מנסה לעלות סריקה...

esterosh

New member
הקישור הנכון

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3333077,00.html אתם מוזמנים להגיב לעפר.

אוייש, אני ממש שונאת שמזלזלים

בעפר/במראה שלו רק כי הוא נמוך. אז מה? זה מוריד מהערך שלו? מי שכתב את זה ממש שטחי. ובכללי, זה ממש מעצבן כל ההשוואות האלה בין עפר ליהודה.

מיתרוש5

New member
גמני ממש מתעצבנת על זה..!!

שיורדים עליו אתם לא יודעים מה קורה למי שעושה את זה...חח.. אבל בקטנה.. או שאני מיבשת אותם וכאלה..מה הם לא מוצאים משהו אחר לרדת עליו?!?!?!?!?!?! הוא חמוד כמו שהוא ואני אוהבת אותו בכל צורה ומצב!!!! ובאמת מזה ההשוואות האלה..עפר כופל את יהודה פי 100000

esterosh

New member
את ממש צודקת

זה באמת מתחיל לעצבן כל ההשוואות האלה.... מה גם שמציגים את זה שעפר מחקה את יהודה כלומר כל מה שיהודה עשה בעבר עפר עושה אחריו . בעייני זה טיפשי כי מן הסתם שניהם שחקנים אז ברור שהם ישחקו אם אותם שחקניות ושחקנים או יובילו קמפיינים זהים אבל כל אחד מהם עושה את עבודתו בצורה שונה וטובה בפני עצמה ואין מקום להשוואה זה סתם עיתון שחסר לו מרואיינים אז הוא ממציא כתבות . ובקשר לגובה זה כבר נדוש אם זה החיסרון היחיד שהם מצאו בו אז בכיף... מה גם שיהודה בעצמו די נמוך...

מ א י י ק

New member
לא שופטים בנאדם על מראה..../images/Emo211.gif

שופטים על הנפש
והם קנאים,הם היו מתים להיות נמוכים

esterosh

New member
לא צריך להתעצבן

זאת סתם כתבה רואים שמשעמם להם....כפי שאמרתי אם רק הגובה זה מה שמפריע להם אז שיהיה להם בכיף.. ולפי התגובות לכתבה זה די ברור מי ניצח....

מיתרוש5

New member
נכון..!! וגם נמוך זה הכי שקסי שיש..

סתאאאאאאאאאאםם...אבל רציני נמוך זה הכי חמוד והוא גם לא כ"כ נמוך..!! אבל אני חולה עליו בכל מצבבבבבב מורוש, תודה על התמונות..רק אחת היה לי..=]]...

מיתרוש5

New member
שלחי לי עוד..אבל מחר כי..

אני צריכה ללכת וההורים שלי לא ממש מרשים לי לשמור יותר תמונות ובכלל לאהוב את עפר (אבל מי שואל אותם בלל) עד שהציונים שלי יעלו..=[[[... אז מחר שהם לא יהיו בבית (יותר נכון רק אבא שלי..) אין לי שמץ למה אני מספרת לכם את זה אבל אני הייתי חייבת לפרוק..ביוש.. עפתי..

מיתרוש5

New member
עזבו.. אני פשוט לא הבנתי את מה שאבא

שלי אמר לי..אבל זה היה נשמע ככה...=/

אין להעלות סריקות לפורום../images/Emo18.gif!

אני ממש מודה לך על ההשקעה, אבל לפי תקנון תפוז אסור להעלות סריקות מעיתונים ללא אישור ממערכת העיתון, לכן מחקתי את הכתבות שצירפת. את יכולה לתת קישורים לכתבות כמו שנתת בהתחלה.

למעלה