מסורת בבית ספר שקד

דיזוני

New member
מסורת בבית ספר שקד

לתלמידי כתה ו' שסיימו השנה יש משחק שנקרא עשרת החוקים. אחד מהחוקים הוא לתפוס בן, להפשיטו ולהכריחו לשפשף עם איבר מינו את העץ. (נשמע מ ז ע ז ע ) בשיחה של ועד ההורים עם המנהלת ,המנהלת טענה שזאת מסורת בבית הספר. אני דורשת מכל הההורים לקום ולדאוג שמנהלת כזאת לא תחנך את ילדינו

וואו, ההגעה של הפורום לתפוז

מביאה אלינו אינפורמציה שרק החשיפה להרבה גולשות וגולשים מאפשרת. אינסוף להמצאות של ילדים.דרושה בדחיפות מסגרת.... ובכן, את יכולה לספר לנו יותר? מה את מציעה? אני לא יכולה כמובן לדעת מה נאמר ע"י מי, אני יכולה רק לנהל את הדיון החשוב הזה.

דיזוני

New member
מידע נוסף

המידע הגיע אלי משכנה שלי , שלבנה עשו את המעשה. כששאלתיה מדוע היא לא מטפלת בעניין , והמלצתי היתה לפנות למשטרה היא אמרה שבנה סבל מספיק, פרק זמן ממושך לא הלך לבית ספר , הסתגר ולכן אינה מוכנה להעבירו סבל נוסף בחקירות.

ש ק 1

New member
בית הספר שקד

כמי שהיה במשך שנים רבות יו"ר ועד ההורים בבתי הספר השונים בעיר אין לי אלא להביע זעזוע על הדברים שאת מספרת. ואני מניח שגם בשקד יש יו"ר ועד הורים ואני שהוא אינו יודע וכמוני שומע עליהם בפעם הראשונה אם הוא נמצא בפורום בכל מקרה מאחר שהסיפור שלך אינו מקור ראשון אלה עדות שמיעה והאם אינה מוכנה לשתף פעולה אינני רוצה להביע דעה על המנהלת ואני מקווה שתסכימי איתי שכן יתכנו פנים לכאן ולכאן אני מיעץ לך להתקשר ליו"ר ועד ההורים הבית סיפרי ואפילו ליו"ר ועד השכונה החדשה שהיא אשת אשכולות לאסוף מידע והוכחות לפני שאתם מבצעים לינץ ציבורי

ש ק 1

New member
שומו שמים האזיני ארץ

qrst1 האחת לא להתלהב ולא להתלאם חישבי היטב וחפשי את העובדות לפני שאת מבצעת מהלכים

qrst1 האחת

New member
סמוך עלי...הטלפון ../images/Emo33.gifלא מפסיק לצלצל...

ונכון לעכשיו - "לא דובים ולא זבובים...", הסיפור נראה מצוץ מן האצבע... היות ומנהלת ביה"ס בחו"ל - קשה לאמת ידיעה זו עימה... כרגע אנו בתהליך של בירור עם ועד ההורים וועד השכונה - ולכשתהיה תשובה ברורה היא תפורסם ובהקדם... כפי שכתבת קודם - מוקדם לקנות סיפור כה הזוי... אגב, (כותבים להתלהם) ואני לא מתלהמת... ועוד אגב, אני כלל לא מתלהבת - הנושא מעציב אותי ולא מלהיב...- גם אם יוכח, שהייתה זו המצאה...

../images/Emo45.gif יע"ז אחרי משהו אחר שנחשפתי אליו השנה

ביסויים, אני לא אופתע גם אם הסיפור נכון. למען ההגינות - אני לא חושבת שמנהלות "לא מטפלות" בנושאים כאלו. לפעמים הן לא יודעות איך לטפל, לפעמים אין להן גיבוי. צריך להבין מה מוגבל לעיתים מרחב התמרון של מנהלת בין סמכויות, איכות הצוות, הורים, עירייה, ועדים, ילדים. לצערי. היא צריכה לגשר בין ה- Best Interest של כולם. זה לא פשוט. בלי סיוע ושיתוף פעולה, קשה להן לפעמים לפעול. הורה תובעני ו"צודק" הוא לא בהחלט הורה שמסייע למצב. ואני אומרת את זה כאמא מעורבת, לא במנותק מהמציאות.

