מסי מסי לימון לימון מונע הריון !!

maozeitan

New member
מסי מסי לימון לימון מונע הריון !!

חחח אתם חייבים לצפות בקטע הבא ! מי תקח אליפות בארסה או ריאל מדריד ו... מה הקשר לשאראס ולמשחק וגם... מדוע אחד האנשים הוא בעד מסי (משום שמסי עשה את הגול ביד וגם אותו בחור עושה ביד) הנה הכתבה המלאה http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=378&docID=21605&lang=he

כרוני

New member
מעוז

בעיניי ובשמי בלבד, ההודעות האחרונות שלך הפכו את הפורום הזה לשוק. זה פורום ספרדית, לפחות אותי לא מעניינות כתבות כגון זו (אפילו לא נכנסתי לקישור) וכגון הכתבה על הבתול. וזה גם פורום תרבות לאטינית, דבר שמיום ליום מתברר כלא קיים אצלך.

rosedal

New member
לא רק אצלו

מתי היתה כאן הודעה על התרבות הלטינית?

כרוני

New member
כשמעלים פה הודעות

על סלסה לדוגמא ואז יש דיון בנושא או טנגו.....אז זאת תרבות. כשמביאים כתבה על משהי שכותבת בפעם הראשונה שלה בחיים בספרדית וגם דואגים לצחוק כמה היא מטומטמת ועלגת....זה לא תרבות ולא ספרדית. שאני אבין אתה עושה לו CASO?
או שסתם בא לך לנגח על זה שלא באת לאכול בשר טוב בשישי?

rosedal

New member
ממש לא!

תזכיר לי מתי היתה כאן לאחרונה הודעה על התרבות הלטינית?

maozeitan

New member
זה ועוד איך קשור

זה קשור לליגה הספרדית ולקבוצות הכדורגל שנלחמות על מאבק האליפות במחזור האחרון

maozeitan

New member
אדון כרוני חצי פורום תרבות ארגנטינה זה

דיבורים על כדורגל והליגה הארגנטינאית אז תעשה לי טובה ! אם פעם אחת אני מזכיר את הליגה הספרדית בכל השנתיים שבהם אני חבר בפורום אז לא קרה ולא יקרה שום אסון! מלבד זאת שכיום זאת הליגה הכי מותחת בעולם כולו ! עד המחזור האחרון שנערך היום ד"א לא יודעים מי תיהיה אלופת הליגה אז בבקשה ממך...

כרוני

New member
בארגנטינה כדורגל זה חלק מהגדרת הלאום

אי אפשר לבצע שם "הפרדת דת ומדינה" כשזה מגיע לכדורגל. חוץ מזה, ספרדית אין משמעותה ספרד בלבד. אם זה ככה, סקור בפנינו מה קורה גם בליגה הבוליביאנית המרתקת עד מאוד, עם הליגה הצ'יליאנית שבה שתי קבוצות בסכנת ירידה ועד המחזור הבא לא נדע מי מהן תרדנה, ועל הליגה בגוואטמלה ? למה שלא תספר לנו עליה גם..... בקיצור, הבנת את המסר? אל תדבק לי לכדורגל כמו אל קרנות מזבח.

maozeitan

New member
כרוני אל תבלבל יותר מדיי במוח !

אתה יכול להשוות את התעניינות העולמית בכדורגל הספרדי לעומת הכדורגל הבוליביאני או הצ'יליאני??? אתה יודע שספרד בשנת 2006 היתה המדינה המתויירת השניה בעולם עם 83 מיליון תיירים אחרי צרפת 90 מיליון? ואתה יודע שלפי סקר של העיתון אל-מונדו יותר מ-60 אחוז מהתיירים האלה מגיעים לברצלונה ומדריד כדי לראות משחקי כדורגל? ידעת את זה??? אתה יודע כמה כסף מגלגל הכדורגל הספרדי? יותר מפי 10 מהציאליאני והבוליבאני שלך ביחד ! העובדה היא שהליגה הספרדית נחשבת לראשונה בעולם כיום לאחר שהאיטלקית איבדה את המקום הזה בעקבות השוחד, קניית המשחקים והורדה של קבוצות לליגה השנייה. העובדה היא שהליגה הספרדית היום היא המעניינת ביותר והמותחת ביותר בעולם משום שעד למחזור האחרון ממש ישנן 3 קבוצות סביליה ברצלונה ומדריד שכל אחד מהן יכולה לקחת את כל הקופה. והדבר השלישי הוא ששנתיים אני חבר בפורום מעולם לא כתבתי הודעה על כדורגל ואני חושב שיש לי את הלגיטימציה לכתוב הודעה אחת כזאת (מילא הייתי רושם כל שבוע) מבלי שאתה תתן את דעתך אם זה מעניין או לא! רוב אוהדי הכדורגל בהחלט מתעניינים בליגה הזאת !

כרוני

New member
תגיד לי

בין כל הקורסים שאתה עושה בספרד יש מצב שתעשה אחד בהבנת הנקרא בעברית?!?!?!?!?!? תפריד מוץ מבר לגבי ההודעה היחידה מזה שנתיים שלך בנושא כדורגל. תסתכל טוב על כל ההודעות שלך בשבועיים האחרונים ותגיד לי אם אתה מזהה מגמה......

Yali9

New member
קראתי. ולא הבנתי ../images/Emo86.gif

בעד איזו קבוצה כל אחד מכם? אולי בכל זאת שאני אדע את מי לעודד. זה הערב?

maozeitan

New member
שיר, ברור לך שאתה הפרשן הכי מעאפן בעולם !

היום כולנו בעד סיבליה !!!

Shir17

New member
Life's not fair...

טוב ... לפחוץ הקבוצה הכי חשובה מבין ה-3 זכתה באליפות. יאללה בית"ר, Forza Barca , Vamos River !!! נתראה באוגוסט עם כדורגל יותר טוב ו-3 אליפויות ב"ה.

Shir17

New member
בפרפראזה על מה שאמר אט'ו לפני כמה שנים

MADRID, CABRON, SALUDA AL VERDADERO CAMPEON !!! כולנו יודעים מי הקבוצה היותר טובה בספרד ובאירופה ויש לי רמז בשבילך... היא ממש ממש לא באה ממדריד ובטח שלא ממילאנו. ריאל זכתה רק בגלל שבליגה הספרדית לא היו מספיק חכמים לעשות משחק מכריע על האליפות כמו באיטליה במקרה של שוויון נקודות. בכל מקרה בארסה תתגבר, תתחזק במקומות הנכונים (חלוץ, קשר אחורי, בלם) ותחזור בגדול לעונה הבאה.. וריאל? אני רוצה לראות אותם שנה הבאה בלי בקהאם שהיה האחראי העיקרי עם ואן-ניסטלרוי על האליפות הלא מוצדקת הזאת שלהם.

maozeitan

New member
זה לא הציטוט המדוייק לצערי !

הציטוט המדוייק הוא כמובן real cabron saluda a la campeon ! ולא מדריד (יכול להיות הכוונה לאתלתיקו מדריד) אלא ריאל קאברון (ריאל מדריד) שאותה הוא עזב לטובת ברצלונה.

למעלה