מנצחת בתחרות החמות הפסיכית

רלי123

New member
גם חמתי לא קוטלת קנים

בתחום הפסיכיות, האישה דואגת לסכסך בין הילדים שלה בלי הפסקה עד כדי כך שכל הילדים לא מדברים אחד עם השני, מידי פעם נעשים נסיונות פיוס ובשיחות בין האחים מתגלה שהאמא היא הגורם המסכסך. רלי

בולי27

New member
ברוכה הבאה סינדרלה../images/Emo68.gif

יש המון דברים בסיפור שלך שאני מזדהה איתם. הצעות יעול אין לי עדיין.... מקווה שאם תורידי מהלב לפחות זה יעזור לך.
בכל אופן, מי שלא זוכרת את ציפור גן עדן היא נכנסה לכאן מספר פעמים בעבר ותמיד העליבה את הבנות! ציפור גן עדן, אני חושבת שהתגובות שלך רק מרמזות על העובדה שאת חמות מעצבנת בעצמך.... מיסכנה כלתך. (אולי היא אחת מאיתנו...????)

בזכות הפה שלי אני לא צריכה עצות

אני אומרת לה בפנים היפות שלה מה אני חושבת. הבעיה היא שאח"כ היא חושבת שהיא צריכה לשחנש (שיחת נפש לכל התוהה) איתי. היא בדיוק היתה פה עכשיו וסיפרה לי רכילויות, הבת דודה בהריון! יאללה שיהיה לה במזל טוב, אל למה להכנס לה לחיים ולשאול עם התאומי שבבטן זה מטיפולים, ולמה היא כבר בשמירה. חמותי כל כך מאושרת בשבילה שיש לה תאומים, לא משנה שכבר מהתחלה היא בשמירה, עצם ההריון של 2 הוא מקסים בעיניה. היא מכירה משהיא שהיתה בהריון עם שלישיה, איזה כיף לאותה אישה, לא נורא שבת אחת נפטרה אחרי שבועיים בפגיה, העיקר ההריון המיוחד. ציפה דיריפה גן עדן, הוכחתי שהיא פסיכית??? והגעתי למסקנה למה גן עדןנתנה לעצמה כינוי כזה, כי מי שסובל אותה עכשיו יזכה לגן עדן בעולם הבא

הגנובה

New member
מקומי שם מובטח חמודתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את מה שאני עברתי איתה בעולם הזה
- גם השטן בעולם הבא לא יכול להמציא

daniella28

New member
פשוט זוועה סינדרלה..

מה זה צריך להיות לא לארח אותך בבית שלהם?? אבל (בלי לעשות תחרות) אם תראי את ההודעה שאני רשמתי לפני מס´ דקות, אולי לא תחשבי שהחמים שלך הם הכי בלתי שפויים שיש, תאמיני לי, יש יותר גרוע!

למעלה