מנפצים מיתוסים ב-
אנשים

מנפצים מיתוסים ב-../images/Emo43.gif אנשים

ד"ר רון ריביצקי, רופא ומומחה עולמי למערכות מידע רפואיות, ישיב על שאלות בנושא רפואה מותאמת אישית לחולי סרטן בפורום סרטן – לא לבד, החל מהשעה 16:30. העלו את שאלותיכם אליו כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=284&MessageId=142337711
בין השעות 21:00-22:30 תתארח איילת דוד קורן, מבעלות sisters ומרצה בנושאי מיניות וצעצועי מין בפורום סקס. איילת תענה על שאלות ותיתן המלצות וייעוץ בנוגע לצעצועי מין, דרכים לעודד מין תדיר יותר בין בני הזוג, מיתוסים וניפוצם, חדשות בתחום צעצועי המין ועוד: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=57&MessageId=142373271
יש לכם רעיון איך להכין סנדוויץ' בריא וגם טעים? הציעו מתכון לכריך בריא בפורום דיאטות ואורח חיים בריא ואולי תזכו בסדנת "לאכול בראש בריא", מתנת המרכז הרפואי ת"א: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=132&MessageId=142398822
שלב כתיבת הסיפורים הגיע! לאחר שבשלב הראשון בחרו גולשי פורום ספרים וספרות שלושה כותרים של ספרים המעוררים השראה לכתיבת סיפור חדש, התחרות הגיעה לפורום כותבי מד"ב ופנטזיה וזה הזמן שלכם להראות כמה אתם יצירתיים ומקוריים. מהרו וחדדו את המקלדת ואולי תזכו בחבילת ספרים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=438&MessageId=142397527

bottlegennie

New member
נצל"ש ../images/Emo207.gif- קולקצית החלומות

(אפשר לפתוח שרשורים כאלו על דעת עצמי... נכון?) תמיד רציתן שתהיה קולקציה על הסרט-ספר-?? שאתן הכי אוהבות? טוב, זו ההזדמנות שלכן! שרשרו לפה קולקציה (שמות+צבעים) בדיונית, שתהיה לגמרי שלכן... אז קדימה, להפעיל את גלגלי השיניים!!!

bottlegennie

New member
ואני אתחיל...

בחיבתי הרבה לסיפורי בלשים למינהם, יצרתי קולקציה דמיונית בשם "אלמנטרי", המושפעת מסיפורי בלשים בספרות ובטלויזיה... רחוב בייקר-לק בצבע חום-אפור כהה, עם שימר אפרפר אלמנטרי!-לק כחול מחשמל עם גליטרים הולוגרפים... יש לי ערבולק כזה איפהשהוא, למעשה. COD (קיצור של cause of daeth, סיבת המוות)- שחור עם גליטרים אדומים. ד"ר ווטסון-חום כהה מאוד, גובל בשחור. מארפל, גברת מארפל-לק ורדרד-אפרפר, מאובק משהו. ובנוסף, שני מוצרים נלווים לקולקציה: -זכוכית מגדלת: טופ גלוסי. -טביעות אצבעות-מן "טוש לציפורניים" בצבע לבן מאובק. זה היה די כיף :))) אבל קשה. יהיה לי קשה להאשים עכשיו את אסי על צבעיהם הבנאלים... מה דעתכן? נ.ב: תכננתי עוד קולקציה בשם "אולימפוס"... אני אשב ואחשוב על הצבעים

רחלי ג

New member
yyy,איזה תרגיל למוח עשית כאן,דרלינג-אהבתי../images/Emo9.gif

אני הולכת על הרומנטי הרך והנשפך..... מספריה של ג'יין אוסטן- אמה (Emma) - ורדרד שקוף עם נגיעה של לבנדר תבונה ורגישות(Sense and Sensibility) - לילך רך עם נגיעה של טיפקס לבן Pride and Prejudice- מנדרינה עם המון גלידת וניל וזילוף קל של קינמון אני יכולה להמשיך כך עוד שעות....עם סופרת אחרת...ואחרת...

bottlegennie

New member
שמחה שאהבת :)

אוו, חברה שלי תאהב את הקולקציה הזו... שמות מקסימים!

