מנסה שוב...

HackMachine

New member
../images/Emo6.gif

אני שמח שאת אוהבת את זה

comicsgirl

New member
בבקשה תעזרו לי

אני רוצה לעשות את זה בשביל כולנו! ואם לא בשביל כולנו אז תעזרו לי... חשבתי על רעיונות אבל זה לא יוצא טוב... מחכה לעזרה... נ.ב- אנטומיה של חתול אנושי, מישהו יכול להעלות?

comicsgirl

New member
אהההה (יש בפנים גם בקשה לאביב אור)

עברתי על האתר (אוקיי, אוקיי, על חלקו...)ולא מצאתי אנטומיה של חתול אנושי... הציורים לא עוזרים לי כי הם לא מסבירים... אביב, במידה ואת קוראת את ההודעה הזאת (כמה סיכויים יש שזה יקרה, הא?): יש סיכוי שתוכלי לעשות לי טובה ולשרטט אנטומיה של חתול אנושי?

HackMachine

New member
את צריכה הסבר לכל דבר?

תנסי לחקות כמה ציורים שם עד שתפתחי משהו לבד.

comicsgirl

New member
כן. אני קשת הבנה! ../images/Emo3.gif

problems? וחוץ מזה אני צריכה את זה דחוף, אין לי זמן לפתח סגנון!

gewitter

New member
אביב, תבקשי כסף

סתם. הבקשה שלך די מוזרה. לחתול אנושי תהיה אנטומיה אנושית כמעט לחלוטין, חוץ מהזנב, אזניים, והפנים(וגם כפות הידיים, אבל לא חשוב). אז תמונות אנטומיה אנושית יש בשפע ושל חתולים יש פה ושם. פשוט תשלבי איפה שצריך.

עצה מצויינת,הולך ככה גם לנשר../images/Emo35.gif

ולא אני לא מנסה לקפוץ לדברים שאני עוד לא הגעתי לרמה שלהם... זו הייתה סתם שאלה

gewitter

New member
פשוט דמיין

אינ רואה איש נשר עם גוף נורמאלי חוץ מהראש. אולי אולי יצאו לו כנפיים מהגב. כנראה זה מושפע מתכניות טלוויזיה מסוימות או ספרי פנטסיה. בכל אופן, זה אומר שכל הגוף חוץ מהראש יהיה אנושי, ורק למעלה יהיה ראש נשר מכוסה נוצות עם מקור. אתה שם לב לבסיסיות המגוכחת במה שכתבתי? יצורים כאלה לא קיימים(אני חושב) ולכן כל אחד צריך להמציא לעצמו. ולקומיקס-גירל: יש לך סגנון כבר עכשיו. לכולם יש, פשוט מתחילים ששואפים לצייר ראליסטי משנים אותו מהר מאוד, פשוט כי הם יודעים מה הם רוצים לצייר. את יכולה להסיק שגם אם אביב תצייר לך אנטומיה של חתול אנושי את פשוט תנסי להעתיק אותה ולא יצא לך כמו שחשבת בפעמים הראשונות. אין לך ברירה אלא לפתח סגנון ולצייר בסבלנות את מה שאת אוהבת(הציור הראשון שלי היה דיוקן עצמי :) אז למה שלא תבזבזי חלק נכבד מהזמן שלך לקרוא מדריכים באינטרנט, ואז לקרוא אותם שוב, ולהשקיע שלוש שעות בכל ציור לפחות, ורבע שעה בכל סקיצה לפחות, ובשבת כשאסור לרשום להביט בציורים של מקצוענים(את יכולה להדפיס ביום שישי בצהריים). את יכולה להשקיע שעות בלנסות לצייר את היד שלך, עם כל הקמטים, אבל בסוף תראי שהבוהן עקומה והזרת לא במקום, אבל פעם הבאה יצא טוב יותר(באמת. המוח זוכר כל פעם יותר טוב מה לצייר). את יכולה לצייר קומיקס בחופשיות בלי להתעקש על פרופורציות(סמני נקודות ולא קווים על עיגולים) ולאט לאט יצא טוב יותר. את עלולה למצוא את עצמך בבלגן שבועיים עם שיעורי בית, ופתאום אח"כ להוציא הכל על מאסטר-פיס(זמנית). אבל בכלל מומלץ לחקור כל דבר ולבדוק על מחברת סקיצות מאשר לשאול כאן. סעי להרי ההימלאיה, תעתיקי תמונות במשך חודש, ותאמיני לי שפעם הבאה שתציירי את לארה קרופט היא תראה פצצה. חסרים לך רעיונות לקומיקס? עזבי את זה בצד. תקראי ספרים. למי את חייבת חוברת עכשיו?

HackMachine

New member
האמת..

שאני אוהב לצייר דמויות עם מאפיינים אנושיים אבל להתרחק כמה שאני יכול מהאנושות שבדמות.. במקום לקחת בן-אדם ולנסות להלביש עליו דינוזאור אני מנסה לקחת דינוזאור ולהלביש עליו ב-אדם.. זה מובן או שאני סתם מבלבל את השכל?

למעלה