מסדר גילאים

עידו10

New member
מסדר גילאים ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אנשים, בני כמה אתם? אני שוקל להגיע למפגש, אבל לא רוצה להיות מהזקנים. אז כל מי שמגיע- שירשום פה את הגיל

עידו10

New member
18 זה כבר טוב ../images/Emo13.gif

יש עוד זקנים כמוני... סבבה
מה עם השאר? רק 2 אנשים באים?

vergan

New member
13

אבל אף-אחד לא מכיר אותי אני רק מתחיל להתעמק בפאגאניזם ו...... לא בטוח אם אני אבוא (שוב אני לא מוכר)

עידו10

New member
סבבה ../images/Emo13.gif אז נראה לי שאני אבוא

יש פה מספיק אנשים בטווח הגילאים שלי...

hsotrt

New member
אל תדאג...

אנחנו אנשים רגילים עם תחביבים רגילים...

עידו10

New member
אני בא בעקרון בגלל שמישהו

אמור להראות לי איך הוא משנה את צבע העיניים שלו, כי כרגע אני מ-מ-ש סקפטי לגבי כל עסק המאגיה והכל... אבל יהיה מעניין לראות מי בא והכל...
וזה לא שלי יש תחביבים נורמליים שלא תבינו לא נכון, יש לי משיכה קצת לא בריאה למציתים ואש...

נו באמת!!!!!!!! (שוב)

כאילו מישהו צריך להוכיח לך משהו! אני מרגישה קצת סנוביות באויר והיא לא באה מהצד שלי... "אני בא בעקרון בגלל שמישהו אמור להראות לי איך הוא משנה את צבע העיניים שלו"??? אם אתה לא מאמין בזה אל תאמין, מי שכן מאמין לא חייב לספק לך הוכחות, אתה כמובן יכול לבוא (אין מי שימנע את זה) אבל אני לא חושבת שמישהו צריך או בכלל יתן לך את הזכות להיות נוכח בזמן מעשה כזה ובטח שלא עם גישה של אני-לא-מאמין-ואתם-צריכים-להוכיח-לי. משיכה קצת לא באירה למציתים ואש... כמה מגניב מצידך...

עידו10

New member
טוב, ההערות שלך מתחילות לעצבן אותי

אל תדברי איתי יותר בבקשה.

Justin Angel

New member
לומדת...

תתעלמי. את מכירה את האנשים האלה, מגיעים לאיזה שבוע-שבועיים מנסים להאיר את ענינו ,השוטים, ואז הולכים בחזרה לחור שמהם הם באו. פשוט תני לזה לקחת את מסלולו הטבעי.

עידו10

New member
את עיניו של מי אני מנסה להאיר?

להיפך, אני זה שמתעניין ובודק... אם כבר אני זה שמבקש שיאירו את עיניו.

אני שומרת לעצמי את הזכות להגיב

על דברים שהם טיפשיים בעיניי או חכמים בעיניי, אתה שייך לסיווג הראשון.

Justin Angel

New member
בוגר מאוד...

וזה הסיבה שאני קיימתי יחסי-מין פרעיים במשך שבע שעות ואתם לא :) (ועוד משהו: נא נא נא, נא נא נא וצחוק צרפתי גס)

למעלה