רחלי ג

New member
לק דארסי,

דארסי- לק אצילי וזקוף. גאה עשיר ומתנשא אך, רגיש במידה כחול עמוק עם נגיעות אפרפרות מעושנות.

iefrat

New member
חלף עם הרוח - סקרלט

מתחילה את הסרט - אדום בורדו עמוק חושני. משך הסרט - כחול עמוק כמעט שחור - ערפד. סוף הסרט כשהיא אומרת: מחר יום חדש - ורוד בייבי שקף, עם פרנ'ץ

Marble Arch

New member
לא הולך לי אבל חשבתי על קולקציה של סקס והעיר

שרלוט- ורוד מושלם סמנתה - זה סתם יהיה מצחיק אם זה יהיה צבע מנטה
קארי- אדום קלאסי (טוב הקולקציה שלי משעממת.... אבל היא תמכור כי זה סקס והעיר...) מירנדה - טוב זה שקוף שזה כתום תפוז... מיסטר ביג- כחול גליטרי מנצנץ

ענבל30

New member
דווקא הלך לך לא רע ../images/Emo45.gif

אבל אני הייתי מחליפה את הלק של קארי עם זה של סמנתה. האדום-לוהט הולך נפלא עם האישיות הסקסית-מוחצנת שלה (ואגב בסרט הראשון היה לה לק כזה לאורך כל הסרט) ואילו קארי, הסופר-אופנתית וטרנדית, מתאים לה מאוד לק בצבע מנטה. שאר הצבעים קלעת בול, לדעתי

ענבל30

New member
אני מפנטזת על קולקציית הארי פוטר ../images/Emo6.gif ../images/Emo228.gif

והנה פירוט של הלקים המככבים בקולקציה:
אבן החכמים - ג'ל אדום עם שימר כסוף
חדר הסודות - דואוכרום כתום-אדום לוהט כנוצות הפניקס
האסיר מאזקבאן - אפור כהה עם שימר טורקיזי
גביע האש - ירוק יער עמוק, נוטה לכחול, קרם. לא כהה מדי.
מסדר עוף החול - קרם אדום כהה, כמעט בורדו
הנסיך חצוי הדם - קרם כחול-ירוק כהה מאוד, כמעט שחור.
אוצרות המוות - אפור בינוני עם מיקרו גליטרים בכסף. מנצנץ עדין. (דמיינו את אורלי פיקסי דאסט בכהה יותר ופחות כחלחל)
הארי - שימר ירוק-אפור, כמו הצבע של העיניים שלו.
רון - סגול-חום (מה שנקרא מרון)
הרמיוני - סגול-כחול עם שימר ורדרד
לונה - כסף בהיר מאוד, עם שימר תכלכל-טורקיזי
נוויל - ירוק חי, קרם.
ג'יני - קורל שימרי, נוטה לכתום. צבע חזק (לא פסטל)
דמבלדור - כחול-סגול כהה ועמוק עם מיקרו גליטרים הולוגרמיים (לא הרבה מדי, ככה כמו כוכבים בשמים) וכמובן:
גריפינדור - אדום עם שימר זהב
סליתרין - ירוק בינוני עם שימר כסוף
רייבנקלו - כחול כהה עם שימר טורקיזי
האפלפף - צהוב חמניה עם מיקרו גליטרים בשחור (פה ושם, לא המונים). אני יכולה להמשיך ככה עוד ועוד, ולהמציא צבעי לק מופלאים לכל דמות ופריט וסיטואציה מהספרים, אבל אתן תשתעממו כהוגן

bottlegennie

New member
נשמע מעניין ../images/Emo6.gif

אהבתי מאוד :))) יש לי חברה שמשוגעת על הארי פוטר... אולי זה יפתח אותה לנושא של הלקים?

צונית

New member
גאוני!!!!!

<---- מצנפת השינה של דמבלדור
גאוני ביותר, אני חושבת שOPI צריכים לקחת אותך להיות המוח מאחורי הקולקציות!

למעלה