מסדר הזדהות

keren eckshtein

New member
מסדר הזדהות ../images/Emo195.gif

אז ככה בנות - בנים . אני לא הייתי בפורום כבר יומיים ואני מתגעגעת . אני פשוט לא בבית אני עם חברות ואני נפגשת איתן פעם בכמה חופשים ואני נמצאת איתן רוב הזמן . אז אני יחזור להיות בפורום כל יום - כל היום מאחרי ההופעה D: בקיצור פתחתי את המסדר הזה כדי שכל אלו שהולכים להופעה מהפורום ועוד לא פגשתי אותם שיזדהו , איך הם לבושים , איך הם באים ואפילו עם יש אז שימו תמונה , מי שיכול שישים . אז אני - קרן אקשטיין אני נמוכה
בת 13 . שיער בלונדיני - שטני . עיניים כחולות - ירוקות . אני יבוא עם חולצה של הפי טרי פרנדס שחורה ואני גם יביא חולצה של טוקיו הוטל אז או הפי טרי פרנדס או טוקיו הוטל , אני יבוא עם ג'ינס ארוך וונאס שחורות עם נקודות צבעונייות ואולי חגורה שחורה - לבנה כזאת . ואני יהיה עם אחותי התאומה שהיא קצת יותר גבוהה ממני
יאללה תורכם תזדהו

PerfectSP

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif ../images/Emo190.gif

שם:יסמין
כיתה:ט' מקום מגורים:צור הדסה גובה:1.67 באה להופעה עם: מכנס שחור והחולצה לש טוקיו הוטל,של ההופעהD: וסופגי זיעה אולי
אין תמונה

אני (":

אז אני - שני אליאס גבוהה בת 14 וחצי . שיער חום כהה עיניים חומות קצת בהירות אני יבוא עם חולצה שחורה רחבה עם הדפס של גולגולות , אני יבוא עם ג'ינס ארוך שחור ונעלים של ונעלים וואנס שחורות ואולי חגורה שחורה - לבנה כזאת עם גולגולות ואני באה עם חברה שלי שתבוא עם אותה חולצה :) אפשר להשיג אותי בפלא -0504041402 -

TaaaaaaaaaaL

New member
מזדהה !

טל גולדשטיין נמוכה במקצת.. שיער חום עיניים חומות ( תחשבו שלאבא יש עיניים כחולות , והוא לא העביר לייי=[) אני אבוא עם חולצה שחורה חצאית סקוטית בערך .. קשה להסביר.. חגורה שחורה .. והנה תמונה =>(אני עם השחור) מקווה לראותותכםםםם :p

chikogirl

New member
עונהה=]

אז אני - אנסטסיה קובגן אני לא נמוכה ולא גובה סבבה כזה חח בת 16 . שיער בלונדיני - שטני . וצבוע למטה לשחוררר עיניים כחולות אני יבוא עם ג'גיס וחולצה שחורה שהולכת מקדימה עם קשירה של איקס =// ונעלי אולסטאר וזהוו נראהה לי=]]]] אנלאא ממש משקיעהה חחח

TaaaaaaaaaaL

New member
ספיר אני חייבת אותך דחוףף ..

אם את יכולה כנסי למסנג'ר או תתחברי לאיסיקיו ..!

LiHiLuSh

New member
יא איזה מדליק את מפורסמת אהאה../images/Emo23.gifדקהה הםםם פה

i panic

New member
אה?!! ספפייRR?!!

מה את עוושה שממםם1?!!!?!.1.??1.11.!?!. איממלל'הה...התיספוורת...ומה?!!! מה אתה עושה שמה?!! איל הגיעו אלייך בכלל..(הי...גם לך הם קוראים שובלי..:) עזבי שיגעון..)

Fall Out Liel

New member
"שחוזרת לעוד הופעה בישראל" ?????../images/Emo168.gif

לעוד הופעה בישראל? איך יכול להיות שעוד הופעה בישראל אם זו פעם ראשונה שלהם פה? האנשים האלה, הם לא יודעים כלום. אבל איזו תמונה יפה! יצאת שם כ"כ חמודה

Plaztyk

New member
MEOW kitten MEOW

moi. iris bitches. 16 years old. crazy red head brown eyes.. really dont know what i'm gonna wear. kissy kissy.

../images/Emo191.gif הו וואל.

נמנמנמ אוקיי P: קוראים לי תמר עוד 4 ימים אני אהיה בת 13. הגובה שלי הוא 1.67 בערך ואני שמנמנה P: עדיין לא החלטתי ממש מה ללבוש אבל כנראה שאלבש קורדרוי שחור[מי שהיה ב15.8- הייתי איתו] וחולצה שחורה מתמנון[שגם איתה הייתי שם P:] או קפוצ'ון מתמנון בצבעים תכלת-חום. אני אהיה עם וואנס שחורות עם פס לבן ושרוכים של משבצות שחור-תכלת. צילמתי את התמונה ממש עכשיו, לא להקיא ->

i panic

New member
עונה..D:

אמ..מירית לא גובהה ולא נמוכה אני חושבת..עיניים חומות שיער שטני.. ואין לי מושג מה אני אבלש...אולי מכנס כזה שחור לבן..לא יודעת... קיצר תזהו לפי התמונה ><

N i t z a n 42

New member
אני :]

ניצן בת 15 (עוד מעט P:) נמוכה אממ ואני לא ממש יודעת לתאר מה שאני אלבש אבל זה גופיה שיש אלה מין שלד עם כתר וכנפיים ומכנס שלושתרבה כזה... תמונה ==>

למעלה