מסיבת עיתונאים לפני UFC 148 - וידאו

• פותח הנושא BT24
  • פורסם בתאריך

cat food

New member
אגב, אותו שוגאן הפסיד לגריפין

המאזן בינהם 1-1 למי ששכח. זה יותר רלוונטי מאשר ההפסד לצ'ונן שאנשים פה (הנה גם אני יכול לדבר בשם אחרים) זוכרים לסילבה כאילו זה רלוונטי :)

udi102

New member
אמרתי שזה רלוונטי ?

זה לאקי סאב כמו שGSP נתפס בלאקי פאנץ לפני שנים מסרה ואז אנס אותו ברימאץ ,גם הפעם GSP חוזר בנוב נגד קונדיט ,ויתן הכל כדי להחזיר לעצמו את התואר שמעולם לא איבד

ok6

New member
נו באמת... איך אתה משווה בין שוגאן לסילבה?

שוגאן עלה פצוע מול גריפין והוא יותר מהוכיח הקרב השני שהנצחון של גריפין היה בגלל הפציעה.
סילבה לא עלה פצוע לקרבות מול צ'ונאן וטאקאסה לא שזה רלוונטי כן ?
סילבה בלתי מנוצח במחלקת המידלוויט "האדירה" \ ששוגאן היה 12-1 בפרייד ששם מחלקת הלייטהויוויט (או מידלוויט כמו שקראו לה שם) הייתה מחלקה עמוסה בלוחמים מעולים.
(חוץ מהפציעה בקרב מול קולמן).
תהיה יותר מבטוח שם אנדרסון היה נלחם מול אותם הלוחמים ששוגאן נלחם שהרזומה שלו היה נראה "קצת" שונה, תהיה בטוח שאם סונן כמעט ניצח אותו אז את ארונה הוא לא היה מנצח.
לאנדרסון אין רבע מהרזומה שיש לשוגאן שנלחם בלוחמים הכי טובים ובמחלקה שהוא שייך אליה, ונכון שיש לו הפסדים (5 אם אני לא טועה) אבל ככה זה שאתה נלחם בטופ העולמי :)

cat food

New member
אני משווה

בהחלט אפשר להשוות. רק שבהשוואה הזאת (בלי קשר לתוצאות הקרב מחרתיים) סילבה לוקח בהליכה.
אגב אני אוהב את שוגאן, הוא בין הלוחמים האהובים עלי למרות הקטע עם טישיירה. אבל פשוט אי אפשר להשוות בהישגים לא משנה כמה תסובב את זה גם ב50 הודעות שאתה חוזר על עצמך שוב ושוב עם אותן תזות לא משכנעות ולא קשורות.
וזה באמת נראה ששוגאן עלה פצוע בקרב הראשון מול גריפין, אבל גם סילבה נאמר שעלה פצוע בקרב מול סונן על סמים, וגם הנדרסון כל הפסד שלו מתרץ בפציעות גם מול סילבה וגם מול שילדס. אין לזה סוף. תמיד אפשר לפלסף אלף טענות ולשכנע את עצמך. אותי לא שכנעת.
בנקודה התחתונה שוגאן לא הביא תוצאות כמו שסילבה הביא.

ok6

New member
בוא תסביר לי אולי מה אמרתי שהוא לא נכון?

יש עובדות בשטח וא אפשר להתווכח איתן, אם העובדות האלה לא משכנעות אותך אז באמת אין לי מה להוסיף מעבר, זה שזה לא נעים לך לשמוע אותן ואתה אומר לי שהן "לא קשורות" זה כבר בעיה שלך.

cat food

New member
הסבירו לך פה כבר מספיק פעמים

בכמה שירשורים. אתה חוזר כל פעם על הטקאסה והצ'ונן שלך. אז חבל על הזמן של שנינו.

ok6

New member
כל מה שאמרתי חוץ מזה תקף? או שגם זה שטויות?

cat food

New member
פשוט הכל כבר נחרש

לא רק בשבוע-שבועיים האחרונים לפני הקרב. השיחות האלה כבר נעשו בשנתיים האחרונות. ונמאס מהם.

"מחלקת המידלווייט האדירה" - אף פעם לא הבנתי את הטענה המגוחכת הזאת. אשמתו של אנדרסון שהוא מנקה עם כולם את הריצפה חוץ ממי שעושה סטרואידים ?
אז סילבה נלחם נגד קוטה ולייטס. סוו? שוגאן מתהדר בקרב שהוא בקושי ניצח את קולמן, שוגאן הצליח להפסיד לגריפין, והצליח להפסיד לדן הנדרסון הקשיש שלא מסוגל לנשום יותר מסיבוב וחצי.
"תהיה בטוח שאם אנדרסון נלחם מול אותם הלוחמים ששוגאן נלחם שהרזומה שלו היה נראה "קצת" שונה" - זאת עוד אחת מה"עובדות" שאתה מדבר עליהם ?מה עובדה בזה ? זו השערה שלך. מבחן התוצאה אומר אחרת.
"תהיה בטוח שאם סונן כמעט ניצח אותו אז את ארונה הוא לא היה מנצח" - עוד עובדה. ממש קשה להתווכח איתה.
"לאנדרסון אין רבע מהרזומה שיש לשוגאן שנלחם בלוחמים הכי טובים ובמחלקה שהוא שייך אליה" - עוד עובדה, רצינית ומבוססת. ממש דוקטורט.

אתה נשמע בנאדם נחמד, ויש לך גם זיכרון טוב. אתה זוכר קרבות שהיו לפני הרבה זמן ושאפו על השליטה. אבל אתה מבלבל בין דעות ורצונות של עצמך עם עובדות.
בעולם האמיתי כל אתר שם את אנדרסון סילבה מקום ראשון P4P, ואת שוגאן אי אפשר בכלל לראות בטופ 10.

dbt1

New member

ok6

New member
אז לסיכום

תראה אני לא משלה את עצמי ששוגאן היום בטופ 10 של הפאונד פור פאונד לא משנה כמה אני אוהב אותו, אני הראשון שמודה שהוא מראה יכולת חלשה בקרב כלשהו, ונכון שלאחרונה הוא לא נראה טוב בקרבות שלו.
אותו הדבר לגבי סילבה, אין לי ספק שמדובר בלוחם מחונן (במיוחד בתור אחד שמתאמן בסטריקינג מגיל צעיר אני מאוד נהנה לראות את האספקט הזה אצלו) לא משנה כמה אני שונא אותו אני לא יכול להכחיש את זה שהוא לוחם מדהים עם יכולות יוצאות דופן.
הדבר היחידי שאני מנסה לומר זה שבהתסכלות לאחור על הרקורד של לוחמים חשוב לבחון את מי הם ניצחו לא פחות מאיך הם נצחו ואני לא חושב שיש הרבה לוחמים כולל אנדרסון סילבה (שהוא היום טופ 2 פאונד פור פאונד לדעתי) עם רשימת נצחונות יותר טובה משל שוגאן זה הכל.

מוסיף עוד משהו

ג׳ונס ניקה את הlhw זה אומר שהמחלקה גרועה? מה לעשות כל דור יבוא ספורטאי שהוא דרגה אחת או שתיים מעל כולם. ככה אנדרסון היה ועדיין עודנו. ככה פדור היה. זה לא המחלקות גרועות זה האלוף שהוא תותח. תאמינו לי שרק להגיע לufc אתה צריך להיות סופר אתלט.

udi102

New member
אני חייב להתייחס למשהו

אתה טוען שסילבה גרם לכל הלוחמים שעלו לקרב מולו להראות עלובים , וזה לא שהם לוחמים לא טובים , אז אני יוכיח לך שאתה טועה .

מאיה ירד מחלקה ,וחזר ישר לMW ,כך גם מארקוורט ועל שילדס אין בכלל על מה לדבר ,איפה כל הלוחמים שסילבה הגן מולם על התואר ? פרנקלין עלה וירד מחלקה אחרי שלא הצליח להכנס לטופ 10 בLHW ,בלפורט ? תרשה לי לגחך -אותו הסיפור .

בשורה התחתונה הוכח שכל !! היריבים של סילבה לא יכולים להתברג בשום טופ 10 של שום מחלקה ! חוץ מבMW ,חוץ מהיוצא מן הכלל - הנדו שהוא אגדה ,אבל אם הנדו היה צעיר והם היו נפגשים בפרייד לסילבה לא היה סיכוי .

שוגון אומנם בוחר קרבות ,אבל גם סילבה חוץ מזה שוגון יותר גבר ממה שסילבה יהיה גם עוד 30 שנה ! שוגון עולה לקרבות פצוע תמיד ועם הפציעות שהוא עבר המשיך להלחם ולא תריץ רוב הזמן לעומת סילבה שפתאום מסדק בצלע עבר לשבר בצלע ,כנראה הוא חי בסרט כי לא היה שום שבר ואם היה הוא היה מתקשה לנשום ,ככה שזה חרטה .

עכשיו זה הוכיח אחת ולתמיד שהלוחמים שסילבה נלחם בהם לא שווים כלום והם פחות מבינוניים . לומר שהוא הP4P מספר 1 מעורר בי גיחוך

fatnoam

Active member
שאלה

עדיף לעלות פצוע לקרבות ולהפסיד לדינוזאורים כמו קולמן, או לעלות בריא ולהגן על התואר 10 פעמים רצוף?

udi102

New member
שוגן נפל לא טוב על היד ושבר אותה !!

באמת לקרוא לזה הפסד ?! בחייאת יש גבול ,ובנוגע לשאלה שלך עדיף להלחם מול לוחמים מעפנים ולנצח מאשר לעלות פצוע ולתרץ .

זקס11

New member
אפרופו עובדות אקדמיות...

שמתי לב שיש קורלציה ממש גבוהה בין הערצה עיוורת לפידור, ולשנאה עיוורת לסילבה.

fatnoam

Active member
לא מבין הודעות כאלה

סילבה גרם ללוחמים האלה להיראות כמו כלום.

לא יודע מה גורם לאנשים לחשוב שלוחמים כמו ראמפייג' או מצ'ידה היו עושים משהו לאנדרסון. גם משוגון הוא היה מכין קבב, כמו שהוא עשה לבלפורט.

סונן עשה לסילבה צרות אמיתיות. מישהו חושב שראשאד אוואנס היה מצליח לעשות אותו הדבר? הצחקתם אותי, סונן מתאבק בשלוש דרגות יותר טוב.

בכלליות סילבה גמר לאנשים קריירות, הוריד \ העלה אותם מחלקה, ואם לא היתה את הפרסה שלו בקרב נגד מאיה, אף אחד לא היה אומר את הדברים שאתה אומר.

האנשים היחידים בעולם שיכולים לנצח את אנדרסון סילבה באוקטגון נלחמים ב-HW, או צריכים להיות ב-HW (ג'ון ג'ונס). אני באמת לא מבין מאיפה הזלזול הזה בו.

udi102

New member
כי בלפורט עשה משהו שבספורט ?

שאתה משווה אותו לראמפייג ומאצידה ? או לשוגון ?!

ראשד לוחם ענק (למרת שאני לא סובל אותו כאדם) הוא יעשה צרות לסילבה אני מבטיח לך ,חוץ מזה עשית מסונן איזה עלוי אולי יש לו האבקות טובה אבל הוא מוגבל מאוד בשאר המרכיבים של הMMA .

ok6

New member
בלפורט הוא אולי אחד הלוחמים הכי אוברייטד

בהיסטוריה של הספורט, שני ההישגים העיקריים שלו הם נוקאאוט לוונדרלי מלפני 15 שנים ולחתוך לקוטור את העפעף כדי "לזכות" בתואר.
ויטור נכשל בפרייד,וגם ביואפסי הוא לא בדיוק היה עילוי,נכון שהוא לוחם מוכשר אני מסכים הבעיה היא שלהיות מוכשר ולוהכיח את עצמך בזירה זה שני דברים שונים.
הבן אדם קיבל טייטל שוט מול סילבה אחרי שהוא ניצח את פרנקלין בקרב במשקל פרנקלינוויט, הוא מעולם לא נלחם אפילו במידלוויט ביואפסי והוא קיבל קרב על התואר (מעניין למה? אולי כי המחלקה "הלגיטימית" הזאת מפוצצת בלוחמים טובים).
אם אתה באמת משווה את בלפורט לשוגאן (או מצ'ידה ורמפייג' לצורך הדיון) כנראה שאין לך רבע מושג בmma, עם כמה שאני שונא את רשאד אוונס אפילו אני יכול לומר שמדובר בלוחם ברמה גבוהה שהיה מתברג בטופ של המידלוויט בקלות כי הוא בניגוד לשאר הלוחמים שם (חוץ מאנדרסון כמובן) הוא לוחם שלם.
אנדרסון הרוויח את הזלזול הזה ביושר כי מבזבז את הפוטנציאל האדיר שלו במחלקה דפוקה והוא גם מזלזל באינטלגנציה של אוהדי הmma בטענה שהוא לא רוצה להלחם "בחבר" הטוב שלו ג'ון ג'ונס (פעם התירוץ היה שהוא לא עולה מחלקה כי הוא לא רוצה להלחם במצ'ידה אבל אחרי ששוגאן וג'ונס ירשו אותו הוא כמובן "התחבר" עם ג'ונס).
יש לא מעט אנשים במחלקה שמעליו (שעליה הוא שייך עם ה220 פאונד שלו) שיכולים לנצח אותו והוא יודע את זה מצוין, וזאת הסיבה שהוא נלחם שם אבל העיקר שהוא בלתי מנוצח במידלוויט.
סונן הוא מתאבק מצוין ולוחם בינוני שלא היה מתברג בטופ 10 במחלקה שמעליו או מתחתיו, אז אם אתה באמת חושב שהוא יכול לתת לסילבה פייט יותר טוב מאוונס (או או שהוא לוחם יותר טוב מאוונס) אתה הוזה.

למעלה