מסדר ספירה

סילבן

New member
על כל פנים

אין לכם מונופול על ריפוי על טבעי, כיוון שקסם ריפוי הוא תוצאה ידועה של יכולת קסם.

גולהייד

New member
!dont snatch

please your ranking system is not original. stop taking the credit for it when i chose a ranking system for the saga "knights of cylin i used a simular system please dont snatch!

סילבן

New member
you fail to understand

that for "the next thing" only systems that have been published in reference to "the next thing" are valid to origin matters. Even if he would have copied entirelly your Sage nation (which I´m sure he didn´t) none could have used it in "th next thing" after him. If you have some copyrights complains you can sue him.

אולי אפשר לפתור את זה In-Play?

זה לא מדוייק. זכות הראשונים מופעלת כאשר יש ויכוח או התנגשות ישירה בין שתי קבוצות. קודם - נסו לפתור את זה כמו ילדים גדולים, והבלי להמליץ אחד לשני על הרגלי רבייה תכופים
אולי אפשר לפתור את זה In-Play? אולי תרבות אחת הושפעה מתרבות שנייה בדרך-כל שהיא? (הידעת? רוב הקללות ברוסית הן מילים מונגוליות פשוטות יומיומיות והגונות שהועתקו והוצאו מהקשרן.)

סילבן

New member
??

יש כאן וויכוח על הזכות על קסמי המרפא, כאשר קבוצה כלשהי טוענת שההבדל בינה לבין קבוצה שניה הוא יכולת זו, בניגוד לכל הגיון. איני בטוח שטענות של זכויות ראשונים תקפות במקרה שכזה, אבל מכיוון שבן שיחי העלה סוגיה זו לא נשארתי חייב.

the off player

New member
אני מתבטא בעברית יותר טוב

אני אסביר שוב: מעט מאוד דברים כאן הם מקוריים לגמרי. כל מה שניסיתי לאמר הוא שאין צורך "לחטוף" או להכריז על זכויות יוצרים כאן, מה שאריק האפור עשה בטענתו המצויינת למעלה. די הגיוני שהוא לא היחיד או הראשון ובטח שלא המציא את הדרגות וההיררכיה שבה גם הוא וגם אתה משתמשים בקבוצותיכם בדבר הבא. ניסיתי להביא דוגמא, שגם אני משתמש בדרגות דומות במסדר אבירי סילין ב"סאגה". זה הכל - בלי תביעות בבקשה.

סילבן

New member
שוב

סגנון בנית עולם "הדבר הבא" שונה מזה של "הסאגה" וקרוב לוודאי, מכל מה שהכרת עד כה. ע"כ אני חוזר ואומר שכאן ישנה חשיבות ל-"מחטפים", "זכויות ראשונים" וכדומה. נסה להסתכל על זה בהקשר של הדיון שלנו ולא כהודעה בדידה.

Taulon

New member
תנו לי להסביר את עצמי, בבקשה

שלום, השם הוא טאולון ראש מסדר המרפאים. אני הצטרפתי למשחק הזה לאחר שממציא הדת Othian סיפר לי על המשחק. הוא אמר לי לשרטט בקווים כללים את המסדר שלי, איך שאני חושב שהוא יראה. אני שחקן חדש בנושא של RDND (אכן פעם ראשונה שלי) ורוב ההתנסות שלי היא במשחקי ADND או SR (וגם שם לא בקבוצות כלל ארציות). את הצורת המסדר שלי מן הסתם לא המצאתי אלא לקחתי אותה מעיסוקי ימי הביינים. אני לא קראתי שום חומר שקיים באתר הזה בזמן כתיבת המסדר. ויותר מזה אני אוסיף שאני לא המצאתי את הגלגל וכך גם אתם. אשמח אם לא תאשימו אותי בגנבה, לא משחקנים שקיימים במשחק הזה ולא משחקינים שכתבו משהו במשחקים קודמים. ולהוסיף על כל זה, אני חושב שבניית המסדרים/מגדלים/"מה שתרצו" אצל כולנו מבוסס על תפקידים מימי הביינים או מספרי פנטזיה ולכן אין שום סיבה שהשמות יהיו זהים. אין כל קשר בין רוקח במסדר שלי לבין רוקח במגדל הקסם (שאלה בקשר למגדל - זה לא דומה למגדל של רומח הדרקון???). אז בואו לא נאכל אחד את השני. בקשר למשחק, הכוחות של אנשי נובעים אך ורק מהאלה ולא מכוחות קסם. רק אלו שמאמינים בלב תמים באלה והולכים בדרך שהאלה התוותה להם רק להם יהיו כוחות ריפוי. אני לא לוקח מונופול על כוחות אלו, כל כהן שעובד אל יכול לקבל את הכוחות האלו. ויותר מזה יכול להיות שאנחנו עובדים את אותו אלה רק בשמות שונים. בקשר לכוחות ריפוי לקוסמים, זה דיון אחר שצריך להעלות בפני פורום הכלל. לדעתי זה לא תחום שקוסמים עוסקים בו אבל ממציא המגדל יכול לבחור שכן וכך יהיה. (שוב אני רוצה לציין- כוחות הקסם של הקוסמים לפי דתנו נובעים מהקוסם עצמו בזמן שכוחות הריפוי של אנשי נובעים מהקשר שלהם לאלה). טענות/מענות ... אתם מוזמנים טאולון

