מסיבת סוף שנה

Summer Spirit

New member
מסיבת סוף שנה

מישהו יודע מתי תיהיה המסיבת סוף שנה בשמע תל-אביב? הא? שנה שעברה היתה מסיבה גרועה כי מישהו החליט לקשקש בטוש על הרמקולים של הדי.ג´יי וכששאלו מי זה אף אחד לא ענה אז כל המדריכים התעצבנו ושלחו את כולם להסעות... בכללי המסיבות של שמע נחמדות (אני עדיין קמצנית
) יש די.ג´יי ויש שירים אבל איזה שירים.. מלפני שנתיים כאילו הההלללוווו זה שאנחנו לק"ש לא אומר שאנחנו לא נשמע ונבין את השירים של השיר (הוא אפילו שם פעם מקרנה!!) אבל מה... אף פעם לא יצא לי לרקוד סלואו עם גבר... כאילו עם מישהו נורמלי שאני באמת רציתי לרקוד איתו סלואו... פעם זה היה מישהו שגרר אותי בכוח לרחבת ריקודים ורק חיכיתי שהשיר סלואו יגמר! ופעם רקדתי עם ילד בכיתה ו´ סלואו (ואני בכיתה ט´... תעשו לבד חישובים!) זאת אומרת, אף פעם לא רקדתי סלואו כמו שצריך! גם לא במסיבות כיתתיות (יש כזה דבר בכלל??) ואף פעם לא היה לי חבר (כן, כן...) וזאת אומרת שאף פעם לא התנשקתי צרפתית... אבל יש מועמד (כן, דינה זה ה"כלב" שלי). ועוד משהו קטן, אני מעדיפה להתנשק עם עיניים עצומות וגם מי שמנשק אותי שיעצום עיניים זה יותר רומנטי! תגובות, שאלות וכל שאר הירקות אתם מוזמנים לכתוב...

Catty

New member
גיליייייייייייייייייייייי..........

שמעי, רוב כבדי השמיעה לא שומעים טוב כמוך, ואני למשל, לא מבינה שום מילה ששם הדיג´יי... פשששששששש שתינו יודעות שרקדת עם הקטנצ´יק הזה מרצון...

Summer Spirit

New member
אז ככה...

רציתי לרקוד עם הצוציק, אני לא אגיד שלא... אבל לא לזה התכוונתי... כאילו היה פעם שרציתי לרקוד עם רז אז הוא לא שם עליי וסתם התאכזבתי... לזה התכוונתי

המרחפת

New member
תשמעי, לשמע יש מוניטין

הדי ג´יי במסיבות הוא חלק מזה, שירים מלפני שנתיים (שנתיים? רק שנתיים?עוד משמיעים שירים מ-1997 ו-1995. ולא, לא שירים קלאסיים שהם MUST בכל מסיבה). וקשקוש בטוש על רמקולים זו השחתת רכוש, פשוטו כמשמעו. רכוש מאד מאד יקר. את באמת תסמכי על מישהו שינשק אותך כשעיניו פקוחות? עצימת העיניים היא לא רק עניין של רומנטיות. זה גם עניין אישי- מתן אמון בבן הזוג ופיסי- עצימת עיניים במטרה להשיג ריכוז מלא בנשיקה ולא לתת לדברים מבחוץ להפריע לך לקבל חוויה מלאה של הנשיקה, להרגיש את המשיכה כלפי בן (בת?) הזוג. מצד שני, חברה שלי טוענת שאם היא מתנשקת עם מישהו, היא רוצה לראות אותו בכל רגע שהיא איתו. אני לא חושבת שרואים הרבה מכזה מרחק....

Syalo

New member
מה רע בעיניים פקוחות?

נשיקה בזמן עיניים פקוחות, מעניקה לך תחושה יותר ריאלית שאת רואה את הבחור שעימו את מתנשקת. אולי לא רואים הרבה, אבל מנסיוני רואים את האוזניים את הראש את מה שבכלל נכנס לטווח הראיה וזה לפחות משהו שנותן יותר ריאליות למצב הנשיקה עם אותו בחור שאת אוהבת. זאת דעתי, וגם לא מזיק לפעמים נשיקה בעיניים עצומות.

המרחפת

New member
ריאליות למצב הנשיקה?

ומה עם להרגיש רק את המשחק שמתרחש באותו רגע? עם כל הכבוד לאוזן שלו, למה להסתכל עליה דווקא בזמן הנשיקה? עכשיו זה הרגע שדחוף לי לדעת מאיזה דגם מכשיר השמיעה ולערוך הימורים עם עצמי באיזה מכון הוא עשה את האוזניה?

Catty

New member
חחחחחחחחחח הצחקת אותי!

