מסיבת סלסה בעזריעלי !!!

blaumark

New member
מסיבת סלסה בעזריעלי !!!

הייתי אתמול במסיבת סלסה בעזריאלי עם Night Mistress היה אחלה למרות שאני לא יודע לרקוד סלסה המוסיקה היתה סבבה לראות את המקצוענים רוקדים היה ממש מדהים האמת קיבלתי חשק ללכת ללמוד לרקוד סלסה אני מחפש פרטנרית ללימודי סלסה, האם יש מעונינות??? בקרוב אני אעלה לרשת תמונות מהמסיבה!!! שיהיה לכולכם אחלה יום מלא בחיוכים

ronen1981

New member
אתה חייב ללמוד אתה לא יודע...

כמה שזה כייף. ושלא לדבר על כמה קל יחסית להלהיב ולהדליק בנות כך..... וגם זו אחת הדרכים בה הידעה ובהדגשה להכיר נשים.

blaumark

New member
תמיד כייף לרקוד

האמת שזו לא המטרה אבל אני בטוח שזה גם שיטה אני פשוט אוהב לרקוד ואתמול פשוט מצאתי את עצמי בוהה ומת ולרקוד אך לא יודע סלסה אני רוקד המון ואפילו טוב ממש אין לבעיה לעלות על בר במועדון או מסיבה ולרקוד אני אפילו מצליח להלהיב ולגרור את הקהל אחרי אבל אתמול הרגשתי שחסר לי משהו (ולא בורג בראש זה כבר ידוע) אז אני הולך ללמוד לרקוד בשביל הכייף של לרקוד בו נראה אם יש עוד כאלה שרוצים להצחיל מ אפס יחד איתי יותר נעים ללמוד בקבוצה יום טוב לכולכם

ronen1981

New member
הבסה לגברים בלימודי ריקודים לטינים.

היא שאנחנו צריכים לעבור את המסלול הארוך בשביל לדעת לרקוד (סלסה הוא ריקוד שובניסטי והגבר הוא המוביל) ואילו נשים סכ"ה צריכות למצוא גבר שיודע והוא כבר יעשה להן שיעורים מזורזים. אני בעבר כבר לא פעם התחלתי לרקוד אם בת חמודה שנראתה בעיני והיתה ברמה אפס ואחרי כמה שירים טובים באותו הערב הגיעה לרמה שלוש-ארבע (מה שלגבר אם אין לו ידידה טובה שתלמד אותו יקח שלוש-ארבע שיעורי לימוד שלפחות בחיפה זה אומר לבוא לשלושה ארבע ערבי סלסה בהנחה ויש לו קליטה נורמלית לריקודים בשעות המוקדמות יותר כשמלמדים.) ואין ספק לרקוד זה הנאה לא מבוטלת לכשלעצמה גם בלי קשר ליתרונות הנלוים לה.

לולה!

New member
בסה"כ צריכות למצוא גבר.....

קטעים איתך.
אצל בנות החוכמה (לדעתי) זה לדעת איך להתנועע (אחרת הריקוד נראה "פרווה" לגמרי), ולהיות קשובות להובלה של הגבר. תאמין לי, זה לא פשוט! אבל עדיין מאוד מאוד כייף...

לולה!

New member
נו, איפה התמונות? ../images/Emo13.gif

והאם יש עוד מסיבה כזו בקרוב? רציתי לבוא אבל בן הזוג שלי לריקודים היה עייף מדי בשביל לנסוע עד שלם אז הסתפקנו בטכניון ...

blaumark

New member
למה לך - יהיו עוד מסיבות

ואדעג לפרסם בצורה יותר מסיבית

ronen1981

New member
אני היתי בטכניון בשישי ....

את היית בטכניון בשישי? אם כן ראית אותי רוקד עם החמודה שלי.

ronen1981

New member
אם כך אז ראית גם את זאת שאני יוצא

איתה.... איך היא נכון שמהממת...........:)

למעלה