מסדר הזדהות

3has3

New member
יאו! תגידי, מאיפה את?

את מוכרת לי בטירוף
*ועכשיו אני אגלה שאת בי' ומהבית ספר שלי XDD *

LiHiLuSh

New member
../images/Emo210.gifאנחנו היילי וניקי ../images/Emo76.gif../images/Emo129.gif../images/Emo168.gif

שלדג|
כן כן גם שיניתי שם לא בדיוק אלב עכשיו אני היילי וליהי חעחע ואתם יכולים ליקרוא לי גם לוש ומעיין היא ניקי
היילי
אז אני -
ליהי רימון \ היילי רימון
גובה-70
עוד חודשיים בת 17
שיער מגוון בציבעי החום עד הבלונד XD.
עיניים -חום דבש ירוק.
אני יבוא עם חולצה שחורה עם גולגולת בצבע זהב או עם כתר אפור או חולצה אפורה לבנה מכנס קצר שחור וחגורת ניטים כסופה וכובע וכמובן תכשיטים והכול ונעלי אדידס שחורות ועם ניקי XD אישתי
ניקי
אז אני -
מעיין גווילי\ניקי גווילי
גובה -67
בת 14 .
שיער - בלונדיני שטני .
עיניים -ירוקות אפורות
אני יבוא עם חולצה חולצה שחורה עם קפוצון מכנס ג'נס ארוך וחגורת ניטים כסופה וכובע וכמובן תכשיטים והכול ונעלי אדידס שחורות ועם היילי XD אישתי

SpongBobit

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo9.gifאני..

קוראים לי גל כהן
אני לא גבוהה ולא נמוכה
מטר שישים בערך
..אני לבנה בערך. שיער שטני,עד הכתפיים(הסתפרתי מזעזע
) ....הוא נפוח וג'יפה..אבל אני כנראה אהיה עם קוקיות/קוקו. אני באה עם מכנס חום
,וגופיה שחורה ומעליה חולצה שחורה או חולצה שלהם כמובן
וואנס כחולולת סקוטיות, אבל אני לא באה עם כפכפכים
אני אהיה עם אחותי ,בת 11 שבאה רק כי היא קבילה כרטיס חינם...והי נמוכה וחומה
ותמונה,לפני שהסתפרתי....ואני אהיה עם שרשרת כחולה שלהםXD,שהכנתי מפימו. וכמובן, יש לי משקפיים
XD

TaaaaaaaaaaL

New member
חחח היית חייבת להכיר עיניים ירוקות יא שמנע :p

חח סתם זה הכל מקנאה :p

../images/Emo220.gifאז..

דורין לוטינגר-_- לא הכי נמוכה 165.. שיער בלונדיני שטני. עיניים כחולות ירוקות אני אהיה עם חולצת פסים שחור לבן ארוכה.. ומכנס שחור..(מקורי!) אמפ.. ולמספר פלאפון נא מסר(?*)

אני D:

וואו באמת הרבה זמן לא היית בפורום! מה קרה? 0: אבל העיקר שתחזרי P: בכל אופן.. אני מיה (מאיה, רק בלי א') וידן, בת 15 מתל אביב ואממ מאוד מאוד גובהה, שיער חום נוטה לשחור קצררר כי הסתפרתי לפני כמה ימים ואממ.. עיניים חומות, משקפיים ונו, תראי בתמונה כבר בקיצור XD ובקשר ללבוש.. עוד לא החלטתי.. וסביר להניח שאני לא אחליט עד מחר לפני שאני יוצאת כי אני מכירה את עצמי מספיק טוב. חח בכל אופן- אני הימנית :) וסורי שזה קישור, תפוזנה >.<'''''''''

Fall Out Liel

New member
תקראו! אני רוצה להרגיש חמימות בלב../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

שם: ליאל גיל: 16 ויומיים!!! [מחר שלושה] זיהוי: ג'ינס, חולצה של HTF ואולי פן [השיער שלי לא טוב] מי שרוצה את הפלא שלי שישלח לי מסר כי אני הולכת לבד ואני רוצה ללכת מוקדם אבל מי יהיה שם? אני לא רוצה להיראות כמו הומלסית >< ותמונה שלי אני לא אשים כי אני עצלנית מדי אבל יש לי שיער חום שחור וקצוות זהובים- שרופים. עיניים כחולות-ירוקות-חומות ונמשים
. עכשיו- מי קרא? שאני אדע לפחות שיש אנשים שמתעניינים XDD

Rukia nik

New member
גמאני קראתי!

והרגת אותי עם הקטע של : "עיניים כחולות - ירוקות - חומות!"

Fall Out Liel

New member
חחח קראת!!@#$@#$#../images/Emo168.gif

אני מצוננת אז זה גורם לי להתקפי טמטום- במקרה כזה יש לשבור את הזכוכית ולהתעלם.
וככה כולם אומרים שיש לי. חברה שלי אומרת שיש לי עיניים צהובות

3has3

New member
אמא שלי אמרה לי את זה XDD

היא אמרה צהוב וירוק! ויש לי חום ורואים את הירוק רק בשמש XDD אוי, אמא שלי עיוורת צבעים כנראה D:

Rukia nik

New member
חחח..../images/Emo6.gif

זה בסדר, גם הצבע של העיניים שלי די שנוי במחלוקת!
XDD

Rukia nik

New member
אוקיי :)

אני ניקול גם נמוכה, בת 14 ויותר מחצי
שיער חום עיניים ירוקות - תכלת ואני אלבש גופייה שחורה מקושקשת וג'ינס ארוך. אני בפורים --> לא להיבהל! מקווה לפגוש את כולכם!

Rukia nik

New member
פחחח..העיניים שלך הרבה יותר יפות!

ואת הרבה יותר יפה!
אבל תודה על המחמאות!

מורני666

New member
שנים שלא כתבתי כאן. יא, הופעה היום. |:

מורן, בת 17. נמוכה [1.55], שיער חום + עיניים חומות. (למרות שזה לא נראה לי חשוב) כנראה שאלבש חצאית שחורה נפוחה עם כוכבים כסופים וטול שחור, נעלי ד"ר מרטינס שחורות וגופייה עם פסים שחור-ורוד / מחוך שחור. (אולי) תמונה >>>

למעלה