לא תמיד יש בכלל מכשיר על אוזנו של הבן\(בת?) זוג... האוזניים פשוט יפות. אבל בכל מקרה גם את העיניים רואים לפעמים בזמן הנשיקה וזה כל כך מענג גם לראות את מי שאתה אוהב וגם לנשק אותו...
אצלי בד"כ העיניים פשוט נעצמות מרוב עונג
(אני מדברת כאילו אני גומרת מנשיקות...
) בכל אופן אם "להרגיש את המשחק שמתחרש באותו רגע" אז בשביל מה להתמקד בנשיקות, האם זו נשיקת "יוז" או "ברק" או "גוזל",וזה לא תמיד משחק... בכל מקרה הכי טוב גם וגם... (אם מישהו יכול בלי שעיניו יסגרו אוטומטית...) לנשק מישהו ולהביט עמוק לתוך עיניו, לראות את האהבה הנשפכת מתוכו... (לא בצורה הגסה יא סוטים!!!)...

Summer Spirit

New member
איך הגעתם מנשיקה לאוזניים??../images/Emo6.gif

אני אישית חושבת שאם העיניים פקוחות בזמן הנשיקה אז זה קצת מוציא אותך מהריכוז... אבל כל אחד איך שנוח לו להתנשק! ועוד משהו לדינה.. מה זה נשיקה "יוז", "ברק", "גוזל"?? אתם מכירים מישהו או מישהי בגיל 16 שלא התנשקו?? (חוץ ממני) או שאני פשוט משהו נדיר

המרחפת

New member
מנשיקה לאוזניים? בקלות.

תחשבי רגע שאת מנשקת מישהו. ופתאום נפל עלייך ג´וק לפקוח את העיניים. מול מה הן יהיו? מול האוזניים! [אל תשכחי שאת מטה את הראש כדי לא להתקע באף שלו.... את לא מול העיניים שלו. ואם כן, זה יעשה לך כאב עיניים נורא (ואף) נורא]!! יש הרבה שלא התנשקו בגיל 16. הרבה מאד.

ענבל מ

New member
גם אני

כמו שכתבתי למרחפת, הנשיקה הראשונה שלי היתה בגיל 17 וארבעה חודשים וארבעה ימים (זה פשוט תאריך חשוב לי, אז אני זוכרת בדיוק... עזבו). והיה שווה לחכות
היה מאוד שווה לחכות
לגבי עיניים עצומות/ פקוחות- אני לא ממש שמה לב לזה. פעם ככה ופעם ככה, זה נעים באותה מידה.

Catty

New member
טוב לשמוע! ../images/Emo8.gif

ובת כמה את עכשיו? ואת עדיין עם אותו בחור שהתנשקת איתו בגיל 17 וארבעה ימים ו4 חודשים...?

ענבל מ

New member
מעודד, הא?

שמחה שהצלחתי לעודד מישהו היום, כי אני די בדאון כרגע. לא משנה. עוד פחות מחודשיים אני אהיה בת 18. אני והחבר שלי (שהוא הנשיקה הראשונה שלי) עדיין ביחד, כבר למעלה מחצי שנה יחד
- והאהבה פורחת.

Catty

New member
תסמונת דאון? ../images/Emo8.gif (את אמרת...)

ס22ה! טוב לשמוע שטוב לך!

Catty

New member
לי לא אכפת להיתקע באף שלו!

זה כיף
ולי זה לא עושה שום כאב אלא רק הנאה
בכל אופן אין לי מה לדאוג כי אני בד"כ עוצמת עיניים... וגילי, אל תדברי כמו מומחית אם בעצמך אמרת שאת לא...
ואל תדאגי, תורך יגיע, סבלנותתתתתתתתתתתת!!!

Catty

New member
שיו מרחפת!

שמת לב שאנו מתווכחות על כמעט כל דבר...?
אז הפרשנות שלי בנוגע לנסיך הייתה נכונה או לא? רק על זה תעני... פליסססססס *משרברבת שפתיים...*

Motti M 18

New member
באמת...?

לא ידעתי שנשיקה מענגת עד כדי כך.... כי אני לא יודע איך זה.... מעולם לא התנשקתי... לפחות אני שמח שאת מאושרת מהאהבה... אני מאחל לך בהצלחה בהמשך הקשר עם הבן זוג שלך...

Catty

New member
לא עד כדי כך ../images/Emo8.gif

הגזמתי בתיאורים... ותודהההההההההההההההההההההההה!!!
! גם לך כמובן!

Catty

New member
אוזניות-בטח אצל האדוט לאון ../images/Emo8.gif

או אם הוא מראשון אז אצל אריה ואם ברחובות אז אצל כלב ואם בנתניה אז אצל ג´ירפה.... טוב סתאם אבל בראשון באמת קוראים לו אריה...

למעלה