מסירה את ה
בפני הרוב

emmy5

New member
אופינקה ,מרגש ,

מאחלת לך הרבה בריאות יחד עם הילדים ונכדים ..זה טוב בת ,אבל לפעמים הבנים הם יותר טובים מבנות .

emmy5

New member
כולם מוזמנים לעוגה ו../images/Emo96.gif

דנוש ,אנחנו מחכים לך ...רוצים לתת נשיקה לחתן

מנורה

New member
ערב טוב חברים יקרים../images/Emo24.gif

לדני חבר יקר מזל טוב ליום הולדך
לחוה ולמישו על הברכות ליום נשואי ולאמי תודה אכן הטיול היה מקסים איזה ארץ נהדרת יש לנו החצבאני שופע במים ואנחנו הלכנו בתוך המים על אבנים על חול טיפסנו על גזעים מי שהיה רואה לא היה מאמין שעברנו מזמן את גיל 20 איזה כושר ואיזה שימחה. אז כמו שדני תמיד אומר הגיל הוא רק תאריך בתעודת לידה. המשיכו לעשות כל מה שאתם אוהבים. לילה טוב

yaely12

New member
ערב טוב חברים טובים../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo22.gif

שלום שלום, עכשיו חזרתי, כל היום לא הייתי בבית. מחר שוב יום קשה, בעוד שבועיים ויום אני יוצאת לחופשת קיץ. היה נעים לקרוא את הודעותיכם, חבר'ה אתם מוכשרים חברתכם יעלי
מתה מעייפות

emmy5

New member
יעלוש ,ערב טוב,אני יוצאת יום ראשון

אני יוצאת לכפר גילעדי לחמישה ימים ..גם הימים הקרובים ממש עסוקה מאוד . כך שכנראה כולנו לא נהיה כאן כל הקיץ

emmy5

New member
מנורה , ערב טוב ..בטח עייפה מאוד

אבל עייפה ומרוצה .. שמחתי לקרוא שנהנית ..

yaely2

New member
מנהל
שלום לחונה לרגע, ולכל החברים../images/Emo39.gif

שלום חונה לרגע ושלום לכל חבריי פה
מי שלא קרא את כל ההודעות.
לפתוח את כל ההודעות ולקרוא. אז ככה.. ויקי הוא עצמו מנהל פורום והוא (כנראה) הגיב להודעה שנמצאת בראש השרשור. את השינוי עשה הפורום לפני שוויקי בא, הוא רק חידד, הבהיר וכתב בבהירות יתר, על כך אני מודה לו

יעלי ען כל הכבוד - ויש כבוד......

אם את מגיבה לי בשירשור הזה ולא מתחת להודעה שלי לויק לא הבנת כלום מההודעה של ויק ושום דבר לא השתנה!!!! העובדה שנתת לשירשור לקפוץ בהתאם לתגובה זה אפס קצהו של מה שויק כתב...ההודעה שלך תלושה לגמרי מהתגובה שלי להודעתו של ויק! מי בכלל יכול לדעת מה אני כתבתי ועל מה את עונה! את יכולה להסביר לי למה בחרת לענות לי בשרשור הזה ולא למטה??? את חושבת שהחבר'ה פה לא יודעים לטייל עם העכבר ולמצוא את ההודעות הרלוובנטיות או להבחין בכוכבית צהובה המודיעה על הודעה טריה- גם אם השירשור קיים כבר יומיים? לכתוב שויק לא הבין מה שקורה פה זה יהיה לעג לרש, הבחור יודע טוב טוב מה שהוא כותב והוא בדיוק עלה על הנקודות החלשות.

offe

New member
../images/Emo24.gifחוניצ'קה היי

התגעגעתי אליך, היום פה בפורום כל אדם מדבר בשם עצמו ולא בשם אחרים
תודה על העצה, אמנם אני כבר מזמן מחפשת תמונות בכל האתרים כולל גוגול ומוצאת דברים נפלאים אני פריקית של חיפוש תמונות, אולם לפעמים חברינו בפורום מוצאים אתר משגע ובו תמונות יפות ובגלל זה כתבתי שאני רוצה את שם האתר, האמת זה גם חוסך זמן, אם אדם כבר מצא, יתחלק עם חבריו. להתראות offe

למעלה