מנצחים את הפחד בתפוז
אנשים

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifXDDDDDDD

אהבתי ת'חתימהההה ! אחמדדד "איטס אחחחחחמד אחחח חעעעעעעע" XDDDDDD כפרע על השלד הערבי הזה !

kelly7i

New member
אוף אני מרגישה איכס../images/Emo71.gif

ולמה כל פעם שאני רוצה להגיב אני צריכה להכנס מחדש למערכעת של תפוז? איך לעזאזל אני גורמת לזה לזכור אותי?>< זה גורם לי להגיב פחות כי אף פעם אין לי כח שוב להתחבר מחדש.
כל מקרה, כואב לי האף! אוף כמה ניירות טואלט=\ חח ממחר אני ישתדרג לטישו, שלא יכאב לי האף. נקווה שנשאר בבית ><" ב-18.11 יש לי צו ראשון =| חח אוף לא רוצה XD מפחיד להיות לבד=[ יום חמישי מבחן בספרות. ב-9.11 נגמר לי המשתמש בלמד, וזה אומר שאני חייבת למהר ולסיים ללמוד לתאוריה ולגשת כברD: כן, זה היה.. סיכומון זמני חיים..?XD

kelly7i

New member
תודה../images/Emo23.gif

וזה כל כך חופר להכנס כל פעם למערכת!>< כי אני גם סופר עצלנית חח וזה מוציא לי את הכח להגיב הודעותXD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif גם אצלי זה ככה במערכת החדשה

ואל תדאגי לגבי הצו הראשון, כולם שם בד"כ לבד. זה עובר יחסית מהר כי מעבירים אותך ממקום למקום והקטע המשעמם היחיד הוא ההמתנה בתורים לכל תחנה אז פשוט תקחי MP או משהו שיעביר לך את הזמן. רק תשקיעי במבחנים הפסיכוטכניים ותעשי את כל הבדיקות לפני שאת מגיעה לשם (דם, שתן וכו')

../images/Emo226.gif והעיר הגדולה בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

מתגעגעים לקארי, סמנתה, שרלוט ומירנדה? היכנסו לפורום אופנת נשים, ענו על 4 שאלות ואולי תזכו מהדורת DVD מיחדת של "סקס והעיר-הסרט", הכוללת דיסק תוספות מיוחד - בלעדי לסטימצקי! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=2061&msgid=123426978
פורום כלבים מזמין אתכם לתחרות נושאת פרסים! ספרו בפורום על הרגע הכי מאושר שחוויתם עם הכלב שלכם, ואולי תזכו בספר "כלב אהוב כלב מאושר" מאת תמר גלר ואנדריאה קגן, בהוצאת מטר: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=708&MessageId=123427988

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif חזרתי ../images/Emo9.gif

טוב,האמתי שלא רשמתי שאני גם עוזבת..כי לא היה י זמן לרשום את זה
אבל בכל מיקרה למי ששמה לב [למרות שלא נראלי שיש אחת כזאת XD] שנעלמתי בשבוע הזה אז זה היה בגל שהייתי בטויל שנתי בנגב
..חח היה שיא הכיף ^_^"...חוץ משחזרתי חולה =\. אה..ונועם!!! אני פיספסתי אותך!!! את עצרת עם הביצפר שלך באותה תחנת דלק שאנחנו עצרנו [אתמול בדרך חזרה] ואז רצתי מהר לשירותים וכשיצאתי כבר נסעתם משם
....כ"כ התבאסתי
...

m o r 1 0 2

New member
אני שמתי../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

שמתי לב שאת לא היית ורייבןD: חח,לכולם היה טיול שנתיXDD חח ניראלי לי יהיה לי סוף שנה... נגב זה מבאס.... מקווה שאת מרגישה יותר טוב
שמחה שנהנית^^

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif יאי חמודה ../images/Emo9.gif..ולא נכון לדעתי הנגב

הוא המקום הכי יפה בארץ
...אני מתה על נוף מדברי .. גם המסלולים יותר מאתגרים אז זה יותר כיף
.. ותודה
..אני מקווה שאני ירגיש יותר טוב..לפחות מחר אני לא הולכת לביצפר
.

שמחה שנהניתן שתיכן D:

גם לי יש תיכף טיול שנתי לנגב
אולי לכולם יש את אותו מסלול.. אבל אני לא יוצאת