מסיבת JRock לציון תחילת שנה"ל

Shiroi

New member
מסיבת JRock לציון תחילת שנה"ל

לא שמתי לב אם זה פורסם פה או לא, אבל בכל מקרה חבל שאנשים לא ידעו על זה. שימו לב: המסיבה לגילאי 21 ומעלה. ארגון הסטודנטים ישראל-מזרח אסיה בשיתוף אגודת הסטודנטים של אוניברסיטת תל אביב מזמינים אתכם לפתוח את שנת הלימודים תשס"ז במסיבת JROCK מטורפת הכוללת הקרנת סרט אנימה באורך מלא. האירוע יתקיים במועדון לבונטין 7 ב-4/11/06 , יום שבת, בשעה 20:30. עלות הכניסה לנרשמים מראש עד ה-1/11 הינה 20 ₪ ,בנוסף - תינתן מתנה מיוחדת ל-30 הנרשמים הראשונים!! מועדון לבונטין 7 הוא מועדון דו-מפלסי הממוקם במרכז תל אביב ברחוב לבונטין מס' 7. בתכנית: בקומה העליונה: Japanese Chill-out עם מוסיקה יפנית עכשווית הכולל מכירת משקאות משכרים כגון סאקה, יין שזיפים (צ'ויה) ובירה יפנית. בקומה התחתונה: ב-20:30 הקרנת סרט אנימה באורך מלא. החל מ-23:00 - מסיבת JRock! הנכם מוזמנים להירשם מראש למסיבה בכתובת הבאה: [email protected] לידי נעמה. ספרו לחבריכם- יהיה כיף !!

Vivi Sparrow

New member
מגניב!

רק חבל שזה רק מגיל 21.

nadav1232

New member
למה מגיל 21 ומעלה? ><

מה יש שם שלא לילדים?... XD נשמע מאוד נחמד אבל חבל שזה מגיל 21 XD

nadav1232

New member
דרך אגב, הג'יי פופ היחיד שיהיה זה

של אוטאדה היקארו ^_^ חבל שגם לא האחרים חח. אבל למה זה מגיל 21 ומעלה? XD

nadav1232

New member
D: גם איומי תהיה ^_^

איומי עם השיר boys & girls ואוטאדה עם השיר Hikari

Vivi Sparrow

New member
../images/Emo45.gifוזו מסיבת ג'יירוק,

לא ג'ייפופ. P: [אהה הם ישמיעו דירו ומאליס T_T]

sonaku

New member
דיי הרבה לפי מה שהבנתי..

שמעתי על זה לפני כמעט חצי שנה וניסיתי לברר על זה ואף אחד לא הבין על מה אני מדברת XDD ממ..בכלאופן,דיי הרבה אנשים,מסתבר..אם אני אצליח להיכנס אולי אני אשדל אותם להיכנס לכאן XD

מ א י י ק

New member
אז?!../images/Emo4.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

מה אני נרקומן שאני ישתה בגיל 14 וודקה?!
(אני שותה רדבול אבל זה לא אלכוהול)

Shiroi

New member
ובכן...

יש חוק שאומר שאסור למכור משקאות משכרים לקטינים. בגלל שלברמנים יש המון עומס במועדונים ופאבים, ולבקש מכל אחד תעודה מזהה כל פעם שהוא רוצה משהו מהבר זה לא פרקטי, עושים הגבלת גיל למועדון/פאב. חוץ מזה שהרבה אנשים רוצים להיות במסיבה של טווח הגילאים שלהם... להיות במסיבה עם ילדים בני 13-16 זה לא עסק. לא משהו אישי, חס וחלילה... ________________________________________________________________________ אם מישהו נפגע בדרך כל שהיא מהכתוב לעיל, שידע שאין זאת היתה כוונתי. שום דבר אישי...

Shiroi

New member
כי זה לציון שנת הלימודים האקדמאית

כמו שכתוב המסיבה מאורגנת ע"י ארגון הסטודנטים ישראל-מזרח אסיה. אני מקווה שיגיעו הרבה אנשים :).

מ א י י ק

New member
מי בעד מסיבת ג'ייפופ?../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

אם זה יתאפשר,תהיה מסיבה אצלי בבית
אני צריך לראות אם אמא שלי מסכימה,ואם כן זה יהיה בנובמבר וניראה בבית שלי איזה סרט סיני טוב ואח"כ נשמע מוזיקה ^^ אני מבטיח לעדכן מה אמא שלי אמרה לגבי זה,וגם יהיה רוק במסיבה אז החבר'ה מתחת לגיל 21 מוזמנים גם כן

Nora Shu

New member
הוא לא מהרצליה או משהו? O:

ילדים טחונים XDDD סתם, סתם P: ... כנראה שסיני = רגוע ופילוסופי ויפני = מוות!דום!אמגבטאלרויאל!!1 [... אמגבטאלרויאל, בבקשה *___*.] סתםסתםסתם XD XD לא יודעת, אולי הוא מסתמך על מה שיש לו בבית 3: [ליישבטאלרויאלאזכןבבקשהעלמסךענקיעםהרבהטאטסויהאמפג]

למעלה