מסיבת סלסה בעזריעלי !!!

robbi53

New member
מארק,בנוגע לסלסה...

ביום שני בכפר סבא...אזור התעשיה...בימי שני, נערך במועדון ערב סלסה לגילאי 25 ומעלה. הערב מושלם לבני ה-30, 40 ו-50 המעוניינים ללמוד ולרקוד סלסה. הערה מתחיל ב 21:15 וכולל לימוד סלסה פורטוריקאית בכל הרמות, הרקדה, משקה ראשון חינם ורוטב סלסה תוצרת הבית. כל זאת במחיר של 30 ש"ח . ממליץ ביותר.. לחברה יותר צעירים..18-25 ברשל"צ ..בימים ראשון ושלישי ב-22:00 ב-timeout באזור התעשיה הישן של ראשון..

dianah

New member
רובי, שאלה....

בכפר סבא, לומדים ממש ממש מההתחלה. האם מישהי, כמוני, למשל, שאין לה חצי מושג בסלסה חוץ מלהביט על אחרים רוקדים, יהיה לה מה לעשות שם או שאני שוב אעביר ערב בלהסתכל על אחרים רוקדים ולהצטער , שוב, שאני לא יודעת....? ואם באמת לומדים מההתחלה, אז בהמשך להצעה של מארק, מי מצטרף?

robbi53

New member
כן,השיטה שלהם נהדרת.

המשתתפים מתחלקים לקבוצות (קטנות) וברמות שונות..ממתחילים מהבסיס שהוא הצעד הראשון(מתאים לך ולכל מתחיל/ה) ומשם ממשיכים לשלבים הבאים.גם לימוד ריקודי השורה נעשת בצורה פשוטה וידידותית. ישנם כ-6 מדריכים שונות וכל אחד מוצא את מקומו..לא הייתי ממליץ אם לא הייתי בודק.. דרך אגב,לא חייבים לבוא עם בן/ת זוג !!

dudusch

New member
היי דיאנה!

רציתי לספר לך (ולכולם), למדתי סלסה מהצעדים הראשונים ממש, אצל מדריכה שהעבירה קורס לסלסה בשמונה מפגשים... מומלץ ביותר, ואם תרצו אוכל לתת לכם יותר פרטים במסרים...

למעלה