מסך הזהב

תודה לכל מי שהצביע

האמת שאני ידעתי מהתחלה שנזכה ורק לקראת הסוף חשבתי שאולי לשמיניה יש סיכוי. אני שלאורך כל הטקס הייתי מאחורי הקלעים לא ידעתי שזכינו בכלל עד שכבר כל החברים שלי עלו על הבמה! ההתרגשות היתה היסטרית וכל התודה שבעולם מגיעה לכם!!! תודה לכולם, אוהבים אתכם הרבה אסי עזר

crazy cottage

New member
אוקי זה ממש לא יפה מצידך../images/Emo4.gif../images/Emo163.gif

"האמת שאני ידעתי מהתחלה שנזכה" ואם לא הייתי זוכים בסוף? זו גישה מגעילה.. מה קרה למנחים הנחמדים והחמודים שראיתי פעם?
אני רוצה אותם בחזרה ;[

סופסוף מנחה../images/Emo9.gif../images/Emo90.gif

אמנם לשעבר אבל בכל זאת כל הכבוד – אסי אני ממש שמחה שנכנסת
בבקשה רבה
אני ממש מעריכה את העבודה הקשה שעשיתם לאורך 3 השנים שעברנו כולנו ולמרות העליות והירידות זכינו בפעם השלישית ברציפות כי אקזיט שולטיםםםם

אסי איזה חמוד תודה שנכנסת../images/Emo23.gif

חח כבר מתה לראות בגיא פינס את המאחורי הקלעים שעשיתם..
חחחח ובאמת שימחה אדירה...אקיזט שליטה..

ברוש36

New member
ליאון ראיתי אותך במסך הזהב../images/Emo3.gif

והצטלמתי איתך,ועם אילנה ברקוביץ'. זה היה ממש בהתחלה,בערך בארבע ומשהו
. איזה חמוד אתה
הייתי עם חברות שלי
אתה זוכר?

avisarussi

New member
אבלל אני רוצה לראות את רגע הזכייה!!

חברההה בבקשה ממכם תשימו את רגע הזכייה באתר... כדיי שנוכל לראות... הם שמו לנו אותם בזמן הפרסומות..!! ----בושה----- אביייי

אקזיט, זה פשוט מגיע לכם!!!!

אין אין עליכם!!!! ותודה רבה לכם על שלוש שנים נפלאות, מדהימות, מרגשות, מצחיקות ובעיקר מהנות! אני ממש מקווה שההמשך יהיה כמו ההתחלה (הוא בטוח לא יהיה אותו הדבר כי כולם עוזבים, אבל מקווה שיהיה טוב באותה מידה שהיה).

מה תודה ומה נעלים?

דבר ראשון היום קראתי על כתבה שזיפו את התוצאות.. ויכול להיות שהשמיניה זכתה מקום ראשון...... ונחשו למי זייפו? לכם.. אתם כלבים לא סובלת את התוכנית.. אבל לזייף? הגזמתם... אני לא מאמינה? השמיניה הרבה יותר טוב...... מהזה הרבה.. פי אין סוף..... אני לא מאמינה שאתפ כאלה.. תפסידו בכבוד.. למה לזייף? למה? למה?

תתבגרי......

למה את חושבת שזייפו כי השמינייה לא זכתה, או שתכף תאשימו את ליאון כי הוא קרא את התוצאות אקזיט שולטת נ.ב אסי ענק שבאת הביתה

תגידו לי התחרפנתם?

במה עוד אתם תאשימו את ליאון?? כאילו לא נמאס לכם?...?.? ליאון בעצמו לא ידע שדווקא במה שהוא היה צריך להכריז זו הייתה אקזיט כתוכנית הנוער הטובה ביותר... לפני זה הוא גם הגיש שני פרסים והנחה את מאחורי הקלעים.. כאילו אולי כבר תפסיקו???????!! תודה!!

שיוש 12

New member
סעי סעי!

אקזיט שליטה!!!!!!!!!!!!!11 סבל יסבלו כל הקניאים אקזיט מקום ראשון בכל מקום!

למעלה