הינה עוד שיר טיפונת חרוש אבל מי אני שאני אתלונן?
S ShukyD New member 28/6/06 #49 למה? בחורף? זה מעולה שוקו חםםםםם גם עכשיו אמא שלי קנתה ג'ריקן 2 ליטר של שוקו שוק ושתיתי כוס אחת ואני מחכה לסיגריה של הלילה כדי לעשות אותה עם השוקו פינוק
למה? בחורף? זה מעולה שוקו חםםםםם גם עכשיו אמא שלי קנתה ג'ריקן 2 ליטר של שוקו שוק ושתיתי כוס אחת ואני מחכה לסיגריה של הלילה כדי לעשות אותה עם השוקו פינוק
S ShukyD New member 28/6/06 #67 נו כן ואז ממציאים שיטה שבולעים ישר ואז הגרון נשרף אבל זה פחות גרוע מהלשון וזה גם מחמם את הלב
S ShukyD New member 28/6/06 #75 למה יכאב? זו חמימות נעימה כזאת ברור שעכשיו אמצע הקיץ וקשה לדמיין כמה חום זה כיף אבל בחורף תראי
L limors2 Active member 28/6/06 #77 לורוצה חורף../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif גם לא לחשוב עליו
S ShukyD New member 28/6/06 #81 חורף ../images/Emo99.gif להתכרבל עם הדר מרקס בשמיכה להטריד אותה בטלפון לחכות לה מחוץ לבית להעצר
L limors2 Active member 28/6/06 #86 ../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif חורף. מים מטפטפים על הפנים שלי דרך התקרה ומעירים אותי
ג גינגימניה New member 28/6/06 #43 אני מרגישה שהעתיקו ממני אתהפלייליסט היו לי את כל השירים האלו עד לפני כמה ימים.. אוי הזמן הזה אבוד שיר יפה.
אני מרגישה שהעתיקו ממני אתהפלייליסט היו לי את כל השירים האלו עד לפני כמה ימים.. אוי הזמן הזה אבוד שיר יפה.
L limors2 Active member 28/6/06 #51 נתחרט כולנו יחדיו../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif תשמעי! יש פדיחות אחת לפחות