מנצחת בתחרות החמות הפסיכית

מנצחת בתחרות החמות הפסיכית

כותבת כאן כי אמא שלי טוענת שהתחיל להיות משעמם כאן. אמא אם את קוראת כאן, כן זאת אני! אני אספר לכם קצת על חמותי. זה התחיל כשעוד יצאנו, היא לא הסכימה שאני אתארח בביתם כי זה לא מקובל. אז אהוב ליבי, שהיה אז חייל, הגיע אלינו הביתה כל פעם שהשתחרר לשבת. ומה יש לאמו להגיד
מה לא טוב לך אם משפחתך
כן גברת
לא טוב לו אם משפחתו במיוחד כשאמו לא מקבלת את אהובת ליבו
בנתיים הספקנו להתארס, כשהוריו ראו אותי פעם אחת בלבד בביתם. הגיע פסח, אנחנו עוד לא התחתנו, החלטנו לחגוג ליל הסדר עם משפחתו, הודענו לאמו ומה ש לה להגיד
ציפינו שתשמח, אך היא בשלה: "פסח הוא חג משפחתי, שתחגוג עם משפחתה" האם אני וארוסי לא משפחה
סופו של עניין חגגנו עם משפחתי. הספקנו להתחתן, אך נכד לא הבאנו, למה? ככה
ואחרי שנה טלפון בהול מהחמה "למה אתם לא עושים אותנו סבים מאושרים? אולי בקשיים אתם נתקלים?" סליחה גברת אולי למיטה איתנו את רוצה להכנס
סוף סוף הגיע הנכד. אך האם לנפשנו החמה הניחה? חלילה וחס
הסירו דאגה מליבכם כי בחיינו היא המשיכה לכרסם. למה את מניקה? עם ציצי כמו שלך בטוח אין מספיק חלב
האמנם
טוב נו היא הפסיקה להניק את בנה הבכור כי לא היה לה מספיק חלב, בחודש הראשון הוא עלה רק 2 קילו!!! (הגיוני? אל תשאלו אותי) וכשהיא השלימה עם הרעיון היא הציע שאני אשתה 2 כפות קאנביס לפני ההנקה כי זה ישפר את האינטלגנציה של הילד. תשתי את קאנביס את האינטלגנציה שלך צריך לשפר
הגענו לברית, הורי בעלי עסקם באוכל, האין זה טבעי שהם יערכו לנו ברית? אכן כן, אבל בשיחה מקדימה של בעלי עם אביו, הזהיר אותו אבא שלו שיאמר לאמא ששילמנו על הארוע. כי לדעתה זה לא מתאי שהם יעשו את הברית לנכד הראשון. טוב נו... ועכשיו לתלונותיה. למה אתם לא באים לבקר? אתם גרים רק 20 דקות נסיעה. אנחנו? לא באים לבקר? אולי תסבירי את לי למה את לא באה לבקר? גם את גרה רק 20 דקות נסיעה מכאן. ולך אין ילד לארוז
כשביקתי ממנה לקנות חבילה של טיטולים כדי שיהיה לה בבית ואני לא אצטרך להסתחב היא טענה שזה דיבלי. אבל לקנות 3 חבילות האגיס כדי לקבל 100 שקל הנחה על מוצר בקטלוג זה לא דיבילי??? יש עוד הרבה מי ומה, אך היום קצר והמלאכה מרובה. אז לסיום, הי ווֹמָאן, גֵט יוֹר סֶלְף אֵי לַיְיף
ועציון יקירי לפני שתטען שחמותי מקסימה, תנסה להתחתן עם ביתה ותסבול אותה אתה

עציון

New member
הכל הבנתי חוץ מ...

הכל ברור. התלונה. התמונה והמלונה. מה שלא הבנתי זה החלק שלי בסיפור. למה אני צריך להתחתן עם הבת שלה? האם זה ישפר את מצבי הכלכלי? מצב רוחי? מצב מצבתי? מה? מה זה יתן לי?

הגנובה

New member
עציון../images/Emo124.gif

אנחנו נשים אותך על סוס לבן, נלביש אותך בגלימה כחולה, את הסוס נוביל אנחנו (הכלות ה-
), ונקרא ברמקול: ככה יעשה לאיש שאין לו בעיה עם חמותו

עציון

New member
שלום גנובה. זהו נגמרה השנה?

