פזיות עקב פציעה שלכה? 2. איזור מגורים וגיל? 3. מסלול מועדף וכמה שעות?

DCS

New member
שלחתי לך מכתב לאימייל

אודה לך אם תחזור אליי לאימייל בברכה DCS

למעלה