dianno

New member
chill

חברה, תרגעו. אף אחד לא בא לאף אחד בטענות. ראש מסדרינו ניסה להיות סרקסטי ולא הובן כהלכה. בתור וויזיר המגדל האפור אני מכריז שאין למגדל שום טענות כלפי הדרגות במסדר (בנתיים הי הי...). אין שום סיבה לריב על דבר כה שולי, אחרי הכל כולנו מקבלים השראה מאיפהשהוא. ונסיים בנימה צורמת- די, חלאס!!!

Pentulous

New member
המתלמדים

אין זה קל להיות משרת האלה, והמתלמדים יודעים זאת יותר מכל. על מנת להגיע לשלמות הרוחנית הטמונה בעבודת המקדש הם נאלצים להקדיש את חייהם ללימודים. הם בוחרים לוותר על תענוגות הגוף ולחיות חיי נזירות. אך כל זה לא מקנה את קבלתם, רק החכמים וישרי הלבב שבינם יתקבלו למסדר, וזאת אחרי סדרת מבחנים קשה ומפרכת.

Pentulous

New member
הנזירים

מתלמד שסיים את הכשרתו, הופך לנזיר. הנזירים אחראים על הדרכת המתלמדים וכלכלת המקדש. לעתים עוזרים בניהול וקיום טקסים.

Pentulous

New member
המיסיונרים

נודדים בערים השונות ומפיצים את דברי האלה. מחפשים אחר הנשמות האבודות, שהתרחקו מן האור ומחזירים אותם אל חיק האמונה. תפקידים:
המיסיונר הראשי: אחראי על המיסיונרים.

Pentulous

New member
הכוהנים

חיים חיי סגפנות וצנעה בשירות האלה הגדולה. הם המקיימים את טקסי הפולחן והתפילות ההמוניות. בכוחם לתת ברכות בשם האלה. ברכותיהם של הכוהנים רבות עוצמה הן, יכולות להגן על אדם מפני פציעה ואף מיתה. בכל עיר בה יושבים מאמינים רבים של האלה, ימצא כוהן. תפקידים:
כוהן בכיר: הכוהן הבכיר יושב בכל עיר, אחראי על ניהול המקדש וקיום הטקסים הגדולים.
שוליית הכוהן: בערים הגדולות, בהן מספר המאמינים של ספירה רב, לכוהן הבכיר תהיה שוליה שתסייע לו בארגון הטקסים ותבצע את חלקם.
אב המנזר: ראש הנזירים, המנהל הלוגיסטי של הנזירים. מנווט אותם בדרכם משסיימו את תפקידם.
גדולי התורה: קומץ כוהנים שהתבלטו בידיעותיהם בדרכי האלה ובחכמתם. עוסקים בסוגיות הלכתיות. כפופים למועצת הספיר.

Pentulous

New member
הנביאים

הנביאים אינם חלק מהמסדר, כל אדם שאמונתו באלה חזקה יכול להתגלות כנביא. את הנביאים האלה בוחרת בעצמה, במקרה הצורך, כאשר האלה צריכה להעביר משהו אל מאמיניה היא תתגלה אל האדם הנבחר ותבחר בו כשליחה. במהלך ההיסטוריה כמעט תמיד נבחרו נציגי מסדר המאמינים לשמש דוברי האלה, עקב אמונתם העזה וחסרת הפשרות. רק פעם אחת נבחר אדם מחוץ למסדר, ככתוב בספרי הקודש, "ותראה את הנער, נשמתו טהורה, ותבחר בו על פני המדברים בשמה, ותתגלה לפניו".

Pentulous

New member
The Novices

It is not easy to become a servant of the goddess, and no one knows it better then the novices. In order to reach the spiritual perfection concealed in working in the temple, they devote their life to study. They choose to waive their bodily pleasure and live a life of celibacy. But all of this doesn’t assure their admission, only the brightest and the pure hearted among them will be accepted to the order, after many trials.

Pentulous

New member
The Monks

After completing his trials, the Novices become monks. As such they are responsible for tutoring new Novices and economize the temples.

Pentulous

New member
The Missioners

Wonder through out the land, to spread the word of the goddess. They seek not the convinced, but the lost souls who have gone apart from the light to retrieve them into the lap of the belief. Positions:
The head missioner: Responsible for all the missioners.

למעלה