אני בספק. :)
S sonaku New member 19/10/06 #57 אמ,אור לא להפחיד אנשים רנדומלים ולהטריד אותם בריקודים!~ XD אוי ווי..קשה לי לדמיין את אור רוקד..כאילו,חוץ מתנועות הומואיות >_>
אמ,אור לא להפחיד אנשים רנדומלים ולהטריד אותם בריקודים!~ XD אוי ווי..קשה לי לדמיין את אור רוקד..כאילו,חוץ מתנועות הומואיות >_>
מ מ א י י ק New member 19/10/06 #61 ובמיוחד התנועות...../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif מאנימהקון 2005 זה היה כזה ענק כל הסירטון אני נשפכתי תחשבו על זה...אור מורה לריקוד ומעביר סדנה לרוקרים,איך לנענע את השיער שמנגנים בגיטרה?
ובמיוחד התנועות...../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif מאנימהקון 2005 זה היה כזה ענק כל הסירטון אני נשפכתי תחשבו על זה...אור מורה לריקוד ומעביר סדנה לרוקרים,איך לנענע את השיער שמנגנים בגיטרה?
K ketty the sheep New member 18/10/06 #45 למה לא עשו את זה 18+ ? ../images/Emo10.gif רק עוד שנה וחצי והייתי יכולה להכנס. ;-;
K kagekun New member 23/10/06 #65 21 זה גם ילדים! אבל לפחות זה ילדים גדולים... אני זקן! :/ אבל לא כמו ההנהלה, עוד יש תקווה... אני בכל אופן אשתדל להגיע, במיוחד לאור העובדה שאת המסיבות הקודמות של מוסיקה יפנית שהיו בארץ גיליתי בדיעבד.
21 זה גם ילדים! אבל לפחות זה ילדים גדולים... אני זקן! :/ אבל לא כמו ההנהלה, עוד יש תקווה... אני בכל אופן אשתדל להגיע, במיוחד לאור העובדה שאת המסיבות הקודמות של מוסיקה יפנית שהיו בארץ גיליתי בדיעבד.