מנסה שוב...

comicsgirl

New member
מנסה שוב...

הנה ציור שלי. בפעם הקודמת שניסיתי לפרסם אותו טענו שהוא לא קשור לקומיקס-אז הוא כן! זה מין פרוייקט שאני מתחילה (בתקווה שתעזרו...) אז הדמות הזאת אני מציירת (יותר נכון עובדת עליה) הרבה בזמן האחרון. אני רוצה לעשות עליה קומיקס וכאן אתם נכנסים לתמונה. הרעיון שלי הוא ככה: יש לי דמות ואני מעוניינת שתרכיבו לה סיפור: שם- כוחות- רקע משפחתי- עלילה- דמויות משנה- וכו´ וכו´ אחרי שיהיו לי את כל המרכיבים אני אתחיל לצייר ולהעלות כל עמוד לשיפוטכם. זה יהיה הקומיקס שלנו, של כולנו! אם יש לכם כח לעשות פורום קומיקס
(מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוונת...) אז אני אשמח! ואם לא אז לפחות תנו לי קצת רעיונות... הראש שלי ריק!!! ציירתי אותו בשלבים (לא רואים אותם כאן אבל הם שמורים לי על המחשב), כלומר בדיוק לפי איך שאתם מסבירים פה. שלב ראשון-גלילים עיגולים וצירים (שצויירו בשחור) שלב שני- פרטים מדוייקים יותר (אם אפשר לקרוא לזה ככה...)-שצויירו בכחול כהה שלב שלישי- מחיקת השחור הראשוני והפיכת כל הכחול הכהה לשחור (איפה ההיגיון שלי, איפה?) שלב רביעי- צביעה. ואם כבר צביעה- מישהו מוכן לצבוע לי את זה בצורה יותר נורמלית? אה, עוד דבר חשוב- לפני שאתם קוטלים לי את הציור רק תדעו שהוא צויר בצייר ובשעה מאוחרת של הלילה, אז קצת התחשבות!

Lotus floweR

New member
הא! מאגניב....

היא חמודה! אני לא בטוחה שתרצי שאני אמציא לה עלילה וכזה, אבל לא איכפת לי... אני מזהירה אותך, אני מסובבת לגמריי ויהיו דברים שאולי תתקשי להבין, ואף תשקלי לדווח עליי לבית משוגעים, אבל וואט דה הל... שם: אקס-אן-פרובנס, בקיצור ויני. שם בדוי בשביל הסופר הירו אקט: אינטר גלאקטיק סמוראי בלרינה! שלאח מכן ישונה למשהו אפל כשהיא תצא ממלכת הקיטש. (מבוסס על גירסא שהמצאתי למשחק אינטר גלאקטיק סמוראי.) כוחות: היא יכולה להפוך לפלמינגו, ומנצחת רשעים על ידי חצים דביקים ששמם הוא "חיצי הקיטש". ועוד כמה שטויות כמו לעוף, ולהרוג על ידי הזרמת הדם בורידים בתאוצה מפחידה.אתם יודעים, הדברים הרגילים.... והחרב שלה...טוב זה כבר בעלילה. רקע משפחתי: היא ננטשה ביער העננים האפורים שנמצא באיזו שהי גלקסיה רחוקה, כשנפלה או משו כזה מספינת החלל של הוריה. היא גדלה בחיקם של משפחת פלמינקו מהזן הכחלחל מאמצת, שלהם גם ארנב חולה כלי נשק מאומץ וסרגל מאומץ שעונים לשם : איגי ולילי. עלילה: בגיל 9 היא נמצאה על ידי זוג חוקרים מהאי טזמניה, שלימדו אותה לדבר ולקרוא, ושמם יוהן ואגנס. בגיל 10 היא החליטה לחזור עימם לכדור הארץ ולראות את העולם שבו הייתה כביכול אמורה לגדול. אבל היא לא יודעת שהיא אינה בת אדם כלל, אלא בת אלים מהאי הצף שסובב את כוכב הלכת שמאעכצן. בידה נמצאת החרב שעליה שמרה משפחתה עד שהיא נעלמה, חרב מרושעת שמקושרת לאדון האור המרושע, שרוצה להזריע קיטש בכל היקום. יום אחד היא מגלה את מזימתו, ואת שימושה העתידי של החרב, ויוצאת למשימה מתחרתית. היא משתילה את עצמה בממלכת הקיטש (שם היא מקבלת את חיצי הקיטש) ופועלת נגדו בשקט. היא משחקת אותה הסופר הירו של ממלכת הקיטש, ובכך זוכה לשטח פעולה נרחב. אחרי שהיא תשמיד את החרב בלה בלה, עדיין יש בידה את המשימה להשמיד את אדון האור, ואז היא הופכת לסופר הירו האפלה שהיא תמיד רצתה להיות. עוד אין לי שם. לא נורא, זה עוד רחוק...

