מסי מסי לימון לימון מונע הריון !!

דקלה171

New member
כמה טעויות! פשוט מזעזע!

נתחיל בזה ש-Campeón זה זכר. נמשיך בכך שחסרים לך שני טילדס. (גוגל האלה, לא רציניים...) רק בישראל קוראים לריאל מדריד "ריאל". בספרדית כשאומרים מדריד, מתכוונים לריאל מדריד, ואתה כנראה היחיד בספרד שלא יודע את זה. כדאי גם שתבדוק במילון את משמעות המילה "פרפראזה". שמתי לב פתאום שאתה בכלל לא כותב בספרדית, אלא כמעט תמיד בעברית! וכשאתה אתה כן כותב, אז גוגל אשם בשגיאות שלך. נראה אותך מעז לכתוב יותר בספרדית. בקיצור, אין חדש תחת השמש.

maozeitan

New member
אני בסה"כ ציטטתי את סמואל אטו

בקשר לטילדס המקלדת שבה אני כותב היא הקלדת שלי בעברית שבה יש לי רק אנגלית ועברית בלי המקשים המיוחדים בשביל לכתוב בספרדית אני צריך להחליף את המקדלת ואני כמובן לא אעשה זאת בשביל משפט אחד. בקשר לטענה שאני רושם הרוב בעברית. רוב חברי הפורום לצערי לא שולטים היטב בשפה הספרדית ואינם מסוגלים או אינם בעלי סבלנות לקרוא טקסט שלם בספרדית ולכן יותר נוח בעברית בעיקר שמסבירים נושא כזה או אחר . אז לא הבנתי מה הטענה שלך? את טוענת שאני לא יודע ספרדית? בסדר את יודעת יותר טוב !!! חחחח הנה קיבלתתתת את יודעת ספרדית הכי טוב בפורום (למעט מלאגניה) (הצהרתי על כך רשמית קבל עם ועדה) חבר'ה דקלה171 יודעת הכי טוב ספרדית וכמובן לא לשכוח היא מבינה בכדורגל.

maozeitan

New member
אחרי בדיקה קצרה...

באמת באמת שאטו אמר saluda a la campeon אחרי הכל אט'ו מי שלא יודע וכמובן את דקלה הוא איננו ספרדי והוא ספרדית מדבר בערך כמו שאת סינית הוא בא ממדינה אי שם מאפריקה בשם קמרון שבה ככל שידוע לי לא מדברים ספרדית סמואל אטו לא ישב באולפן ולמד ספרדית וכל מה שהוא קלט זה מהרחוב לכן כתוצאה מכך הוא אמר את המשפט real cabron saluda a la campeon אני רק "העתקתי" את הציטוט המדוייק וזהו.

maozeitan

New member
קטע הוידאו של אטו צורח את זה בשידור חי

http://www.youtube.com/watch?v=WEXYoWNyqlo&mode=related&search= והוא אכן אומר madrid cabron saluda a la campeon ולא real כמו שציינתי

דקלה171

New member
אז כנראה שאתה חרש!

הוא אומר AL בפירוש. ויש לו ספרדית די טובה. לגבי כל השאר, ויתרתי. אתה לא עונה לעניין, וכשאתה כן, אתה מדבר שטויות. נ.ב. לי יש מקלדת שוודית, אז התירוצים שלך לא שווים יותר מידי. אבל זה בסדר, אני בספק אם מישהו בכלל מאמין לך פה.

Shir17

New member
אטו דובר ספרדית מצויינת

הוא כבר איזה 10 שנים גר בספרד, הוא הצטרף לריאל (כן כן ריאל למי שלא יודע) בגיל 16, היום הוא בן בערך 25, ככה שהוא גר 9 שנים לפחות בספרד... כנראה שהוא מדבר ספרדית. הדהים אותי ואן-ניסטלרוי שמדבר ספרדית ממש ממש לא רע, הוא כולה 9 חודשים בספרד. והכי מצחיק היה בקהאם שזה נראה כאילו המילה היחידה שהוא למד ב-4 השנים שלו במדריד הייתה INCREIBLE.

maozeitan

New member
אני בספק אם אחת בשם דיקלה היא שוודית !

ואם את חושבת שאני לא יודע ספרדית... נו באמת את יודעת יותר טוב בסדר??? את שמחה...?

rosedal

New member
התגובות שלך מגיעות ממירמור../images/Emo5.gif

וחבל שכך

maozeitan

New member
מסי לא בא למסי-בה !!! הפסידו את האליפות !

חבל שלא לסביליה

למעלה