מסיבת סוף שנה

Motti M 18

New member
טיפ נדיב ממני....

אם אתם רואים את האוזניה של הבן / בת זוג שלכם דחופה כל כך חזק באוזן אז האוזניה בטוח באה מאדוט לאון... כי הוא מכניס את החומר של האוזניה כל כך חזק שנדמה שהיא יוצאת מהאוזן השניה... ככה שני אוזניות במכה... על עדינות הוא לא שמע???

Catty

New member
צודק

אבל הוא עושה את זה כדי שיצאו אוזניות מושלמות והמכשירים לא יצפצפו, כלומר שלא יכנס אוויר... אבך זה באמת לא ממש עוזר... אם כך אז איפה אתה עושה את האוזניות? אצל אריה? בכל אופןאתם יודעים שבראשון ובערים אחרים לוקחים דוגמה (חומר) ושולחים לאדוט לאון והוא בכל מקרה מייצר אותם ושולח חזרה...

Motti M 18

New member
פעם...

הייתי עושה אצל אדוט לאון... אבל מרוב שהוא עושה את זה כל כך כואב שבד"כ יצאתי עם דמעות בעיניים.... עכשיו אני עושה אוזניות אצל אריה בראשון... לפחות הוא לא תולש לי ת´אוזן... אגב, לא ידעתי שהם שולחים דוגמא לאדוט לאון... ואת? אצל מי את עושה אוזניות? (אצל רחל? חחחח סתם צחקתי... תמסרי לה ד"ש ממני)

Catty

New member
חחח אמסור... ../images/Emo8.gif !

אני אצל אדוט לאון... פעם ניסיתי אצל אריה ואהבתי בגלל שאצלו זה באמת לא כואב בכלל... אבל אבא שלי החליט שעדיף אצל לאון בגלל שהוא עושה את ההאוזניות שלו יותר חזקות ויציבות לדברייו... וכמובן עדיף לסבול כאב פעם בשנה ולצאת עם אוזניות מושלמות מאשר... למרות שאני ממש אבל ממש ממש ממש לא בטוחה בכך... *אבל מה לעשות... אני הילדה של אבא... {כן בטאח...}*

Motti M 18

New member
לסבול..?

זה יותר מזה... שהייתי קטן (בן 6 זה קטן?) הוא עשה לי את האוזניות כל כך כואב שצרחתי את הצרחות של החיים שלי... אבא שלי צעק עליו למה הוא משתולל ככה... מאז יש לי טראומה מלאון... עד היום... אצל אריה הכי טוב!!! ועוד משהו... תגידי לאבאל´ה שיש מישהו שעושה אוזניות פה ממש בעיר ולפחות הוא ישאיר את הבת שלו בחיים...

Catty

New member
תגובה...

הוא מכיר את אריה, כבר אמרתי שעשיתי אצלו אוזניות... אצלי כל שנה שעוברת כואב םחות... גם לי ביסודי מההההה זההההההההההה הייה כואבבבבב!!!!!!!! הייתי בוכה אבל לא עד כדי כך לפי מה שהבנתי ממך... משנה לשנה לפעמיים הייתי מצליחה לא לבכות שזה מוזר... כמו השנה...
ונראה לי גם שנה שעברה... לא זוכרת... יא זיכרון דפוק! טוב לא דפוק עד כדי כך... בכל מקרה השנה אמרתי לאדוט: "תיזהר, זה כואב" לפני שהוא עשה לי והוא הבטיח שלא יכאב אבל נו דהההה זה כואב אבל כעת פחות... וכשהוא מתחיל למלא ת´אוזן אז אני מסיטה ת´ראש כל הזמן וממש לא אכפת לי באותו רגע איך האוזניה תצא... בכל אופן אתה לא היחיד עם טראומות...
אבל אני בסדר, אני יכולה לשאת את זה פעם בשנה... (אבל רק פעם בשנה...)

Motti M 18

New member
טוב... בכל אופן...

אני מקווה בשבילך שזה לא יהיה יותר כואב... ועוד משהו... תזהרי שאת מסיטה את הראש שלא ימרח לך על העין...

למעלה