Lotus floweR

New member
או... שחכתי דמויות משניות:

וול, אני לא אוהבת סיידקיקס, אז ביקרון, נשאר רק את הסרגל לילי ואת איגי הארנב שילמד אותה הכל על כלי נשק... ורק כדי שתבינו, זה בדם שלה להיות אפלה כזאת, אז בכל הזדמנות שיש לה היא לובשת שחור ויורה על אנשים עם רובים מאגניבים כאלו.

אוקיי עכשיו תורי...

שם=אוליב,זלדה,ארקדיה,אקו,לאורופ(השניים האחרונים הם של נימפות) כוחות-שליטה באלמנטים(מים,אוויר,אש,אדמה)וחיות,ואפילו להפוך אליהם(לחיות) רקע משפחתי=____ נחטפה על ידי מכשפה זקנה,המכשפה עשתה בה ניסויים אחרי ניסויים רבים המכשפה ראתה שהיא לא עומדת לדרישות שלה וזרקה אותה ליער הדרקונים\השחור(לא משנה, וד"א שמות שאני כותב הרבה הם לבחירתך,ואם הם עדיין לא מוצאי חן בעינייך תבחרי אחרים
) ____ נמצאה ע"י קסג´רו(סתם שם מוקרץ)שהוא חצי לטאה(*אהמ*)וחצי אדם
הוא גידל אותה ובמשך השנים לימד אותה קסמים שונים עד שהיא נהיתה גדולה במשך הזמן המכשפה שזרקה אותה ראתה למה הילדה נהפכה וכמובן קינאה בה ובכוחות שלה ועכשיו כל האקשן מתחיל:
המכשפה אורסולה,אליאנה,ארגו שולחת כל מיני רוצחים שכירים שבסוף הורגים את קסג´רו והיא יוצאת למסע נקמה עם החברים שלה
אושלא יהיו לה חברים!(לבחירתך) אין לי מה להגיד על דמויות משנה זאת החלטה שלך(אין לי הצעות
) ולדעתי זה רעיון ענק!!!!!!! ובהצלחה

ואוו../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

כפי שכבר אמרתי.. ציור יפה
הכל עשית בצייר?!
כל הכבוד
ממש אהבתי
בכל מקרה אני לא הכי טובה בעלילות והכל.. אני ינסה
שם-גולי [
].. מה זה נשמע לי שם נחמד
כוחות- היא חייבת כוחות? וזהו מפה ממש לא עולה לי כלום לראש...

לכלבה שלי קוראים ג´ולי הייתי מעלה..

תמונה אבל היו מוחקים לי אותה ואומרים שזה לא היה קשור לקומיקס(ובצדק רב...)

HackMachine

New member
ציור חביב ביותר

אבל אני לא מטורף על הצביעה.. הצבעים מאוד מכאיבים לי לעיניים
אני לא בטוח, אבל אני חושב שהכתפיים שלה מאוד רחבים. אני לא בטוח לגבי זה אבל משהו שם לא נראה לי טבעי.. או אולי אני סתם בהזיות בגלל שאני חולה
חוץ מזה, ציור מעולה! פרופורציות טובות.. למרות שאני לא מטורף על מנגה מתוקה

comicsgirl

New member
תרגיש טוב, מתוק!

בקשר לצביעה- צבעתי בצייר, אין שם כ"כ מבחר של צבעים, יו נואו... ואם כבר צביעה אז אולי אתה מוכן לעשות עימי חסד קטן ולצבוע את זה בצורה נורמלית יותר? ד"א- מה עם עלילה לדמות? אין לך משהו?

HackMachine

New member
אני מאוד עסוק בזמן הקרוב.. ../images/Emo10.gif

אולי אני יוכל לפנות זמן בשביל לצבוע את זה.. אבל אני צריך את המקור.

HackMachine

New member
בבקשה..

ניסיתי להשאר בסגנון של הפיינט-ברש.. כי הקווים היו חדים מדי בשביל משהו אחר...
אבל זה מה שיש אז זהו!

גמאני רוצה לצבוע ככה../images/Emo7.gif....

אם יהיה לך זמן בבקשה תצבע גמאת שלי.... *מנסה לא להשמע חוצפן* היתכן שהצביעה תעשה את הציור יותר יפה
וד"א הציור הזה ממזמן,בתקופה שהעתקתי(הפסקתי).והוא של שרה ועשיתי בו כמה תיקונים(הם לא בציור הזה,הם על הדף המקורי של הציור

HackMachine

New member
אתה לא חמוד כמו Comicgirl..

וחוץ מזה אני סיימתי צביעה להיום! אז זהו! ....

למעלה