מסירה את ה
בפני הרוב

yaely2

New member
מנהל
מסירה את ה../images/Emo47.gif בפני הרוב ../images/Emo58.gif

ערב טוב חברים טובים שלי
בעבר, כשהרוב ביקש שלא תהיה אפשרות להקפיץ שירשור - נעניתי
עכשיו, כשהרוב רוצה הקפצה, אני משנה שוב - לשיטה הישנה

offe

New member
1/6 לדני יום הולדת והשמחה רבה |מזלט

חודש יוני התחיל ולדני יום הולדת מנחיל זר ברכות לראשו נעטור אחד אחד לפי התור. מפה ועד מאה ועשרים תחיה כאילו ואתה בן עשרים מרץ, סיפוק, אושר ובריאות מנת חלקך עם הרבה איכות. כל שתבקש עבור עצמך - לו יהי לו יהי אנא לו יהי. offe

offe

New member
סיפור העכבר מחר בבוקר כי העכבר

החליט לעבור לשבוע הבא - השבוע היה סיפור תכשיט על הצוואר.

emmy5

New member
../images/Emo65.gifDANI123 HAPPY BIRTHDAY

הרבה בריאות ואושר יחד עם המשפחה עד 120

offe

New member
הרצאה על חפצים ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

בוקר מעונג לכל הנמצאים ולכל אלה שיצאו למשימות יומם. כמו שהבטחתי אתמול השתתפתי בסדנת חפצים. אנשים התבקשו להביא חפצים שנמצאים בשימוש יומיומי ולספר את הסיפור המסתתר מאחוריהם. זוג הביא כלי שימושי במטבח (איני מספרת פה לפרטי פרטים כי התבקשנו בתחילת הסדנה לא להוציא לאור מה שקורה בה) וסיפרו במשך רבע שבע את תולדות הכלי מהגולה ועד ישראל דרך ארוכה החוצה יבשות. כלי זה ליווה אותם וכשנוצרה סיטואציה שלא יכלו לקחת אותו איתם - חברים טובים טובים עזרו להם והביאו אותו. סיפור מקסים. היה גבר שאמנם לא הביא חפץ - אך הביא סיפור מדהים - אישי - אודות ילד בזמן השואה שנסע ברכבת מרחק עצום כדי להציא קרוב משפחה קרוב קרוב ואכן הצליח - כל משך הסיפור האדם הזיל דמעות ואני בתוכי השתגעתי וכאב לי לראות איך אדם מבוגר בוכה. אשה בת 92 חמודה מאוד - הביאה סיפור מרתק וסיפרה אותו - פשוט נדהמתי איך אשה בגילה יושבת ומספרת ברהיטות (הלוואי עלי בגילה). אני למשל סיפרתי אודות זה שמאוד רציתי בנות אומרים שבנות הן קרובות לאמא. כשהבן הבכור נולד - מטומטמת שכמוני - בכיתי. חיכיתי מספר שנים לא מועט כי פחדתי שלא תהיה לי בת - וכששוב ילדתי בן - בכיתי מרות. (המצחיק הוא ששני הבנים שלי הם טובים מיני אלף מהרבה בנות) אחיותי צחקו עלי ואמרו השתגעת - תראי איזה תינוק מתוק כל איבריו שלמים הוא בריא מה קורה לך. (האהבה שלי אליו מאחרי הלידה פשוט בלתי ניתנת לתיאור - הבן זורם בעצמותיי). אולי כבר סיפרתי לכם - שבמיטה לידי שכבה בחורה צעירה שילדה בת ושכנעתי אותה לקרוא לה בשם אורנה שזהו שם שמאוד רציתי לבתי - ואכן השתכנעה. ומהו החפץ שהבאתי - על צווארי אני עונדת ענק שמחוברים עליו 3 בובות ובוב אחד ואלו הם נכדיי שאני נושאת אותם עלי יום ולילה. כל נכד יודע מי הוא מבין בובות אלה ומדי פעם משחק בבובה שלו. בשבוע הבא נצטרך להביא חפצים שבשימוש אולם מ-5 שנים האחרונות - ופה מתאים העכבר של המחשב. אז המשך יום נעים
גדול

נֵנָה

New member
אופינקה ../images/Emo24.gif ממש מדהים ../images/Emo140.gif

הסדנה הזאת שאת משתתפת בה, נראית מה זה סדנה נהדרת ומענינת ...
לך על הסיפור המדהים שממש מעורר התרגשות
גם הענק שאת עונדת הוא רעיון אדיר ומאד מאד רגשי
מראה על הקשר הנהדר שיש לך עם בנייך ונכדייך ועל גדולת הנפש שלך
שרק תהיי בריאה ומאושרת ותמשיכי להנות מכל מה שאת עושה
מתה עלייך

emmy5

New member
אופי חמודה ,ברכות לרוב ורק טוב|,

אהבתי ,גם אני אוהבת אותך

ora11

New member
../images/Emo65.gifלדני יום הולדת שמח../images/Emo49.gif

לדני שלנו ברכות חמות ליום ההולדת כל שתבקש יתגשם בריאות נחת מהילדים והנכדים והרבה שנים טובות ויפות עם בת זוגתך. מכל ה-

נֵנָה

New member
../images/Emo49.gif ויום הולדת שמח לדני ../images/Emo65.gif

מאחלת לך אושר ובריאות והרבה נחת מהילדים והנכדים עד מאה כמו 20

../images/Emo49.gifלדני ../images/Emo25.gif../images/Emo65.gifגם ממני

לדני מאחלת המון שנים קסומות של אהבה שמחה עם זר פרחי חיבוקים ונשיקה ממני סבתא ריקי

emmy5

New member
יעלוש../images/Emo51.gif ותקווה שכולם ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

מקווה שכל החברים שלנו יחזרו הביתה .חודש נעים

למעלה