*מנסה להחיות קצת*

תיזהרי ממני ילדה!

אם את תזכירי שוב שהוא לא נראה נורמלי חבל עלייך ועל הפנים המהממות שלך! ראי זאת כאזהרה!

../images/Emo99.gifרבות עלי../images/Emo113.gif

טוב, אז אני לא ממש מרוצה מ-68, זה פשוט הרבה יותר גבוה ממה שחשבתי... אני לומד 5 יחידות מתמטיקה(למי ששאלה), ושנה שעברה היה ממש קל, והשנה הולך לי חרא במבחנים למרות שאני יודע את כל החומר
יהיה טוב. היום דיברתי עם המורה שלי, והוא אמר שאם תהיה עליה בסוף של 2 המתכונות, אז הציון שלי יהיה ממוצע יבש ותוספת. אני מאחל לעצמי בהצלחה(גם במבחן בפיסיקה ביום שני, ומחשבים יום חמישי)

לספר על היום של אתמול?

אוקיי קיבלתי תעודה! אם אני מרוצה? כן אני מרוצה לשם שינוי! הציון הכי גבוה שלי הוא מתמטיקה! איזה שוק!

חחח איך נקרעתי מצחוק ../images/Emo6.gif

כשקראתי את זה! גדולה את! אני לא חרסנית! פסוט היה לי מזל עם המבחן ועם המורה
זה הכל! אני גאה בך על ה-95 בחיבור! מי סמדברת על חרסנים! גאון! במיוחד כסזה הציון הכי גבוה בכיתה! אני מסוויצה בך!

היי עמיתוקה ../images/Emo13.gif כל הכבוד על

הניסיון, אני מעריכה את זה המון [חה! אפילו יצא לי חרוז! בא לי תפוז!
] משו מעניין שהיה לי היום? אמממ... שומדבר מיוחד, אני מניחה. נסעתי לי עם הצינית לעשות לה טופס לתאוריה [בשעה טובה הפוסטמה הזו התחילה ללמוד נהיגה!
] וגם קניתי לי נעלי בובה אדומות כמו שכ"כ הרבה זמן רציתי
. אחרי זה חזרתי הביתה והרגשתי די חרא... כאב ראש מעפאן שהחליט להגיח מאמצע שומקום. נו שווין. העיקר שעבר אחרי שישנתי קצת. כשקמתי, אכלתי ארוחת צהריים טעימה-טעימה של יום שישי כמו שאמא תמיד מכינה
, אח"כ יצאתי להליכה עם הצינית [אלוהים, אנחנו תקועות אחת בתחת של השניה כמו איזה לא יודעת מה!
]... היה מגניב ביותר. יותר מאוחר אני יוצאת לי לבית של חברה. גם יהיה מגניב. וזהו. אני חושבת. עד כאן מיומה המסעיר של התל-אביבית
[...
]

למעלה