עסוקה עסוקה ומגיעה בסערה לפורום ועוד עם רעיון של מגילת אסתר. מה ,שוב ושתי ברקע?

הגנובה

New member
כמו שתי וערב... דבר אחד קשור לשני..

היתה פה ושתי
היתה
היתה פה המן
היתה
עוד מעט פורים
עוד מעט
...(או טו טו)... אנחנו את מרדכי שלנו כבר בחרנו השנה...

עציון

New member
רגע, רגע. מה עם ט"ו בשבט.....

החג שהוא ראש השנה לאילנות, ראוי שנחגוג אותו אז למה להקדים את פורים. מה עוד שהשנה פורים מתרחק בחודש אחד(אדר ב´). "היתה פה המן" מי זו? ( ה=האוגרת? מן=מיכל מן?) ומי זה "אנחנו" שבחרו את מרדכי?

הגנובה

New member
ט"ו בשבט נופל בד"כ על היום הולדת

שלי או של אמא שלי... השנה הוא הקדים ב-4 ימים... - נחגוג אותו בשמחה רבה
- נראה לי שזה חג מיוחד לגברים - פירות יבשים וכו´
(אני עוד פעם מסמיק...) ה-מן - משתלב יפה עם מיכל מן - המ"ן = המן.... - לפי התאוריה שלנו זו = לזו = לזו... לא
אנחנו... אני מרשה לעצמי לדבר בשם הבנות - בחרנו אותך... מפני שאתה כרגע במשימה להציל את יחסי הכלות-חמיות.... ולגאול את עם ישראל
לא
... אז למי מתאים מרדכי אם לא לך
מה עוד שמצאנו בדיוק את האדם המתאים - המ"ן - לקרוא בכל גדול לפניך... ככה יעשה לאיש... את ההמשך אתה כבר יודע.... יש מבין
- או שאני צריכה לפרט קצת יותר

עציון

New member
אוי, אוי, עכשו אני שובר את הראש

א. ממש לא מבין את הקומבינה של: זו=לזו=לזו. ב. לא הבנתי למה עוד פעם מסמיק? חסר לך אם לא יבואו הסברים על כך..... בקשר ל: נבחרת להציל את... אני על הפנים. חלק מהבנות הקבועות לקחו חופשה. חלק נטשו.חלק נאלמו. פנינה מרגישה מאושרת ועזבה אותנו לאנחות. באות חדשות לפורום ואני צריך לעמוד בפרץ. ..ככה יעשה לאיש שאת לחיו הגיש ולעומס הוא רגיש ועוד מעט לא יהיה נגיש כי ככה הוא מרגיש?!!! זה מה אתן רוצות? האמנם פסו הבנות מן הארץ? עוד שבועיים ונשלח לך פירות יבשים. ועוד תראי שלאחר טו בשבט יבואו בנות לפורום בטענות על החמיות שהביאו להם פירות...יבשים!!!

הגנובה

New member
עציון יקירי... אני אסביר לאט - ואתה

תבין מהר
זו=לזו=לזו=לזו ---> אוגרת=מיכל מן=לכל הרשימה שהיתה במסרים - ואני לא זוכרת אותה עכשיו.... אבל אני בטוחה שעכשיו תבין
מסמיקה משום מה
(כמה קושיות ואפילו לא מריחים את פסח
) - פירות יבשים - כמו שנאמר.... תאכל פירות יבשים וביצועיך ב.... יהיו מעולים
(מה - אתה היחיד במדינה הזאת שלא ראה את הפרסומת הזאת
) אני בטוחה שמחר, מקסימום ביום ראשון - כולן תחזורנה בפול-גז (ולא בניוטרל).... אחרי הבהלה של סוף השנה... ולדעתי הבנות כאן לא יתלוננו על הפירות היבשים - אלא על הפרצופים החמוצים והיבשים שהחמיות יעשו להן בחג

