מסדר גילאים

פאגאניזם זה קודם כל דת

וכמו שאמרו כאן, דת זה לא משהו שמוכיחים. או שאתה מאמין, או שלא. אם אתה לא מאמין, יופי לך - אבל אל תנסה לגרום לאחרים לנסות להוכיח לך כל מיני דברים שאי אפשר להוכיח, פשוט מרגישים אותם.

עידו10

New member
עד כמה שאני יודע

פאגאניזם הוא "עבודת אלילים", ועבודת אלילים אינה דת, היא שם כולל לדתות אחרות (וויקה למשל). אבל יש דבר אחד שאני לא מבין, אנשים פה טוענים שהם יכולים לעשות דברים פיזיים, כמו למשל לשנות את צבע העיניים, תסבירי לי מה הבעיה להוכיח את זה? את היהדות אני מבין, אצלהם הכל "רוחני", ואי אפשר להוכיח כלום, אבל "מכשפים", שטוענים שהם יכולים לעשות דברים פיזיים לא רגילים, מה הבעיה להוכיח?

Justin Angel

New member
אהההה!!!

*ג´סטין לוקח את הראש של עידו ומתחיל לדפוק אותו באדמה, ולאחר מכן זורק אותו לתהום מגובה רב כקורבן לאדמה לבקשת מחילת עוונותיו* תבין שוב, זה לא פורום מאגיה וכישוף. זה פורום פאגאניזם , פ-א-ג-א-נ-י-ז-ם! שתי יחידות התרגום שלך מבינות את זה?! נעל! כפכף! תפסיק כבר לכתוב דברים בקשר להוכחות פיזיות, כי אף אחד כאן אחרי היחס המזלזל ,שאתה הפגנת (ומפגין כרגע) לפורום הזה ולחבריו לא ייתן לך כלום. מילא סנוקרת טובה מכוונת לעין, אבל עד כאן זה יגיע מבחינת התייחסות. זאת הפעם האחרונה שאני מסביר לך את ההבדל בין דת לבין מאגיה. תפסיק כבר לעשות טעויות של ילד בן 3 אם אתה רוצה שיתייחסו אלייך בכבוד. וד"א זה לא פלוטיקלי קורקט לקרוא לפאגאנים - "עובדי אלילים" כמו שזה לא פוליטקלי קורקט לקרוא לחרדים "גנבים מסריחים" או "עוכרי ישראל". בתקווה עמוקה שתשרף לנצח בספירלת הנשמות המקוללות ג´סטין אנג´ל בברכת האלים, שומרי המגדלור ושומרי סודות העבר.

עידו10

New member
פאגאניזם=עבודת אלילים, פתח מילון

ותראה לי איפה הפגנתי יחס מזלזל כלפי מישהו שלא התייחס אלי בזלזול קודם. מאגיה אינה דת, לא אמרתי שהיא כזאת. פאגאניזם אינו דת, פתח מילון אם אתה רוצה. וויקה נחשבת דת על כל רמ"ח אבריה. אני לא עושה טעויות של ילד בן 3 שים לב לטעויותיך שלך, אני יכול להצביע לך על כמה טעויות מאוד טפשיות שעשית, אז כל זמן שאתה לא כליל השלמות, אין לך זכות להעביר ביקורת על אחרים. תודה רבה.

Justin Angel

New member
זה מזלזל

מכיוון שמילה זו באה עם קונטציה שלילית של "עובדי האלילים" מהתנ"ך ,משהו שאם היה לך חצי מוח פועל היית מבין לבד. אתה שם לב שתמיד הורגים, אונסים ,אוסרים, שורפים, מתעללים בעובדי האלילים בתנ"ך? יפה, אז זאתי הקונטציה השלילית. זה שהמילון אומר את זה רק מוכיח איזה שפה ברברית וגסה היא עברית. וד"א אבן-שושן הכיר בעובדה שהוא לא יכול לקבוע מונחים מקצועיים. למשל (סתם ישר מהראש שלי דוגמה) הוא לא יכול היה לומר מה זה תרמודינמיקה ולאחר מכן כל האונירסיטאות יקשיבו לו. באותה מידה שסנדלר יכול להגיד לך שאחד מכליו נקרא "פצקרשת" שאבן שושן אומר שהוא נקרא "אבדגהו". לאנשים בעלי התמקצעות בנושא מסויים יש יותר ניסיון בתחום ובטרמינלוגיה הקשורה בתחום.

The Wraith

New member
בקשר להגדרה המילונית

המילון גם מגדיר כישוף בצורה שגויה לחלוטין. אני מציע שתקרא את הודעת המנהל. וחוץ מזה, שאם היית עושה קצת מחקר היית יודע שניאו-פאגאניזם מוכר כדת רשמית בארה"ב.

באיזה מילון זה רשום?!

ותראי, למען האמת הומוסקסואליות זו באמת סטיה מינית- מפני שהיא לא חלק מהנורמה המינית. למרות שהומוסקסואלים הם לא סוטים, אם תשימי את כל הפוליטיקלי-קורקטיות בצד, הם בכל זאת לא נורמאליים (מבחינה מינית בלבד!!!!!), למרות שה"סטייה" שלהם כבר מקובלת בחברה. סטייה מהנורמה זו לא קללה, זו עובדה המעידה על שוני ממה שאמור היה להיות, במקרה הזה לפי הטבע. למרות שלדעתי הומוסקסואליות היא דרכו של הטבע למנוע פיצוץ אוכלוסין. ליה
שממש מקווה שטל (אחד מהטלים המסתובבים כאן) לא יבוא ויקרא לה הומופובית, מפני שמה שכתבתי כאן אינו נגד הומוסקסואליות אלא מבהיר כמה עובדות.

לא... זה לא היה טל...

אני לא זוכרת את שמו- נו, קליגולה... זה שקרא לי אטומה, סגורה, ושעושה רושם ראשוני גרוע. נו, הבחור המקסים ההוא...

אני מסכימה איתך,

ובאופן טכני פאגאנים הם באמת עובדי אלילים. בכל זאת, את לא קוראת לחברים ההומואים שלך סוטים (אפילו שהם סוטים מדרך הנורמה) ואת לא קוראת לעצמך עובדת אלילים.

frank n furter

New member
לא מדוייק...

עד שנות השמונים (לא זוכר תאריך מדוייק) הומוסקסואליות נחשבה למחלה נפשית

אני לא אהיה במפגש, נמרוד

ומשהו נוסף: בבקשה שרשר את ההודעות שלך באופן מסודר! אם יש הודעה ספציפית עליה אתה עונה, עשה זאת בשרשור לאותה הודעה, ולא סתם אחרי ההודעה האחרונה שנכתבה. ליה

vergan

New member
מצטער זה פשוט

נראה לי לא מסודר לגמריי שעושים את זה בצורה הזאת אבל פסדר

vergan

New member
עזוב אותך חצי

עוד חודש תגיש שלושתרבע! חחח ברכות, נמרוד

למעלה