שיורדים עליו אתם לא יודעים מה קורה למי שעושה את זה...חח.. אבל בקטנה.. או שאני מיבשת אותם וכאלה..מה הם לא מוצאים משהו אחר לרדת עליו?!?!?!?!?!?! הוא חמוד כמו שהוא ואני אוהבת אותו בכל צורה ומצב!!!! ובאמת מזה ההשוואות האלה..עפר כופל את יהודה פי 100000
זה באמת מתחיל לעצבן כל ההשוואות האלה.... מה גם שמציגים את זה שעפר מחקה את יהודה כלומר כל מה שיהודה עשה בעבר עפר עושה אחריו . בעייני זה טיפשי כי מן הסתם שניהם שחקנים אז ברור שהם ישחקו אם אותם שחקניות ושחקנים או יובילו קמפיינים זהים אבל כל אחד מהם עושה את עבודתו בצורה שונה וטובה בפני עצמה ואין מקום להשוואה זה סתם עיתון שחסר לו מרואיינים אז הוא ממציא כתבות . ובקשר לגובה זה כבר נדוש אם זה החיסרון היחיד שהם מצאו בו אז בכיף... מה גם שיהודה בעצמו די נמוך...
אני צריכה ללכת וההורים שלי לא ממש מרשים לי לשמור יותר תמונות ובכלל לאהוב את עפר (אבל מי שואל אותם בלל) עד שהציונים שלי יעלו..=[[[... אז מחר שהם לא יהיו בבית (יותר נכון רק אבא שלי..) אין לי שמץ למה אני מספרת לכם את זה אבל אני הייתי חייבת לפרוק..ביוש.. עפתי..
אני ממש מודה לך על ההשקעה, אבל לפי תקנון תפוז אסור להעלות סריקות מעיתונים ללא אישור ממערכת העיתון, לכן מחקתי את הכתבות שצירפת. את יכולה לתת קישורים לכתבות כמו שנתת בהתחלה.