מנכ"ל אלו"ט ב-
אנשים

M a a y a n K

New member
זו לא הילה מסתורית- זו אני!!!

מוהאהאהאהא!!!! חחח....סתם שרשור מצחיק למדי! אז אני בבית היום (כי אני סוגרת שבת) ואני אהיה שוב רק ביום שני (שזה טוב כי בסופ"שים אין כמעט פעילות) ויש לי כזה חורף מהמם!!! מזג אויר מושלם לקין...

../images/Emo45.gif לגמרי מושלם! ../images/Emo99.gif

גם אתם שמתם לב שיש אצל קין כמו "שירי קיץ" ו"שירי חורף"- כאלה שמתאימים יותר לאוירה של החורף כמו- TITLT, UNTITLED 1, אטלנטיק כמובן
, "יש לי זבוב" וגם ON A DAY LIKE TODAY ממש השתלב לי היום באופן מושלם עם החורף
לעומת זאת- SUNSHINE וגם SNOWED UNDER וכמובן הקופצניים- IIAW וPIBY הם הרבה יותר "קיציים" כאלה...
אתם מבינים למה אני מתכוונת או שאני סתם מקשקשת??

M a a y a n K

New member
כן, אני מבינה אבל...

אני כמעט ולא מכירה שירים של קין (מUTIS) בשמות (בגלל שאני שומעת את הדיסק בלי להסתכל על השמות), או ביסיידים וכאלה...אז חלק מהשמות שרשמת פה אני לא מכירה...
אוי והיום שמעתי את אטלנטיק באוטובוס חזרה הביתה והיה חורף כזה והגשם טיפטף על החלון...

הו, שמיימי../images/Emo99.gif

אני הכי אוהבת להיות בלונדון ואז פתאום יש קין ברדיו (שזה קורה בערך פעם בחצי שעה נתונה ואם אני לא שומעת רדיו אני בד"כ שומעת דיסק של קין ככה שזה לא ברור מה מרגש אותי בעצם) ואז זה הכי אלוקי

אולי כי הוא פשוט מושלם אם תקשיבים לו בשקיעה!

ושקיעה זה דבר של קיץ...כי בחורף יש גשם וכאלה בנוסף
ובשקיעה על החוף הים הוא בכלל מהמם

Pure M

New member
שירשור הזוי זה..

משודר בחסות כת האלוהות בע"מ. בע"מ זה בשביל שאם חלילה וחס ייגמר הכסף, נפשוט את הרגל, ולא נהיה חייבים כלום. פחח, פראיירים. עכשיו שלחו שקל בדואר, ואז יהיו לנו הרבה שקלים. סתם נו, זונות, אתם בכלמקרה לא תשלחו כלום
שתדעו לכם שבריטים הם קואלות.

הא נכון, לטים!

אבל אם נשים את הקואלה בגריל בקירור ונשלח בדואר מהיר וואטאבר?

Pure M

New member
../images/Emo6.gif

השאלה היא - האם את מדברת על טים, או על טים?

חחחחח שאלה נהדרת../images/Emo6.gif

ואני מדברת על שניהם ביחד ועל כל אחד לחוד
אתמול החלטתי שזהו אני עוברת הלאה ואז פתאום ראיתי איזה קליפ עם טים ואמרתי- זה לא פייר! ככה לעולם לא אצליח!

למעלה