ר רעוּת New member 18/6/07 #12 ../images/Emo32.gif רגע רגעעעעעע כאילו, שאני אבין, אני היחידה שישנה פה הלילה או משהו כזה?! מואהאהאהאהאהאההההההההה טוב נו, הלכתי לישון ב-3 עכשיו 7:30 אבל עדיין
../images/Emo32.gif רגע רגעעעעעע כאילו, שאני אבין, אני היחידה שישנה פה הלילה או משהו כזה?! מואהאהאהאהאהאההההההההה טוב נו, הלכתי לישון ב-3 עכשיו 7:30 אבל עדיין
ה האור של הלילה New member 19/6/07 #23 חייבים לשים אזהרה בראש הפורום "חשיפה לרעות- מסוכנת בהחלט לבריאות!" מה היא עשתה לך!
ר רעוּת New member 19/6/07 #26 בדיוק ../images/Emo7.gif בגללה אני קוראת את הספרים של ג'ונתן ספרן פויר!!!!!!!!
ה האור של הלילה New member 19/6/07 #27 נו בנץ בחייך תעזוב אותה במנוחה! תראי איך היא תמיד מתנהגת כל כך יפה.. גם אותך רעות מקלקלת עכשיו, מה יהיה מה?
נו בנץ בחייך תעזוב אותה במנוחה! תראי איך היא תמיד מתנהגת כל כך יפה.. גם אותך רעות מקלקלת עכשיו, מה יהיה מה?
ה האור של הלילה New member 19/6/07 #35 חולה, מאושפזת, מתה עלייך... נו ת'כלס- מי אוהב אותך כאן יותר ממני?
B behappy New member 19/6/07 #31 אני כולי מחפשת מספרים ושעות, על מה את מדברת? נהייתה לי הפרעת אישיות בגלל זה!! 22:07 22:17 !!!!
ה האור של הלילה New member 19/6/07 #32 אבל היא כבר הסבירה לך שאלו לא מספרים מיוחדים! את צריכה לחזור על החומר.. ככה לומדים?