tsiporganeden

New member
סינדרלה, נכנסתי במקרה ובאמת שהייתי

חייבת להגיב, אומנם ציחצחת את הבגדים שלך אך הפה שלך נשאר מסריח, מעניין איך בנה של חמותך סובל אותך, כולך שנאה וטינה, הי תתעשתי, כבר המלצתי כאן בפורום למי שמשעמם בחיים ומסתכל על כל פיפס שהחמות אומרת או עושה, ונעלבת מכל שטות אך דחוף ללכת להתנדב בבית לוינשטיין, שם תראו מה זה צרות אמיתיות, ולמה שחמותך תאהב אותך אם את כל כך שונאת אותה?????????? לשנוא מישהו צריכה להיות סיבה טובה ביותר לעשות זאת, כן קנתה טיטולים או לא זו סיבה לשנוא חמות? או כן הזמינה לפסח או לא, לא בא לה להזמין אורחים, היא רוצה לעשות את החג בחיק משפחתה, רוצי לבית לוינשטיין, כשתראי את הצרות האמיתיות, אולי תביני, כמה ענקים עשית מהגמדים שהמצאת.

איפה כתבתי שאני שונאת אותה

תקראו את הכותרת. כתבתי שניצחתי בתחרות החמות הפסיכית ובקשר לפסח. עכשיו שיש לנו ילד אנחנו נאלץ להסתפק בפתרון כזה: אני אלך להורי, בעלי להוריו והילד חציו הימני ילך איתי וחציו השמאלי ילך עם בעלי. נשמע פתרון טוב? יאללה תרגעו, הכל בהומור. אם הייתי מצביעה בסקר שהיה כאן בעבר הייתי כותבת כי אני סתדרת עם חמותי ככה ככה. אני יודעת שיש לה כוונות טובות אבל היא באמת פסיכית[ אל תדאגו לא גרמתם לי להפסיק לכתוב פה. אני עוד ישעשע אתכם עם סיפורי החמה, והכל נכון! וציפורת, גמדים שייכים לשלגיה ולא לסינדרלה

הגנובה

New member
ציפור גן-עדן... עם שם כזה היינו

מצפות לפה יותר נקי.... אללה יוסטור איזו התקפה
מה קרה
פגעו לך בציפור נפשך
את מזדהה עם חמתה הדפוקה של סינדרלה
- מה ההתקפה הזו
כמו שאמרנו וחזרנו ואמרנו בפורום הזה - לכל אחת מותר להביע דעתה, לספר את סיפורה, אנחנו כאן כדי להקשיב ולא לשפוט
וכן... זה שהיא רוצה שיבואו רק אליה לפסח או לכל חג אחר מראה שהיא דפוקה בראש
- לנשים אין משפחה
ברגע שהיא התחתנה עם בנה יקירה היא לא שייכת יותר למשפחת הוריה מולידיה
סינדרלה... אל תיבהלי.... היא לא מייצגת את הפורום (גם לא אני) - שוב כמו שאמרתי.... מותר ורצוי שכל אחת ואחד יוכלו לפרוק כאן את מה שיושב על ליבם
ברוכה הבאה סינדרלה

עדוש

New member
סינדרלה היקרה../images/Emo24.gif

אנימבקרת פה בפורום מדי פעם ולא באופן קבוע, אבל מה שכבר קלטתי, זה שכל אחת מקובלת בברכה וזו בדיוק הכתובת לפרוק את העצבים שלך במיוחד על החמות. אפילו אם מדובר בדברים הקטנים והשוליים ביותר
כל הבנות יעמדו פה לצידך ויתמכו בך.אגב, גם חמותי פסיכית
וזה בשיא הרצינות

Daisy1

New member
גם פה את מחרחרת ריב?

בכל פורום שביקרת השארת שובל של אש! כך מדברים? כך פונים לאנשים? את מכירה את הסיפור מקרוב שאת מרשה לעצמך תגובות כאלה? בבית לוינשטיין שוכבים גם אנשים שהביאו את צרותיהם על ראשם! זה בוודאי לא מגיע להם אבל גם לאחרים יש צרות ולא רק בבית לוינשטיין. וחוץ מזה מה עניין מחט לת_ת? מה הקשר? הודעה שלא מוצאת חן בעינייך, זכותך לא להגיב. קצת כבוד, ראבאק!

amitmom

New member
סינדרלה, אני מקווה שאת לא תתני

לשטויות של גב´ ציפור-גן-עדן להניס אותך מפה. פה זה המקום להתלונן, לקטר ולהשתפך ואם זה לא מוצא חן בעיני הגב´ הנ"ל אז אולי הגב´ הנ"ל צריכה לבדוק היטב את הדבשת שלה. ברוכה הבאה.

למעלה