מסילות רכבת קלה ע"ג גשר קלטרוה בירושלים

מצב
הנושא נעול.

ymaluly

New member
הסתימו הנחחת המסילות על גבי הגשר וגם הוצבו עמודי חשמל (עדיין אין תמונה) מדוע הונחו תעלות ניקוז לאורך כל הגשר ( גם בגשר בפסגת זאב) ולא לרוחב עם צינור תת קרקעי. האם למישהו יש תשובה.

ymaluly

New member
הסתימו הנחחת המסילות על גבי הגשר וגם הוצבו עמודי חשמל (עדיין אין תמונה) מדוע הונחו תעלות ניקוז לאורך כל הגשר ( גם בגשר בפסגת זאב) ולא לרוחב עם צינור תת קרקעי. האם למישהו יש תשובה.
עוד תמונה על הגשר- ניתן לראות את תעלות הניקוז

easylivin

New member
הבור לתחנת הרכבת בבניני האומה לקו A1
מתחילים לראות כבר את החפירה האופקית...
תודה על שני העדכונים מירושלים.

tanj

New member
מתחילים לראות כבר את החפירה האופקית...
תודה על שני העדכונים מירושלים.
כשהייתי לאחרונה ברחוב יפו לפני חודש
ראיתי שמול התחנה המרכזית עובדים על גימור המדרכות בין המסילה לכביש. האם הסתיימו שם העבודות?

ymaluly

New member
כשהייתי לאחרונה ברחוב יפו לפני חודש
ראיתי שמול התחנה המרכזית עובדים על גימור המדרכות בין המסילה לכביש. האם הסתיימו שם העבודות?
טרם הסתימו להערכתי בקצב הנוכחי עוד חודשיים

easylivin

New member
זה לא נראה לי כמו עומק של 80 מ'
למה אתה חושב תשמש החפירה האופקית?
היא יכולה לשמש ליותר מדי דברים...
פירי דרגנועים (למשל, אם הדרגנוע הראשון יורד ממפלס הקרקע, זה יכול להיות הדרגנוע השני) או חדרי שירות שונים ומשונים.

down under

New member
זה לא נראה לי כמו עומק של 80 מ'
למה אתה חושב תשמש החפירה האופקית?
זה לכל היותר, היכן שהכלים ההנדסיים הקטנים
(נו בתחתית הבור שצורתו גליל), עומק של 25 עד 28 מ'. יתכן אפילו שרק 18 עד 20 מ'.

אלכסיי03

New member
תסתכל שוב בתמונה- יש 2 מסילות.
גם אני רואה רק אחת
זאת אומרת, בתמונה הראשונה רואים שתי מסילות ,אבל בשניה (איפה שאנחנו אמורים לראות את תעלות הניקוז) יש רק מסילה אחת ומעט מדי מקום על מנת לשים מסילה נוספת בעתיד. מה זה, אפקט אופטי?

ymaluly

New member
גם אני רואה רק אחת
זאת אומרת, בתמונה הראשונה רואים שתי מסילות ,אבל בשניה (איפה שאנחנו אמורים לראות את תעלות הניקוז) יש רק מסילה אחת ומעט מדי מקום על מנת לשים מסילה נוספת בעתיד. מה זה, אפקט אופטי?
שני מסילות ע"ג הגשר

ymaluly

New member
אנא תסביר מה רואים בתמונה השניה שלך
אני רואה שם (בתמונה השניה!!!) מסילה אחת בדיוק. איפה הטעות שלי?
לאורך הגשר ישנו קיר מפריד בין שני המסילות
התמונה המצורפת צולמה בקצה הגשר וניתן לראות את שני המסילות ואת תעלות ניקוז הגשם לאורך המסילות.

amit1270

New member
כבלים לאורך דרך בר-לב
התקדמות במתיחת כבלי החשמולת לאורך "כביש מס' 1" (דרך חיים ברלב, רח' חיל ההנדסה). נראה שבקרוב הרכבות יוכלו לנסוע עד לצומת רח' שבטי ישראל.

מצב
הנושא נעול.
למעלה