מסיכה

מסיכה../images/Emo14.gif

אז..... זהו, אחרי שלבשתי את המסיכה וצחקתי מגיעות השעות של חשבון הנפש. ואז את אומרת לעצמך לברוח? או שפשוט להתמודד. אבל זה קשה, ואפילו קשה מאוד, לחיות בתוך שניי עולמות, ואני שאמרתי לי זה לא יכול לקרות, כי זה רק צ'ט ו"הרק" הזה הוא הכי מסוכן, אז למה אני לא חושבת? למה אני לא יכולה לשלוט על המחשבות. אני יודעת שכשתקראו את השורות שלי אוליי תחשבו כמוני, או שתגידו כמו שאני אז אמרתי לי זה לא יקרה, אז אני מבקשת ממכם אל תשפטו אותי

טאKילה

New member
חמודה זה לא ..

בית מישפט
,לאיש אין זכות לשפוט אותך.. אם תבקשי לספר אנחנו כאן להקשיב\להגיב, אם תבקשי חיבוק תקבלי..
גם בלי לבקש. אם תרגישי נפגעת מתגובה כל שהיא תבקשי ממני והיא תימחק.. תרגישי הכי טוב שאפשר..
המשך נעים..

../images/Emo24.gif

האמת שאני באמת זקוקה לחיבוק הזה כי..., מי יחבק אותי?, אותן חברות שצחקתי עליהן? מי ההוא שיושן עכשיו וחושב שיש לי כאבי ראש בגלל זה אני לא נרדמת? מי זה שאני רוצה להיות רק איתו אבל אמרתי לו שאני לא יכולה להמשיך. אבל למה לא יכולה, כל-כך טוב לי איתו.... אני לא נחה לא במחשבות ולא בחלומות החיים משתנים אני משתנה הכול משתנה ואני לא מאמינה שזו אני שמרגישה ככה. אני זו שכולם מקנאים בי. אני זו שבעלה הוא הכי טוב והכי אוהב. אני זו שגדלה בידיעה שהיא הילדה הכי יפה בגן....... אוח איך אני זקוקה לחיבוק

טאKילה

New member
קחי חיבוק../images/Emo24.gif

תראי את רואה הכל דרך העיניים שלך, את יודעת שזה דבר חולף,קשה לך להירדם, את יודעת שהאהבה האמיתית ממש מרחק נשימה לידך, אבל האהבה הסמויה מלהיבה אותך. הריגוש הסחיפה לוקחת למקומות אחרים.

../images/Emo7.gif אני יודעת.....

אבל מה לעשות אוליי כי זה פעם ראשונה, אוליי כי.......,אוח כמה מחשבות רצות לי בראש אוליי תצחקי עליי, אבל אני מחכה לבוקר להיות אם ההוא להרגיש את ההוא.... ואוליי לשמוע לו ולברח איתו או שאני חולומת שהכול יכול להיות מושלם? מה את אומרת?

טאKילה

New member
אני חושבת..

שהכל התבלבל לך,הרצון לברוח,המצפון זועק מתוכך, ואת בתוך ספינה טרופה בים סוער של רגשות מעורבים. חולמת על הבוקר פוחדת מהלילה,רוצה ופוחדת,חוסר שלווה. אולי פסק זמן יאפשר לך לארגן את המחשבות מחדש, אולי את ביכלל לא בנויה לחיות בין שני עולמות, האמת אני עצמי מרגישה שנאלמות לי המילים שיוכלו לסייע לך.. אני אישית לא חציתי את הגבול,קבעתי גבולות ברורים עד המסך, וכך זה נשאר וישאר תמיד.

../images/Emo5.gif

טאKילה יפה לך...... את חזקה ואוליי אני מחפשת ריגושים שנעלמו לי? אולי..... אין לדעת אבל אני אופטימיתתתתתתת ולנצחחחח תודה לך

טאKילה

New member
כולנו..

לכל אדם נעלמים הריגושים בתוך שיגרת חיים, הלחץ היומיומי,ההתחייבויות ילדים הכל מלחיץ. אנחנו מחפשים ריגושים,כולנו נסחפים לריגוש הזה, כשלא ממשים זה מאוד קשה,הכמיהה,התשוקה הכלואה, כמו לעמוד צמא על פי הבאר והיא ריקה ממים. אבל!!! כשממשים הקושי עובר לקטגוריה אחרת, קטגוריה שאין ספק אני לא בנוייה לה, לכן בחרתי לא לחצות קו אדום עם כל הקושי, בידיעה שכלום לא יהיה שם לנצח.. הנצח הוא בעלי חסד נעוריי..עד אחרית.

כולנו???

הייתי רוצה להאמין שכולנו אבל........ גם אני עוד את הקו האדום לא ממש חציתי "הליטופים והחיבוקים" הם עדיין בדימיון חשבתי שכאן אני הקבל חיזוק ללכת על זה אבל..... כנראה שכאן זה לא המקום אני שמחה היום יותר מאתמול

טאKילה

New member
אופטימית..

אני לא אמורה לעודד אותך ללכת לממש, ללכת הלאה או לעצור זו בחירה רק שלך. את האדונים של עצמך,רק את.

אבל......

את לא אמורה "לעודד". אבל אולי השורות שלכם/ן יעזרו לי ולעוד רבים כמותי להחליט........ להוריד תמסיכה, למרות שככה הכי נוח לנו.

טאKילה

New member
יקירתי..

הפורום נועד להרגיש חופש וחופש ביטוי, מה שאת חושבת תכתבי תרגישי טוב עם זה. יש הרבה מגיבים,כל אחד לפי דעתו, יהיו תגובות שתאהבי לקרוא יהיו פחות, תוכלי להיעזר בעצות של אחרים. בשורה התחתונה,רק את תחליטי מה טוב לך. המשך נעים..

יקירתי...

ככה חשבתי ולא אחרת. מצטערת אם הבנת אותי לא נכון. הגעתי לכאן כדאי לשמוע ולהשמיע. רק אני ורק אני יכולה להחליט....... תודה

טאKילה

New member
בהמשך בטוח יהיו..

עוד תגובות, מקוה שיהיו כאילה שיסייעו לך בחשיבה.

לוציו

New member
קחי את זה למקום הנכון

תהני מהריגוש מהתחושה וקחי איתך את האנרגיה הזו תצברי אותה ותכניסי אותה הביתה לתוך התא שלך, זה יעורר ריגושים חדשים בבית זה יעיר את כל הדובים הרדומים אצלך, אצלכם.

טאKילה

New member
לוציו ברוך בואך..../images/Emo140.gif

הנה התקבלת הנוכחות שלך כאן נעימה מאוד..
המשך ערב נעים..

למעלה