מסיכה

כל כך מוכר....../images/Emo24.gif

הייתה לי חברה וירטואלית, שיחות מדהימות, סקס ובכלל, התשוקה העזה הרצון להיפגש ולראות מי היא אותה אשת חלומות מאחורי השיחות.... הפרידה הייתה קשה ועד היום נשאר לי הרצון העז ללכת ולפגוש.... את לא לבד, אני מכיר את התחושות.... אין לי איך לנחם אלא מלבד תהיי חזקה....

../images/Emo51.gif

חן חן לך על העידוד. לקרוא את השורות שלך על הבוקר ממש מרגש לדעת שיש עוד כאלה שמוכנים להוריד את המסיכה

אופטימית../images/Emo24.gif

אני אדבר עכשיו על חברתי שחוותה אהבה שהתחילה כוירטואלית והרסה אותה כימעט טוטאלית. תמיד היא צחקה על חברות משותפות שלנו שהכירו דרך הצ'אט וכאלה ואמרה שזה אמור תמיד להישאר במיסגרת הנט מעין פנטזיה כזו שכשמכבים את המחשב הפנטזיה נמוגה. אז כן גם היא נפלה בסוף, והיא החזקה ביותר מכולנו היא לא פזיזה או קלת דעת. היא אומרת שהיא עברה את זה והתגברה, אבל אני יודעת שהניצוץ בעיניה כבה והיא כבר לא ממש מחייכת כמו בעבר. את שימחת החיים שלה יכלו לראות בצ'אט היום היא כבר לא ממש שם וחבל. אני לא שופטת אותך או אותה על הקשרים האלה אני רק מופתעת למה לא לשים גבולות ולעמוד בהם בגבורה? תחשבו מה יש מעבר לריגוש הסוחף הזה? משפחה בעל ילדים ואז תבינו מה יותר חשוב. אני כימעט אבדתי את החברה הזו שלי שהיא באמת החברה הכי טובה שלי בעולם בגלל הנט, היום אני חושבת פעמיים לפני כל צעד שאני עושה כאן. תחשבו על זה.

אוףףף אופטימית../images/Emo3.gif

כמה שאנחנו דומות זה מפחידדד.... אני גם בת 26 נשואה ובאותו סירה כמוך (מאוהבת בוירטאולי) איזה מזל את דרך אגב?

למעלה