מסיבת עיתונאים לפני UFC 148 - וידאו

• פותח הנושא BT24
  • פורסם בתאריך

AmitNHB

New member
מה שהוא אמר על הילדים בברזיל היה יותר מצחיק

...ומעליב
תכלס, אם אנדרסון דופק לו איזה KO סטייל טנק אבוט זה יהיה ממש מצחיק.

BT24

New member
אבל הקטע עם הילדים בברזיל היה די גזעני...

על אד סוארס אפשר לצחוק בלי להרגיש אשם

danielmo1

New member
הוא הבן זונה הכי גדול שיש

אבל הוא גדול, לא יכול איתו
הבן אדם מאלתר כמו אלוף זה לא יאמן

זקס11

New member
זה מראה לך מה אנשים באמת חושבים

אנשים מאמינים שסילבה לא היה במיטבו, ומצד שני, סונן קיבל חיזוקים לא חוקיים. לכן מה שהיה, לא יחזור על עצמו.
זה לא מצ'ידה-שוגון, שאחרי הקרב הראשון אנשים הבינו ששוגון הוא לא פחות מסוכן ממצ'ידה, וההימורים בקרב השני היו בהתאם.

ולפי דעתי, ככל שסונן פותח פה יותר גדול, אנשים פחות מאמינים ביכולתו לעשות משהו בקרב.

מסכים עם כל מילה.

גם במסיבת העיתונאים סילבה נראה שקול, מאופק, שקט, ומאד בטוח בעצמו. בעוד הוא מדבר על המעשים של סונן, סונן הופך את כל המעמד לבדיחה כש 3-4 אנשים באולם מעודדים אותו. מעניין מה יהיה לו להגיד אחרי הקרב.

yair_bar

New member
מנהל
אני רואה את נושא ההימורים אחרת

קודם כל, אני מאמין שחלק לא מבוטל מהמהמרים לא מבינים כלום בספורט ועובדים לפי מידע פנימי או סתם טירוף הימורים כללי.

מעבר לכך, ליין הימורים לא יכול להתעלם מהעובדות הבאות:

סילבה אלוף תקופה ארוכה
סילבה ניצח את סונן בקרב הקודם
סילבה ברצף 15-0
סילבה הוא האלוף

אין מצב בעולם שהליין לא יהיה לטובתו

udi102

New member
גם אני ברצף 15-0 בפינג פונג

שולחן נגד שחקני בררה אז אני אלוף העולם ?? נו באמת כל המספרים של סילבה והנצחונות שלו לא שווים חוץ מהנצחון על הנדו ,הוא נלחם בלוחמים ברמה של כלום ! בוא נשווה את התוצאות והנצחונות של גונס לעומת של סילבה זה שמיים וארץ .מה גם שסילבה מתכונן לכל קרב שנה שלמה !!!!!! אם הוא ילחם כל שלושה חודשים הוא יפסיד .

אנשים צוחקים על שוגון ואני בינהם שהוא בוחר קרבות ונלחם מול גריפין ונותן לו KO תוך דקה שזה לא חוכמה אבל אצל סילבה הנצחון מול גריפין נחשב אולי הנצחון הכי גדול בקריירה ! מה גם שהנצחון של שוגון יותר מרשים מאשר הנצחון של סילבה על גריפין ,ככה שסילבה בשבילי הוא כלום חוץ מעוד רקדן עם סטרייקינג טוב

yair_bar

New member
מנהל
אתה צוחק. נכון?

על מה אתה מדבר בכלל? אתה חושב שהמהמרים הולכים ומודדים את דעת הגולשים בפורום בישראל לגבי היריבים?

חביבי, הוא אלוף במחלקה לגיטימית בארגון הגדול בעולם. הוא נחשב P4P מס' 1 ברוב הרשימות העולמיות.

על מה אתה מדבר?!?

udi102

New member
תהיה ספציפי

ברור שאני צוחק לגבי רמת הריבים אומנם הם לא בררה אבל ברמה בינונית ,לגבי כל השאר אבל בהחלט רציני

yair_bar

New member
מנהל
הנצחון על גריפין כמשל

קודם כל מי אמר שהוא הכי גדול?

מעבר לכך, אל תשכח שאנחנו מדברים על לוחם מקטגורית משקל גבוהה יותר. נצחון כזה תמיד מקבל נקודות זכות

udi102

New member
בדיוק

אנשים שטוענים שסילבה הוא P4P מספר 1 בעולם ,טוענים שהנצחון על גריפין הוא זה שמטה את הכף לגבי זה שסילבה הוא הP4P מספר 1 ,וכמו שהראתי לך הנצחון הזה לא שווה הרבה ,מה שמעוור בי זעם זה למה ללוחם אחד נצחון כזה שווה משהו ומולו לוחם אחר שאותו נצחונות התקבל בקול ענות חלושה ,כמו שסונן אמר דיינה יצר ההיפ ענק על סילבה ,שמרו ותו בכפפות משי כשאני באמת מאמין שהוא אפילו לא בין שלושת הלוחמים הגדולים ביותר ,פעם אחר פעם אני נותן את ההשוואה לפידור ואנשים מתעלמים .

yair_bar

New member
מנהל
וואו, אחי, חומר טוב. אהה?

מה זה אנשים טוענים? למה אתה כל פעם מנסה לדבר בשם אחרים?

סילבה היה בראש הרשימה גם לפני הנצחון על גריפים

מה זאת אומרץ הראת לי שהנצחון הזה לא שווה הרבה?

ההבדל כרגע בינו לבין פיודור זה שהוא מנצח את הקרבות שלו בהתאחדות החזקה ביותר. פיודור לא הסכים להגיע להתאחדות החזקה ביותר ובסוף גם הפסיד בקרבות המעפנים שהוא בחר.

אגב, חתיכת שקרן, חיפשתי בויקיפדיה ואין אף שחקן פינג פונג בשם אודי 102 (בארץ או בחו"ל!) שיש לו רצף של 15-0 בפינג-פונג

udi102

New member
חחחח

הנצחון לא שווה הרבה כי גריפין הפסיד לכל המי ומי .

בקשר ל"טוענים" אני מדבר בראש ובראשונה לגבי רוב חברי הפורום וגם לכתבות כאלה ואחרות שקראתי באתרים אמריקאים בזמנו של הקרב .

בקשר לפינג פונג 15-0 בקאנטרי גן עברון

למעלה