תגובתך למקרה שקד

חנה היקרה, כמנהלת הפורים ואחת שמעידה על עצמה שהיא מעורבת בתחום החינוך, אני חייבת לציין שצתגובתך מאד מפתיעה ומקוממת, אם את מאמינה שיש בכל רעננה מנהלת שמסוגלת לטאטא התעללות כל חמורה בגלל best interest, אז צר לי עליך ועוד יותר צר לי על ההכפשה הגורפת של המנהלות שעושות עבודת קודש ונלחמות בכל הנושא של אלימות בחירוף נפש.

מאחר והבהרתי כאן את עמדתי בנושא

תמוהה בעיני הודעתך זו. הנה, 3-4 שורות מתחת להודעתך, בהמשך לדברי אבי גבע: http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1789&msgid=102186067 . לא כדאי לך לנסות להיות לוחמן ומתלהם מולי. Any thing you can do - I can do better. עכשיו, למשנתך, אתה אמור לבקש ממני סליחה על שהשמצת ותקפת אותי. אל תדאג, לא אעמוד על כך. אני רק שמחה שועד ההורים שלנו (ואני בתוכו) אינו נוהג בפטרנליזם אומלל שכזה. ברטוב הכי טוב.

אבי גבע2

New member
מסורת בבית הספר

מקרה כל כך מזעזע מחייב טיפול , לאור העובדה שאינך מעוניינת להגיש תלונה אני מציע שתתאמי עם עובדת סוציאלית שעוסקת בחוק נוער 7610391 יש לה סמכויות חוקיות להניע חקירה גם ללא פניה שלך למשטרה. מציע להשתמש בשרותי פסיכולוג עירוני מהשרות הפסיכולוגי של העירייה כדי להרגיע את הילד ולהכינו לחזרה ללימודים 7610721 .אגב ילד בגיל 12 נותן עדות למשטרה לחוקרת ילדים מיומנת שאינה שוטרת ונתן לקרא לה אליכם הביתה. במידה ואת זקוקה לתיווך הנך מוזמנת לפנות גם אלי אישית אבי גבע קב"ט עיריית רעננה

qrst1 האחת

New member
לפי תגובתך- האם ניתן להבין שיש דברים בגו...?!

ואם לא כך הדבר...- האם לא היה נכון, שתברר קודם עם המנהלת או סגניתה, שכן יש לך היכולת ליצור עימן קשר מתי שרק תרצה - וזאת, קודם שאתה מציע לאותה אם כיצד לפעול...?! אני מצפה ממך להיות ברור יותר!!! אני מוצאת עצמי די מבולבלת ומבקשת את ההתיחסות שלך בתור קב"ט העירייה!!!

אבי גבע2

New member
תגובה

מאחר שהילד התלונן בפני ההורים עליהם לפעול באופן אישי עפ"י חוק מול המערכות המקצועיות ,בכל מקרה תכננתי לשוחח עם המנהלת מחר בבוקר לעדכן ולהתעדכן. אבי גבע

צודק אבי גבע

שאם זה נכון - יש ערוצי טיפול ופעולה שאינם פוגעים בילד. לא ברור לי למה עניין כזה מגיע לכאן מצד שלישי ולא עבר בצינורות המקובלים. האם שאינה מטפלת בבנה, אם זה נכון, מזיקה לו. והנושא כולו רגיש וחשוב לא להוציא דיבתה רעה של המנהלת. אני לא ממש בומכת, אישית, על דיווחים בעייתיים שכאלו, במיוחד בפורום פתוח וחשוף לעין-כל. אם זה קרה - זה חושף גם את הילד כי אין ממש סודות שניתן לשמור במקרים כאלו בקהילה קטנה של ילדים. חוסר אחריות? אבי - אני מציעה שתסב את תשומת ליבה של מיכל הירש נגרי, בהעדר המנהלת.

אבי גבע2

New member
מסורת

בדקתי את הנושא המול סגנית בית הספר ומערכת החינוך בעירייה ומסתבר שארוע כזה או נוהג כזה לא ידוע לאף אחד. מציע בשלב זה לרדת מהנושא אלא אם יהיו נתונים אחרים. שבוע נפלא אבי גבע

אני לא מאמין!!!!! שהמנהלת אמרה!

אני לא מאמין שזה מה שהמנהלת אמרה. חבל לי על אותה אישה שמוציאה את שם המנהלת דיבה. עכשיו היא צריכה להוכיח שאין לה אחות זונה. צר לי אני לא מאמין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה