מסיבת פורים!!!

zimes

New member
הכבש... זו להקה, ותקליט

אם אני אהיה ממש משועממת, אני אולי אזכור לחפש לך ברשת. (האיש הכחול כחול. לגמרי. הכל כחול, שיער עם ספריי כחול, פנים-צוואר, ידיים עם שפתון פורימי כחול - פרשנות שלי). ברוש: חלקתחתון - גזע - מכנסיים חומים. חלק עליון - נוף - חולצה ירוקה (רצוי כהה, דוון של ברוש), על הראש קונוס ענק, עשינו אותו מבריסטול וצבענו בגואש גוון של ברוש. שמים על הראש (הוא מכסנ גם את הכתפיים, ומסמנים וחותכים עיניים וחור לנשום.)

אוקיי, יש לי כמה רעיונות...

של תחפושות שלי משנים קודמות (השנים שעוד הייתי מתחפשת). לא ממז זוכה פרסים אבל נראה מאד פורימי.... לצערי אני לא מספיק יצירתית לתחפושות נושאות פרסים אלא לתחפושות נוחות עם ניחוח פורימי... מכשפה - שמלה שחורה, עדיף כמה חצאיות בשכבות כדי שיראה מנופח, כובע של מכשפה, מטאטא של ילדים (כדי שלא יהיה כבד) ואיפור הולם. קאובואית - גינס חתיכי, חולצה משובצת, בנדנה, חגורה עם אקדח, כוכב של שריף, כובע קובואים וכד´. אם את חתיכה (אני ממש לא) חצאית מיני מג´ינס ומגפי בוקרים. זונה מהמערב הפרוע - מחוך, חצאית שחורה, על זה הכנתי חצאית מטול שחור עם הרבה כיווצים מאחורה כדי שיהיה נפוח בטוסיק, צעיף נוצות, סרט קטיפה עם מדליון על הצואר, איפור דרמטי. סטר טרק (אם מתאים לך הקטע) - יש חליפות מוכנות אבל לי עזרה חברה ותפרה לי... טייטס שחור, בגד גוף כחול/אדום/צהוב שעליו תופרים חצי חולצה שחורה, סמל של סטרטרק על הציצי. לי היה אז שיער ג´ינגי´ אז לקחתי שלט של טלויזיה ואמרתי שאני דר´ קראשר. (יש לי תמונה אם מעניין אותך) חמניה - שמלה ירוקה (טייטס ובגד גוף אם את חתיכה), עליה תפרתי פרחי חמניות מקרפ צהוב ועלים מקרפ ירוק, קשת לשיער שעליה תפרתי עלים צהובים גדולים. איפור. זכרונות מאפריקה - שמלה לבנה ארוכה, המון מחרוזות פנינים ארוכות (מפלסטיק), נעלי בלט ורודות, כובע קש ועליו קשורה מטפחת (נגד השמש אלק), כפפות לבנות. איפור הולם. אביר - טייטס שחור, חולצה לבנה עם וולנים, וסט עם רקמה, גלימה אם רוצים, כובע לבד גדול עם נוצה, חגורה עם חרב (נדמה לי שגם מזה יש תמונה) בליינד דייט (תמר עיור) - שק זבל שחור ומשקפי שמש שחורים, מקל. חוה (אפשר לצרף אדם אם יש) - טייטס ובגד גוף בצבע עור, עלי תאנה מקרפ או לבד במקומות האסטרטגיים, נחש מבד ממולא, תפוח. זה מה שעולה לי כרגע....

ואוווווו....../images/Emo6.gif

וכל זה ברגע , אני חושבת על זה שבוע אניואין לי כלום . אני ישמח לראות גם תמונות עם יש .

../images/Emo9.gif תודה, האמת שרק כשסיימתי לכתוב

שמתי לב כמה הרבה יצא.... אם יהיה לי זמן הערב אני אסרוק לך כמה תמונות. אבלי אני לא מבטיחה כי אני טסה מחר בחמש בבוקר ועוד לא ארזתי.... חג פורים שמח! שירלי

את גדולה, גדולה!

הרסת אותי לגמרי עכשיו......... בעיקר הזונה מהמערב הפרוע! רוצה תמונה, רוצה רוצה רוצה! תהני לך באירופה הקרירה, יקירתי!

ואוווו!! (ואני מוחה על ההעלבה

העצמית שלך, למה לא חתיכה? עובדה שיצאה לך בת דוגמניה, מאיפה את חושבת זה בא , מהאויר?

דיאנה1

New member
באמת רעיונות מדהימים! מחכה בקוצר

רוח לתמונות. מקווה שאת מצליחה גם להנות באירופה!

כמה רעיונות

אם את הולכת עם בעל, אולי כדאי להתחפש לגבר והוא לאישה? עוד רעיונות: ליצנית, תינוקת (טיטול, מוצץ גדול ), חצי חתן חצי כלה, רקדנית בטן

../images/Emo13.gifתודה , אבל...

אחרי התיעצות קטנה עם החברים בעבודה הבנתי שפה כולם ליגה אחד מעל , שנה שעברה זכה מקום ראשון "גמד" מקום שני "כובע" ומקום שלישי "גזר" ... (הלך הכ.טיסה
) אז אני צריכה להתמודד עם כאלה יצירות . בכל זאת תודה,תודה,תודה...

שד, בוקר.

1. שד לובשים בגדים שחורים. בחנות ברחוב תקני לך זנב שחור. איפור: את יכולה לצבוע את כל הפנים באדום ולצייר שיניים שחורות מעל הפה. את יכולה להשחיר 2-3 שיניים בתוך הפה. קחי קשת שיער פשוטה (עדיף שחורה) ותכיני לך ממנקי מקטרות קרניים. הרי לך תחפשות מוכנה בכמעט אפס הוצאות. 2. בוקר/קאובוי. לובשים חולצה פלנל משובצת של הבעל, מכנסי גינס פשוטים. אם יש לך גם בלייזר מעור גם מבד זה יוצא טוב. מגפיים וקצת איפור עדין ואת מוכנה. את יכולה לחבוש כובע, לקנות לך אקדח קפצונים (או שתקחי מהילדים וזהו). בהצלחה ופורים שמח.

תינוק

לבשי בגדים רגילים, שימי עליהם חיתול גדול ובפה תחזיקי מוצץ ועל הצוואר תכיני לך שרשרת עם 2-3 מוצצים נוספים. על הצוואר את יכולה בנוסף לקשור לך סינר גדול. ביד תחזיקי בקבוק. בקשר לשיער (אם יש לך שיער ארוך את יכולה לעשות לך מספר קבוצות של שיער עם קוקיות בכל מיני צבעים.

ועם את א והבת היסטוריה הרי עוד

הצעות: ניגשים לחנויות תחביב וקונים את הפריטים הבאים: בדים שחורים, חומים, אפורים (אפשר גם להשתמש בשקים של יוטה). צבעי גואש (כחול, אדום, צהוב, שחור, כסף, זהב), נוצות, בריסטולים (עדיף שחורים), פליטקס אפשר לעצב איך שרוצים (נדמה לי שככה קוראים לזה). גיר לבן, טלק לשיער, בדי רשת (אם אפשר עדיף כסופים - אם אין קני צבע בד כסוף ותצבעי את זה). ועכשיו לעניין התחפושות: 1. את מכינה לך שריון מהפליטקס - גבי זונרל או תכנסי לאתר AD&D באינטרנט ותסתכלי על הדמויות. מצאי לך דמות שאת רוצה להראות כמוה והכיני תחפושת בהתאם. בארץ יש יום מיוחד אצלנו בפורים לכנס כזה והתחפושת בהחלט זוכות בפרסים. אם תכיני לך תחפושת כזו אני מבטיחה לך שתהיי כלת הערב ולבטח תזכי בפרס אם לא בראשון אז באחד מהבאים בתור סגנית פרס ראשון או משהו כזה. אם תרצי עזרה נוספת איך להכין ובדיוק מה עושים - תפני לבעלי במייל הבא: [email protected] הוא ישמח לעזור ולתת לך עצות בדיוק איך לבצע בשמחה ובששון. וסליחה על הבורות אבל לא הבנתי איך הגזר שלכם זכה בפרס - מה היה שם כל כך מושקע?

לגבי הגזר

אני לא הייתי כאן בשנה שעברה אבל לפי מה שהבנתי הוא הכין מבד לבד כתום גזר ענק על הראש פאה ירוקה (עלים) וידיים ורגליים בחוץ. זהו , מה אני יגיד יש אנשים עם כשרונות. שלא כמוני .

zimes

New member
מבוכים ודרקונים

המון דמויות ימי-ביניימיות דימיוניות - מכשפות, אבירים, שדונים, אלפים, טרולים.... יוכלו לעזור לך גם בפורום משחקי תפקידים בתפוז.

shelycat

New member
רעיונות...

תחפושת שהכנתי לחברה היתה כזאת: לקחנו ראש מקלחת ישן והדבקנו עליו חוטי רפיה כחולים (מים) חוץ מזה היא לבשה חלוק רחצה, מגבת מלופפת על ראשה, וצבענו את פניה ב"מסכת פנים" (במקרה שלה חום-"ים המלח" אפשר גם ירוק מלפפון וכחול), ציידנו אותה בתיק רחצה וזו היתה התחפושת בעצם לא הצלחנו לתת לזה שם פשוט תירצנו את האיחור האופנתי שלנו בכך שהיא "לא הספיקה להתכונן". אותה חברה שנה אחר כן התחפשה לשמש בשמים: לבשה הכל כחול והכינה גלימה כחולה עם "עננים" מצמר גפן (נדמה לי), חוץ מזה צבעה את פניה בצהוב ואת השיער אירגנה בעזרת קוקיות,חוט ברזל(נדמה לי) וג`ל לשיער-בתור הקרניים של השמש ולסיום צבעה את השיער בספרי צהוב. חוץ מזה היתה לי חברה שהתחפשה לבניין: קנתה בד לבן פשוט, הכריחה את אבא שלה לבנות מסגרת מרובעת פשוטה , על הבד ציירה בעצם את המאפיינים של בית משותף-חלונות, מירפסות,עדניות. את הבד בעצם תפרו אמיסגרת שניבנתה ועשו חור לראש וזהו היא לבשה את זה עליה. אה...שכחתי הם גם הכינו דודי שמש מגלילי נייר טואלט. אני התחפשתי באותה השנה לסרט כחול-לבשתי שימלה נחמדה ודי סקסית בכחול וקשרתי צעיף כחול על הצוואר אפשר גם בשיער. וזהו.

למעלה