*מנסה להחיות קצת* מישהו רוצה לספר על היום שלו? משהו?
ע עמיתוש New member 5/2/04 #1 *מנסה להחיות קצת* ../images/Emo32.gif מישהו רוצה לספר על היום שלו? משהו?
ת תל-אביבית New member 6/2/04 #7 בטוח יש, שילגי! למדת משו חדש? פגשת מישו חדש? דיברת עם מישו מעניין? ראית סרט או פרסומת שעשתה לך לצחוק? קראת משו שריגש אותך? שהצחיק אותך? מישו אמר לך משו שעשה לך לחשוב, להתרגש? חייב להיות! קדימה! לאמץ ת'תאים האפורים שם!
בטוח יש, שילגי! למדת משו חדש? פגשת מישו חדש? דיברת עם מישו מעניין? ראית סרט או פרסומת שעשתה לך לצחוק? קראת משו שריגש אותך? שהצחיק אותך? מישו אמר לך משו שעשה לך לחשוב, להתרגש? חייב להיות! קדימה! לאמץ ת'תאים האפורים שם!
S SnowMan האחד New member 6/2/04 #3 היה לי היום מבחן../images/Emo113.gif במ"מ והלך לי ממש חרא. אני די בדיכי. מבחן רביעי כבר שאני מקבל זבל של ציון.
היה לי היום מבחן../images/Emo113.gif במ"מ והלך לי ממש חרא. אני די בדיכי. מבחן רביעי כבר שאני מקבל זבל של ציון.
ת תל-אביבית New member 6/2/04 #6 אני מנחשת... ../images/Emo132.gif מדעי המחשב! am I write? [ואם כן, מה מגיע לי? ]
ת תל-אביבית New member 6/2/04 #11 ../images/Emo6.gif טחחחחחח... וואלה! אופס אופס אופס בושה וכלימה! חמש יחידות אנגלית, עלק!
צ צינית נחמדה New member 7/2/04 #17 לא סתם 5 יחידות אנגלית! במיוחד כשיש לך את המורה הכי טובה בבית ספר!
צ צינית נחמדה New member 7/2/04 #15 לא נורא.. פעם חמישית גלידה! באיזה כיתה אתה? המתמטיקה נוראית תלוי באיזה כיתה. או שהיא בסדר או שהיא ממש ממש חרא.
לא נורא.. פעם חמישית גלידה! באיזה כיתה אתה? המתמטיקה נוראית תלוי באיזה כיתה. או שהיא בסדר או שהיא ממש ממש חרא.
S SnowMan האחד New member 7/2/04 #18 אני כרגע בכיתה ../images/Emo113.gif י"א. עד כיתה י"א הציונים שלי במתמטיקה היו מעולים (85-95), אבל מכיתה י"א הציונים שלי הם כדלקמן: 65, 70, 78, ובמבחן הזה אני מקבל משו כמו 55-60...
אני כרגע בכיתה ../images/Emo113.gif י"א. עד כיתה י"א הציונים שלי במתמטיקה היו מעולים (85-95), אבל מכיתה י"א הציונים שלי הם כדלקמן: 65, 70, 78, ובמבחן הזה אני מקבל משו כמו 55-60...
S SnowMan האחד New member 8/2/04 #19 קיבלתי 68!!!!../images/Emo113.gif אני לא מאמין! איזה כייף זה ממש גבוה! תפתחו לי שרשור!
צ צינית נחמדה New member 8/2/04 #21 ברכותיי!!!!!!!! המתמטיקה של יא היא בהחלט איכסה.. אני אהבתי את י'.. אולי בגלל הכיתה שבה למדתי.. או בעיקר עם אותו מישהו שלמד איתי.. שיהיה כמה יחידות אתה עושה? ושוב ברכות! מזל טוב!
ברכותיי!!!!!!!! המתמטיקה של יא היא בהחלט איכסה.. אני אהבתי את י'.. אולי בגלל הכיתה שבה למדתי.. או בעיקר עם אותו מישהו שלמד איתי.. שיהיה כמה יחידות אתה עושה? ושוב ברכות! מזל טוב!
ת תל-אביבית New member 8/2/04 #22 "הוא לא נראה יותר טוב, הוא רק נראה יותר נורמאלי" ואוו, 68? אם זה מספק אותך - גם אני מסופקת!