מנפצים מיתוסים ב-
אנשים

ענבל30

New member
אני בדיוק מחפשת עבודה ../images/Emo11.gif

אבל אל תגלי להם שאני מוכנה לעשות את זה בחינם

Harlot

New member
אני רוצה את כל קולקציית הארי פוטר

אפילו את האדום עם השימר זהב שאני לא אוהבת. מתי היא יוצאת? יש הזמנות מוקדמות או משהו כזה? - אם כן קאונט מי אין, כי כמו שזה נראה כרגע, הקולקציה הזאת הולכת להיות סולד אאוט מהרגע שהיא יוצאת (האפלפף הולך להיות להיט. מהסוג שיצא מייצור די מהר ויהפוך לאגדה. תוך שנה השרידים הבודדים שלו ימכרו באיביי ב 80 דולר).

PeachGirl

New member
OMGOMG

כזה אני רוצה!! בדיוק כזה בתור מכורה לסדרה אני אשלם על זה כנראה הרבה תרשמי אותי ברשימת המתנה;)

צונית

New member
קולקציית נשים קטנות ../images/Emo99.gif

אחד הספרים האהובים עליי בכל הזמנים....
מג: זהוב-שמפנייה עם נצנוצי שימר דקים. ג'ו: טורקיז-ירקרק במרקם מטאלי. בת' - לבנדר בהיר ועדין במרקם קרם. איימי - גוון אפרסק שימרי רענן.

bottlegennie

New member
כל כך נכון!

אהבתי כל כך את הספר הזה... צריכה לחזור אליו מתישהו.

Ultra marine

New member
כולכן ממש מוכשרות!

לא כתבתי כלום כי כנראה שאני לא יצירתית כמוכן
והאמת שאם אני אבחר קולקציות לספרים / סרטים שאני אוהבת יש מצב שהכל יצא שחור

CrazyPenguin

New member
שאלונת

זה נכון שלא בריא לציפורניים להיות עם לק 24/7? יעני אמרו לי שצריך לתת לציפורניים פעם בכמה שבועות כמה ימים "לנשום" [?!?!?!] אני מרגישה בלי לק כאילו שמשהו חסר בי

bottlegennie

New member
כדאי שתנצלשי את ההודעה שלך... :)

כעקרון, זה קצת כמו ללחוץ על האצבע ולא להרפות... בשלב מסויים היא נעשית כחולה... או ככה לפחות שמעתי. ואם זה קרה לסקראנג'י, זה יכול לקרות גם לפשוטי העם (יעני, אנחנו
)

צונית

New member
../images/Emo6.gif

זה לא קרה לסקראנג'י! זו הייתה מתיחה ל1 באפריל!
ואני לא חושבת שזה קריטי, אני עם לק 24/7 כבר חודשים רבים ובינתיים, טפו טפו, הכל טוב
מה עושות בחורות עם בנייה? ויש בחורות שיש להן את זה שנים. אל תאמינו לכל מיני אמונות טפלות ודברים מוזרים שאומרים לכם.

למעלה