מנצחת בתחרות החמות הפסיכית
כותבת כאן כי אמא שלי טוענת שהתחיל להיות משעמם כאן. אמא אם את קוראת כאן, כן זאת אני! אני אספר לכם קצת על חמותי. זה התחיל כשעוד יצאנו, היא לא הסכימה שאני אתארח בביתם כי זה לא מקובל. אז אהוב ליבי, שהיה אז חייל, הגיע אלינו הביתה כל פעם שהשתחרר לשבת. ומה יש לאמו להגיד
מה לא טוב לך אם משפחתך
כן גברת
לא טוב לו אם משפחתו במיוחד כשאמו לא מקבלת את אהובת ליבו
בנתיים הספקנו להתארס, כשהוריו ראו אותי פעם אחת בלבד בביתם. הגיע פסח, אנחנו עוד לא התחתנו, החלטנו לחגוג ליל הסדר עם משפחתו, הודענו לאמו ומה ש לה להגיד
ציפינו שתשמח, אך היא בשלה: "פסח הוא חג משפחתי, שתחגוג עם משפחתה" האם אני וארוסי לא משפחה
סופו של עניין חגגנו עם משפחתי. הספקנו להתחתן, אך נכד לא הבאנו, למה? ככה
ואחרי שנה טלפון בהול מהחמה "למה אתם לא עושים אותנו סבים מאושרים? אולי בקשיים אתם נתקלים?" סליחה גברת אולי למיטה איתנו את רוצה להכנס
סוף סוף הגיע הנכד. אך האם לנפשנו החמה הניחה? חלילה וחס
הסירו דאגה מליבכם כי בחיינו היא המשיכה לכרסם. למה את מניקה? עם ציצי כמו שלך בטוח אין מספיק חלב
האמנם
טוב נו היא הפסיקה להניק את בנה הבכור כי לא היה לה מספיק חלב, בחודש הראשון הוא עלה רק 2 קילו!!! (הגיוני? אל תשאלו אותי) וכשהיא השלימה עם הרעיון היא הציע שאני אשתה 2 כפות קאנביס לפני ההנקה כי זה ישפר את האינטלגנציה של הילד. תשתי את קאנביס את האינטלגנציה שלך צריך לשפר
הגענו לברית, הורי בעלי עסקם באוכל, האין זה טבעי שהם יערכו לנו ברית? אכן כן, אבל בשיחה מקדימה של בעלי עם אביו, הזהיר אותו אבא שלו שיאמר לאמא ששילמנו על הארוע. כי לדעתה זה לא מתאי שהם יעשו את הברית לנכד הראשון. טוב נו... ועכשיו לתלונותיה. למה אתם לא באים לבקר? אתם גרים רק 20 דקות נסיעה. אנחנו? לא באים לבקר? אולי תסבירי את לי למה את לא באה לבקר? גם את גרה רק 20 דקות נסיעה מכאן. ולך אין ילד לארוז
כשביקתי ממנה לקנות חבילה של טיטולים כדי שיהיה לה בבית ואני לא אצטרך להסתחב היא טענה שזה דיבלי. אבל לקנות 3 חבילות האגיס כדי לקבל 100 שקל הנחה על מוצר בקטלוג זה לא דיבילי??? יש עוד הרבה מי ומה, אך היום קצר והמלאכה מרובה. אז לסיום, הי ווֹמָאן, גֵט יוֹר סֶלְף אֵי לַיְיף
ועציון יקירי לפני שתטען שחמותי מקסימה, תנסה להתחתן עם ביתה ותסבול אותה אתה
כותבת כאן כי אמא שלי טוענת שהתחיל להיות משעמם כאן. אמא אם את קוראת כאן, כן זאת אני! אני אספר לכם קצת על חמותי. זה התחיל כשעוד יצאנו, היא לא הסכימה שאני אתארח בביתם כי זה לא מקובל. אז אהוב ליבי, שהיה אז חייל, הגיע אלינו הביתה כל פעם שהשתחרר לשבת. ומה יש לאמו להגיד