Summer Spirit
New member
מסיבת סוף שנה
מישהו יודע מתי תיהיה המסיבת סוף שנה בשמע תל-אביב? הא? שנה שעברה היתה מסיבה גרועה כי מישהו החליט לקשקש בטוש על הרמקולים של הדי.ג´יי וכששאלו מי זה אף אחד לא ענה אז כל המדריכים התעצבנו ושלחו את כולם להסעות... בכללי המסיבות של שמע נחמדות (אני עדיין קמצנית
) יש די.ג´יי ויש שירים אבל איזה שירים.. מלפני שנתיים כאילו הההלללוווו זה שאנחנו לק"ש לא אומר שאנחנו לא נשמע ונבין את השירים של השיר (הוא אפילו שם פעם מקרנה!!) אבל מה... אף פעם לא יצא לי לרקוד סלואו עם גבר... כאילו עם מישהו נורמלי שאני באמת רציתי לרקוד איתו סלואו... פעם זה היה מישהו שגרר אותי בכוח לרחבת ריקודים ורק חיכיתי שהשיר סלואו יגמר! ופעם רקדתי עם ילד בכיתה ו´ סלואו (ואני בכיתה ט´... תעשו לבד חישובים!) זאת אומרת, אף פעם לא רקדתי סלואו כמו שצריך! גם לא במסיבות כיתתיות (יש כזה דבר בכלל??) ואף פעם לא היה לי חבר (כן, כן...) וזאת אומרת שאף פעם לא התנשקתי צרפתית... אבל יש מועמד (כן, דינה זה ה"כלב" שלי). ועוד משהו קטן, אני מעדיפה להתנשק עם עיניים עצומות וגם מי שמנשק אותי שיעצום עיניים זה יותר רומנטי! תגובות, שאלות וכל שאר הירקות אתם מוזמנים לכתוב...
מישהו יודע מתי תיהיה המסיבת סוף שנה בשמע תל-אביב? הא? שנה שעברה היתה מסיבה גרועה כי מישהו החליט לקשקש בטוש על הרמקולים של הדי.ג´יי וכששאלו מי זה אף אחד לא ענה אז כל המדריכים התעצבנו ושלחו את כולם להסעות... בכללי המסיבות של שמע נחמדות (אני עדיין קמצנית
![](https://timg.co.il/f/Emo8.gif)